Nejsi přihlášen
Mřížka na chladič konečne fertich
Tak jsem se konečně po tom novoročním schonu dokopal vypéct si tu mřížku na chladič...
co na to říkáte? Kdyžtak autogramy na letišti
Re: Mřížka na chladič konečne fertich
Nejni to špatný, ale proč jsi neudělal i ty boky a spodek s vrškem? Koukam svym chabým zrakem, že by to mohla být tak 2-3mm tlouštka špatně se ohejbá nebo proč nejsou ty boky atd.?
Jinak za kolik kačen by se dalo něco podobnýho třeba s jinym mřížkováním "za" nápisem Bandit udělat?
Bandit 4EVER!!!
proti gustu, žádný dišputát... ještě že nemám podobný vkus...
dej si tam teploměr oleje, abys viděl o kolik víc se ti to bude hřát...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
barynek psal:Nejni to špatný, ale proč jsi neudělal i ty boky a spodek s vrškem? Koukam svym chabým zrakem, že by to mohla být tak 2-3mm tlouštka špatně se ohejbá nebo proč nejsou ty boky atd.?
Jinak za kolik kačen by se dalo něco podobnýho třeba s jinym mřížkováním "za" nápisem Bandit udělat?
Mám možnost udělat i ten, co říkáš, něco takovéhoto
s bokama a spodkem, ale nemůžu si pomoct, mně to připadá jako krabice. Totok sem pálil pro Kolibříka a jednu sem eště dělal pro kamoša na Horneta 900. Chtěl sem neco jednoduchého. Matroš je 1,5mm nerez 304, neohýbá sa to najhůř, pokáď to neděláš doma ve svěráku, jak já Ogaři na ohraňováku byli dneskaj jakýsi zdechlí Ale je to enom první vlaštovička, černý ptáček, chtěl sem hlavně prubnůt, esli umím dělat se šuplérů a metrem a dobře sem to naměřál, než sem to narýsoval v ACadu a prohnal lasérem. Celkem to sedí, enem to chce upravit ty díry na šrůby, bo sem ich mosel trochu škrábnůt rašplů, ale to je f šolichu. Hokus pokus vyšel na 99%, mně sa to tam lůbí a už to tam asi aj ostane...
tomasNJ psal:proti gustu, žádný dišputát... ještě že nemám podobný vkus...
dej si tam teploměr oleje, abys viděl o kolik víc se ti to bude hřát...
Tož z teho mám fakt zarazené větry, asi sa to bude trochu hicovat, ale fčil na zimu je to šolich. No, snáď to nebude tak drastické, gdyžtak půjde do šrotu, cena nerezi ide hore
radekbiker (Nový člen) 24.01.2008 00:16:14 Offline |
Vypadá skvěle.Líbí se mi i to,že tam ty boky nejsou.
Tů Wencl: Mně osobně imponuje spíš ta druhá:
Kdybys měl možnost jí udělat, tak bych měl fakt zájem a myslim si, že u týhle by ani tak nemusel bejt problém s chlazenim.
Tak déééj vědět - myslim, že máš možnost si tu vydělat pár kačen
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Kelly01 psal:všechny jsou hnusný a ta černá od výrobce je hravě překoná
to je věc názoru, nakonec se může ukázat že je to hezký mimo motyku, ale na tvý se ti to nebude líbit ... chce to zkusit, ale jinak myslim povedený.
Bandit 4EVER!!!
