Nejsi přihlášen
go Steve go .... this is a real life
Blu one.... old one
Re: go Steve go .... this is a real life
...jezdil s Andělama??? ...že si na něj Sonny Barger ve svý kníšce nefspoměl??? ...ale byl to střihoun, to zas jó ...apropó, nemáte něgdo na dýfku "Le Mans"? ...mam to na VHS, ale je to uš tag vomydlený, že se na to nedá koukat
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...jezdil s Andělama??? ...že si na něj Sonny Barger ve svý kníšce nefspoměl??? ...ale byl to střihoun, to zas jó ...apropó, nemáte něgdo na dýfku "Le Mans"? ...mam to na VHS, ale je to uš tag vomydlený, že se na to nedá koukat
Taky mě nepadlo, že sem vo ňom ani v jednej knížce nic nečet, ale pochybuju, že by tam byl pod pravým jménem...
Le Mans mam, na dýfku, chcéééééš???
A dyby někdo měl Grand Prix od Johna Frankenheimera, tag by to bylo eště lepčí...
Bandit rulezz!!!
vOjTaB6 psal:Filous psal:...jezdil s Andělama??? ...že si na něj Sonny Barger ve svý kníšce nefspoměl??? ...ale byl to střihoun, to zas jó ...apropó, nemáte něgdo na dýfku "Le Mans"? ...mam to na VHS, ale je to uš tag vomydlený, že se na to nedá koukat
Taky mě nepadlo, že sem vo ňom ani v jednej knížce nic nečet, ale pochybuju, že by tam byl pod pravým jménem...
A dyby někdo měl Grand Prix od Johna Frankenheimera, tag by to bylo eště lepčí...
šlo by to nějak rozmnožit i pro mě :) ----- rád bych to měl na DVD. ..děkuji třeba poslat na dobírku nebo holubem ,.... nebo nějak jinak ..
Blu one.... old one
vOjTaB6 psal:Filous psal:...jezdil s Andělama??? ...že si na něj Sonny Barger ve svý kníšce nefspoměl??? ...ale byl to střihoun, to zas jó ...apropó, nemáte něgdo na dýfku "Le Mans"? ...mam to na VHS, ale je to uš tag vomydlený, že se na to nedá koukat
...chcůůů...co pro to mam udělat???
to all: Tag uděláme vláček, já to někomu pošlu, ten to vypálí znovu a pošle někomu dalšímu, enem u Filousa si nejsem jistej, páč už určitě neumí ani jedno a na všechno má lidi, no v nejhoršim to vypálej ty jeho loupežníci a pošle to Ája a Filous bude dělat odborný dozor....
Jo a to Grand Prix nemam, ale kdyby někdo měl...
Bandit rulezz!!!
vOjTaB6 psal:to all: Tag uděláme vláček, já to někomu pošlu, ten to vypálí znovu a pošle někomu dalšímu, enem u Filousa si nejsem jistej, páč už určitě neumí ani jedno a na všechno má lidi, no v nejhoršim to vypálej ty jeho loupežníci a pošle to Ája a Filous bude dělat odborný dozor....
Voptám se... souhlasím s vláčkem ... komu mám poslat adresu ? ... byl jsem druhý v pořadí že..
Blu one.... old one
vOjTaB6 psal:to all: Tag uděláme vláček, já to někomu pošlu, ten to vypálí znovu a pošle někomu dalšímu, enem u Filousa si nejsem jistej, páč už určitě neumí ani jedno a na všechno má lidi, no v nejhoršim to vypálej ty jeho loupežníci a pošle to Ája a Filous bude dělat odborný dozor....
...asi se dobrovolně postavim aš na konec fronty, páč uš stárnu a neumim ani pálit ...nebo nevim, prostě mi to dycky napíše "burn aborted" a sem f ...ať u CD nebo DVD...tagže nikomu nic nevypálim a nepošlu
K.a.s.y.m. (Člen) 25.01.2008 10:47:23 Offline |
Filous psal:vOjTaB6 psal:to all: Tag uděláme vláček, já to někomu pošlu, ten to vypálí znovu a pošle někomu dalšímu, enem u Filousa si nejsem jistej, páč už určitě neumí ani jedno a na všechno má lidi, no v nejhoršim to vypálej ty jeho loupežníci a pošle to Ája a Filous bude dělat odborný dozor....
Jo a to Grand Prix nemam, ale kdyby někdo měl......asi se dobrovolně postavim aš na konec fronty, páč uš stárnu a neumim ani pálit ...nebo nevim, prostě mi to dycky napíše "burn aborted" a sem f ...ať u CD nebo DVD...tagže nikomu nic nevypálim a nepošlu
Ty nemáš doma šneka,že neumíš pálit?
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:vOjTaB6 psal:to all: Tag uděláme vláček, já to někomu pošlu, ten to vypálí znovu a pošle někomu dalšímu, enem u Filousa si nejsem jistej, páč už určitě neumí ani jedno a na všechno má lidi, no v nejhoršim to vypálej ty jeho loupežníci a pošle to Ája a Filous bude dělat odborný dozor....
Jo a to Grand Prix nemam, ale kdyby někdo měl......asi se dobrovolně postavim aš na konec fronty, páč uš stárnu a neumim ani pálit ...nebo nevim, prostě mi to dycky napíše "burn aborted" a sem f ...ať u CD nebo DVD...tagže nikomu nic nevypálim a nepošlu
Ty nemáš doma šneka,že neumíš pálit?
...jakýho zas šneka??? ...mam enem Róma...teda Nera ...a ten hajzl mě zná, tag stáfkuje
K.a.s.y.m. (Člen) 25.01.2008 10:59:23 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Filous psal:
...asi se dobrovolně postavim aš na konec fronty, páč uš stárnu a neumim ani pálit ...nebo nevim, prostě mi to dycky napíše "burn aborted" a sem f ...ať u CD nebo DVD...tagže nikomu nic nevypálim a nepošluTy nemáš doma šneka,že neumíš pálit?
...jakýho zas šneka??? ...mam enem Róma...teda Nera ...a ten hajzl mě zná, tag stáfkuje
Neděláš domácí kořalu?Jestli jo tak bych se moc divil že by jsi neuměl pálit jinak na dvd a cd jasně že Nero
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
moment moment, ještě tam musím být já před Filousem, pač už něho by se to zabrzdilo ještě s dalšíma snad 5ti dívkama, který mě pálí už půl roku ............ naposledy mě říkal i do telefonu, že to zrovna pálí a v půlce hovoru najednou začal zase pičovat, že to zase vyhodilo tu chybu a hned sem si říkal, že ten klapičón zas vyhodí z vokna nebo něco ..... a pak naznal, že mě ty dívka radší pošle ať si je přepálím a pak mu je jako zase zvrátím zpátky!
Kakin psal:moment moment, ještě tam musím být já před Filousem, pač už něho by se to zabrzdilo ještě s dalšíma snad 5ti dívkama, který mě pálí už půl roku ............ naposledy mě říkal i do telefonu, že to zrovna pálí a v půlce hovoru najednou začal zase pičovat, že to zase vyhodilo tu chybu a hned sem si říkal, že ten klapičón zas vyhodí z vokna nebo něco ..... a pak naznal, že mě ty dívka radší pošle ať si je přepálím a pak mu je jako zase zvrátím zpátky!
filous musí být případ...
Blu one.... old one
Filous psal:škardík psal:Tůdle mi na stavbě mlátil stavitel do noťase a vykřikoval že technika je tu aby sloužila jemu a ne on jí
...a měl pravdu!!!
Asi se modlíš ke špatnému bohu...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1