Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » ...konec naivitě ;)

osiris (Člen)
23.01.2008 19:42:00

...konec naivitě ;)

...dokud pro společnost bude motorka nevšední stroj, za kterou se veřejnost ohlédne, budou i novináři o exotických motorkářích psát senzační články; procitnutí: před tím neutečete :))

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
K.a.s.y.m. (Člen)
23.01.2008 19:58:12

Re: ...konec naivitě ;)

osiris psal:

...dokud pro společnost bude motorka nevšední stroj, za kterou se veřejnost ohlédne, budou i novináři o exotických motorkářích psát senzační články; procitnutí: před tím neutečete :))

...to máš ze svý hlavy nebo ti to někdo poradil?smile1smile1...v tom případě jsem rád exotcoolcool

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
osiris (Člen)
23.01.2008 20:00:06

...teďs mě urazil :))

K.a.s.y.m. (Člen)
23.01.2008 20:22:23

osiris psal:

...teďs mě urazil :))

....čím,že to máš ze svý hlavy?bigsmilebigsmilebigsmilebigsmile tak to se omlouvámsmile1smile1bigsmilebigsmilebigsmile

osiris (Člen)
23.01.2008 20:43:39

...woe bigsmile

Martin B12 (Člen)
23.01.2008 20:58:23

máš pravdu je to tady samej exot goodsmile1

street triple picco
K.a.s.y.m. (Člen)
23.01.2008 20:58:49

...ale máš pravdu takhle tady lidi na motorkáře pořád koukají.Prej nám do průměru evropy chybí ještě asi 40% toho co už tu jezdí....nebo spíš je registrovanejch.

osiris (Člen)
23.01.2008 21:17:26

...až lidem motorky zevšední, i novináři nebudou psát pak už pouze šedý a nezajímavý články o obyčejných motorkářích - kdo by to četl? koho by to zajímalo? půjdou opět po tom co je v kursu

Jerry (Člen)
23.01.2008 21:20:16

osiris psal:

A dokud budete na tyhle články fundovaně a rozčileně reagovat, budete dělat přesně to, co novináři chtějí a proč to vlastně píšou a točí.smile1

A kurva...
Progear 650 (Člen)
23.01.2008 21:22:13

samej exot??? kde?idontknow bigsmile

vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
osiris (Člen)
23.01.2008 21:23:02

...jistě, poptávka/nabídka :))

Progear 650 (Člen)
23.01.2008 21:28:05

ty woe, ekonomie, do toho tedka tak nejak fušuju, ale takhle daleko sem ještě nedošelbigsmile

vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Filous (Člen)
24.01.2008 10:24:35

...a teť si vem, co by psali, dyby přijeli na ňákej pičo sras surprisedbigsmile

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Baltazar (Člen)
24.01.2008 10:30:44

Možná by je to chtělo pozvat a zhulit je goodbigsmile

The father of the little princess of the dawn
inkvizitorr (Administrator)
24.01.2008 10:32:29

Filous psal:

já bych ty italy hned ze začátku vožralsmokinbigsmilebigsmilebigsmile

doba je temná...
gore (Člen)
24.01.2008 10:35:12

...ja bych udelal vobojigood ...proste na kurviiiiiicoolsmokinsmokin

beerbeerbeerbeerbeerbeer

OOUUJEEEEEEEEE!!!!
Filous (Člen)
24.01.2008 10:36:37

inkvizitorr psal:
Filous psal:

já bych ty italy hned ze začátku vožralsmokinbigsmilebigsmilebigsmile

...sem si fspoměl, dyš sme eště ve starý Váze ďáli první ISO audit a měli sme den přet nim válečnou poradu, jag na ně...přesně todle řek šéf:" no co, se z nich neposerem, voni přijedou uš dneska, já je vemu na tenis, vy je večír vožerete a voni budou zejtra tag spitomělí, že nebudou vjedět kerá bije, budou to chtít mít rychle za sebou, já myslim, že to klapne" ...a klaplogoodbigsmile

inkvizitorr (Administrator)
24.01.2008 10:44:56

filous: no dyk, mezinárodní vožraleckou řečí se dycky domluvíšgood a jestli to končilo jako mejdánky v nový váze, tak se nedivim, že druhej den byli rádi, že pojedou do ass bigsmilebigsmilebigsmile

doba je temná...
Filous (Člen)
24.01.2008 10:50:35

inkvizitorr psal:

filous: no dyk, mezinárodní vožraleckou řečí se dycky domluvíšgood a jestli to končilo jako mejdánky v nový váze, tak se nedivim, že druhej den byli rádi, že pojedou do ass bigsmilebigsmilebigsmile

...chlapče, mejdánky v nový Váze sou slabej vodvárek toho, co se dělo přet cca 8-10 lety...se divim, že se mě pani f tom vobdobí nezřeklaidontknow ...dyš to hodnotim spjetně, tag bych sám sebe kop do ass

Ondráš (Člen)
24.01.2008 11:31:09

Filous psal:
inkvizitorr psal:

...chlapče, mejdánky v nový Váze sou slabej vodvárek toho, co se dělo přet cca 8-10 lety...se divim, že se mě pani f tom vobdobí nezřeklaidontknow ...dyš to hodnotim spjetně, tag bych sám sebe kop do ass

Dědečku, dědečku, vyprávěj prosím...smile1

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
vorel (Člen)
24.01.2008 12:01:11

si vem že Šumi vopčas na pičosraz zavítábigsmile

sem měl tendenci dyš vodcházeli minulej tejden Izáci po zdárném auditu volat za nima z balgónu na rozloučenou Izáci všeho světa polibte nám prdééél

řikám si hurikán
Filous (Člen)
24.01.2008 12:02:35

Ondráš psal:
Filous psal:
inkvizitorr psal:

...tydle historky se budou moc zveřejňovat nejdříf po 20 letech, aš to bude promlčený bigsmile ...na starý kolena tu kníšku vydam a budu v balikubigsmile

K.a.s.y.m. (Člen)
24.01.2008 12:16:34

Filous psal:
Ondráš psal:
Filous psal:

...tydle historky se budou moc zveřejňovat nejdříf po 20 letech, aš to bude promlčený bigsmile ...na starý kolena tu kníšku vydam a budu v balikubigsmile

....ale prd stejně kecáš.skončili jste s jednou skleničkou vaječnáku tady děláš fráju,protože ti to nikdo nepotvrdí bigsmilebigsmilebigsmile.....sorry já muselbigsmilebigsmile

Filous (Člen)
24.01.2008 12:22:05

K.a.s.y.m. psal:
Filous psal:
Ondráš psal:

....ale prd stejně kecáš.skončili jste s jednou skleničkou vaječnáku tady děláš fráju,protože ti to nikdo nepotvrdí bigsmilebigsmilebigsmile.....sorry já muselbigsmilebigsmile

...a tag to bylo, tag to jebigsmile

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS