Nejsi přihlášen
Re: ČMN ples
...nemam rát plesy...ani motorkářský ani žádný jiný ...dycky tam du s né velkou chutí, do jedenácti zbjesile leju, vod jedenácti do půlnoci se pokoušim vo tanec a po půlnoci uš je mi fšechno jedno, tagže zase leju...a jedinej efekt, kerej todle kulturní povyražení pro mě má je ten, že mam akorát výčitky jaký sem hovado a že se mnou pani tejden nemluví...prostě akce na
...naposledy sem byl na plese před rokem a to něgde za Vopavou a tam, povašte neměli pivo ...dyš sem přišel k pultu a řek si vo točený, tag na mě koukali jag dyš sem spat z Marzu ...pag mi tam dotáhli aspoň basu lahváčů, ale f tý smršti kořalek to snat ani nemělo cenu, tam sou lidi děsně trénovaný a kořalky polykaj málem i se štamprlatama
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...nemam rát plesy...ani motorkářský ani žádný jiný ...dycky tam du s né velkou chutí, do jedenácti zbjesile leju, vod jedenácti do půlnoci se pokoušim vo tanec a po půlnoci uš je mi fšechno jedno, tagže zase leju...a jedinej efekt, kerej todle kulturní povyražení pro mě má je ten, že mam akorát výčitky jaký sem hovado a že se mnou pani tejden nemluví...prostě akce na
...naposledy sem byl na plese před rokem a to něgde za Vopavou a tam, povašte neměli pivo ...dyš sem přišel k pultu a řek si vo točený, tag na mě koukali jag dyš sem spat z Marzu ...pag mi tam dotáhli aspoň basu lahváčů, ale f tý smršti kořalek to snat ani nemělo cenu, tam sou lidi děsně trénovaný a kořalky polykaj málem i se štamprlatama
...se nedif, u se to leje i robam a aji děckam
Mour psal:Filous psal:...nemam rát plesy...ani motorkářský ani žádný jiný ...dycky tam du s né velkou chutí, do jedenácti zbjesile leju, vod jedenácti do půlnoci se pokoušim vo tanec a po půlnoci uš je mi fšechno jedno, tagže zase leju...a jedinej efekt, kerej todle kulturní povyražení pro mě má je ten, že mam akorát výčitky jaký sem hovado a že se mnou pani tejden nemluví...prostě akce na
...naposledy sem byl na plese před rokem a to něgde za Vopavou a tam, povašte neměli pivo ...dyš sem přišel k pultu a řek si vo točený, tag na mě koukali jag dyš sem spat z Marzu ...pag mi tam dotáhli aspoň basu lahváčů, ale f tý smršti kořalek to snat ani nemělo cenu, tam sou lidi děsně trénovaný a kořalky polykaj málem i se štamprlatama...se nedif, u se to leje i robam a aji děckam
...dyk řikam, hroznej kraj
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Mour psal:Filous psal:...nemam rát plesy...ani motorkářský ani žádný jiný ...dycky tam du s né velkou chutí, do jedenácti zbjesile leju, vod jedenácti do půlnoci se pokoušim vo tanec a po půlnoci uš je mi fšechno jedno, tagže zase leju...a jedinej efekt, kerej todle kulturní povyražení pro mě má je ten, že mam akorát výčitky jaký sem hovado a že se mnou pani tejden nemluví...prostě akce na
...naposledy sem byl na plese před rokem a to něgde za Vopavou a tam, povašte neměli pivo ...dyš sem přišel k pultu a řek si vo točený, tag na mě koukali jag dyš sem spat z Marzu ...pag mi tam dotáhli aspoň basu lahváčů, ale f tý smršti kořalek to snat ani nemělo cenu, tam sou lidi děsně trénovaný a kořalky polykaj málem i se štamprlatama...se nedif, u se to leje i robam a aji děckam
...dyk řikam, hroznej kraj
...jinak zatím to vypadá, že budete jezdit až se Vám bude vod gum kuřit
Nevím jestli je nějakej motoples v Brně,ale 26.1. je motorkářskej ples u nás v Rajhradě,mám to asi 100metrů vot baráku,tak se tam asi pudu schlastat. Jinak pořádají to místní klub Motočuráci z Rajhradu,tak by bylo zajímavý mezi ty motočuráky vlítnout v Pičohadrech(teda kdybych nějaký měl)
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Nevím jestli je nějakej motoples v Brně,ale 26.1. je motorkářskej ples u nás v Rajhradě,mám to asi 100metrů vot baráku,tak se tam asi pudu schlastat. Jinak pořádají to místní klub Motočuráci z Rajhradu,tak by bylo zajímavý mezi ty motočuráky vlítnout v Pičohadrech(teda kdybych nějaký měl)
kua taky nemám ani tryčko a to jsem pořádná fakt..
Blu one.... old one
Takže ples dopadl na jedničku,plnej sál lidí,fšichni nakašu Kalili sme tam asi do pul čtvrté a ani nevím jak sem se dostal dom V tombole sem vyhrál helmu Zahráli dvě rockový kapely,po půlnoci tam zavrčeli dvě mašiny a pěkně to tam provoněli. S plesem to nemělo nic společnýho
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Stránky: 1