Nejsi přihlášen
Oprava nadrze
Diky dvou padum dostala nadrz celkem na prdel , tak ji chci dat opravit. Na zakytovani je ta dira nyslim celkem velka. Nejak nemuzu sehnat nekoho, kdo to opravi. Nemate nekdo nejakej tio, kontakt? Nejlip Vychodni cechy, Usti nad Orlici. dik
Re: Oprava nadrze
no ja ji mel taky trochu KO, ale uz je jako nova. Jinak tady je spousta odkazu, kde se resily nadrze
Ono zalezi jak moc ji mas KO, ja za opravu dal 500 kc. On to prvni vyhahal spotovackou, pak se taky kytovala a cinovala. Ale u nas na morave ... proste si najdi nejakeho sikovneho klempire a je to Me pak zakytovali i budiky, a opravili predni blatni a strikli mi to i s nadrzi za 3000 komplet cela oprava. Coz je perfektni cena.
Kdo hleda, najde
Banditatom (Člen) 23.01.2008 16:45:50 Offline |
teoreticky to kitovat de, ale ne klasickým kitem ale třeba hlinikovým. neviděl jsem nemužu říkat. Kdyby jsi byl vod nás s morafi tak já mám kousek od chaloupky móóóóóóóóóóóóóooóóóóóóóóóooo šikovnýho starýho pána ( ručně klepe celé kastle na veterány) kterej mi kdysi ručně tunil mojí nádrž na třindě a nádhera i s vykitováním a vybrošením si vzal 500Kč
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 23.01.2008 17:08:54 Offline |
osiris psal:...jj, kdysi
tatataky si ručně klepal?
Banditatom (Člen) 23.01.2008 17:34:41 Offline |
osiris psal:Banditatom psal:osiris psal:...jj, kdysi
tatataky si ručně klepal?
...furt ;)
šikula to já radši použiju kladivko
...ani mě nenapadlo, že to ode mne může tak blbě vyznít myslel jsem jako že naposled nabízím mekoj
...věz ale, že momentálně jsi termínově z místních šestej v pořadí (pokud teda budeš rychlejší než mek, jinak sedmej )
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
To nechvátá...aby to bylo tak do půlky března...
Je to jen nádrž,jeden podsedlák a př.blatník...
Já se ozvu,až to bude aktuální-stejně jsem momentálně finančně v
Jen jsem se lek,že končíš se živností a za vydělaný miliony už si budeš jen užívat..
PURE NAKED BIKE!
Nekonci s zivnosti ... si potrebuje vydelat na novou masinu ... rikal, ze ta jeho GSX 14 se mu hore kompem na 2 dusi, tak porad musi jezdit na jednicku ...
Meloun psal:To nechvátá...aby to bylo tak do půlky března...
Je to jen nádrž,jeden podsedlák a př.blatník...
Já se ozvu,až to bude aktuální-stejně jsem momentálně finančně v
Jen jsem se lek,že končíš se živností a za vydělaný miliony už si budeš jen užívat..
Stránky: 1