Kelly01 psal:hezkou na motorce jsem ještě neviděl..
a úplnej humus je když tyhle "krásy" doplníš náfukama od Ermaxu
náfuky jsem ještě na žádný spojený s mřížkou neviděl, tak nemůžu říct..
je to věc vkusu
Bandit 4EVER!!!
já jsem kryt měl a pořád to někde vybrovalo, měl jsem tam nastrkaný takový gumy a tejně se něco hnulo a začalo to zase drnčet, byl jsem z toho šilenej ...
jinak s teplotou jsem žádný problémy neměl ani po Praze
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
K.a.s.y.m. (Člen) 24.01.2008 10:04:30 Offline |
Tenhle motor snese na oleji bez problému 120 stupňů tak bych to taky neřešil,ale je asi jasný,že čím řidší mřížka tím líp.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 24.01.2008 10:08:31 Offline |
Kuwa ty dva laufy na tom GSXu jsou stejně nejhezčí, škoda, že už tam cpou jen jeden
Jinak jestli tam máš nějakou chrom mřížku - to bohužel neni v kombinaci s těma náfukama moc vidět
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
K.a.s.y.m. (Člen) 24.01.2008 10:26:04 Offline |
...sicejc se s přerofskymmafijánemcojebesnotanechásevozitsčernympašikem rát dohaduju, tag f tomdle případě mu dávam za pravdu...sehnal sem si origo mříšku ze staršího modelu, páč na K6 ty kurvy spořivý nic nedávaj a sem spokojenej parchant, páč todle se mi vopravdu nelíbí...voe Kelly, asi uš sme na takovou divočinu starý
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Vogo Kelly:já jsem si dělal nerezovou mřížku, jednoduchostí téměř původní.Nedávno jsem jí sundal i s nádechama a teď mi to přijde takový hrozně okradený...a pamatuju, když si Nad tou mojí slintal a moc chtěl!
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
Oceňuju snahu a um autora, bo já bych to nevyrobil ani náhodou, ale musím souhlasit s Kellym, Fildou a spol... prostě se mi to nelíbí, strašnej kýč, je to tam jak pěst na oko. Upřímě, už ten chladič je tam sám o sobě hnusnej (kor na novejch vodnících) a ještě ho zvýrazňovat atd. Nevim, zlatá originální černá mřížka viď Fildo ty parchante jeden. Dodnes jsem ji nesehnal
Kdo má origo mřížku ze šestky nechť mi dá laskavě vědět.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Zdenda psal:Oceňuju snahu a um autora, bo já bych to nevyrobil ani náhodou, ale musím souhlasit s Kellym, Fildou a spol... prostě se mi to nelíbí, strašnej kýč, je to tam jak pěst na oko. Upřímě, už ten chladič je tam sám o sobě hnusnej (kor na novejch vodnících) a ještě ho zvýrazňovat atd. Nevim, zlatá originální černá mřížka viď Fildo ty parchante jeden. Dodnes jsem ji nesehnal
Kdo má origo mřížku ze šestky nechť mi dá laskavě vědět.
máš recht,ZLATÁ originální mřížka
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Ať si na motku dá každej co chce,kdzž se mu to líbí,nemusej přeci všechny vypadat stejně,a ta druhá se mě líbí taky,přeci nemusíme jezdit všechny na červenej motce a ve stejnejch šedejch komboškách,jo a vy starý páprdové nemáte pochopení pro mladé.Zdenek.
Na můj vkus se mi zdá taková zbytečně moc masivní a k tomu černýmu motoru a k těm ,,leštěnejm" svodum mi tam tak nějak moc nepasuje, ale podle vkusu každýho.
Horší, že zabírá zhruba 50% chladící plochy, takže v pařáku to myslim bude rozhodně znát.
A to vy plantážníci do telat převtělení eště netušíte, že sem si na zimu pořídil na Bandasku dopředu nerezový ohrňák na sněh s logem B12 a na léto mám dozadu štípačku na dřevo...
K.a.s.y.m. (Člen) 25.01.2008 07:07:06 Offline |
Bedřich psal:Ten autobus je hnusnej a taková to mohla bejt krásná motyka...
jako ta Komárova...
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … GP0489.jpg
Tak tenhle je fakt pěknej
K.a.s.y.m. (Člen) 25.01.2008 13:25:41 Offline |
Já teda radši černou nebo jen modrou.
Stránky: 1