Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 24.01.2008 19:18:12 Offline |
Re: asi vyjedu to se nehodi
já s polovičkou v sobotu 120 km a bylo fajn teplo.tak klidně vyjeď
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Banditatom (Člen) 26.01.2008 12:51:45 Offline |
sobota venku sluničko sice jenom pět stupňu nad nulčou ale jedu kuva jedu kdo jede se mnou?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Progear 650 (Člen) 26.01.2008 15:55:12 Offline |
mladí a neklidní
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Petr J. psal:po generálce nová moto....
válím se ale pořád stejně...mokrý písek je fakt dřina...
...a co teprf bláto na polích a mezích jaká je rychta! ...ale podival sem se do míst, gde sem vosumnáct let nebyl a pješky bych tam nešel
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Dneska sem měnil blinkr, kterej mi v létě frajeři ukopli mičudou (měl sem ho po zbytek sezony přilepenej izolačkou ) a měnil zadní stupnu u spolujezdce (ta co sem tam měl nešla sklopit nebo zaklopit, aniž bych něčim špičatym nezamáč tu kuličku co v tý stupně je )
No a když bylo hotovo, tak sem jí nastartoval, nechal prohřát a dal si 1km kolem komína.
Luxus!
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
já to projel se zájemcem vo koupi v neděli. měl voči navrch hlavy a jakože v po vyzvedne prachy a bude....
a v po večer mi napíše, že potřebuje koupit auto....
hans psal:já to projel se zájemcem vo koupi v neděli. měl voči navrch hlavy a jakože v po vyzvedne prachy a bude....
Prodáváš jo? A co bude místo bandasky?
Banditatom (Člen) 31.01.2008 07:14:53 Offline |
hans psal:já to projel se zájemcem vo koupi v neděli. měl voči navrch hlavy a jakože v po vyzvedne prachy a bude....
sssse chtěl jenom svést čeba
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
LosBanditos (Člen) 31.01.2008 09:38:39 Offline |
mehari psal:taky sem to nevydržel a provětral jsem baňďoura sice trochu větrno ale 40 km Praha a okolí a byla to booooombaaaaa
Ty vole já jsem z Roudnice nad labem. Tak někdy cinkni a pojedu s tebou. Byl jsem o víkendu větrno počasí na ...., ale nálada po projížďce byla suprová. Ať už je jaro
LosBanditos adios !
LosBanditos (Člen) 31.01.2008 09:47:38 Offline |
spidys psal:Dneska sem měnil blinkr, kterej mi v létě frajeři ukopli mičudou (měl sem ho po zbytek sezony přilepenej izolačkou ) a měnil zadní stupnu u spolujezdce (ta co sem tam měl nešla sklopit nebo zaklopit, aniž bych něčim špičatym nezamáč tu kuličku co v tý stupně je )
No a když bylo hotovo, tak sem jí nastartoval, nechal prohřát a dal si 1km kolem komína.
Tak to někdy cinkni a já si dám cestu kolem komína s tebou.
Luxus!
LosBanditos adios !
spidys psal:hans psal:já to projel se zájemcem vo koupi v neděli. měl voči navrch hlavy a jakože v po vyzvedne prachy a bude....
a v po večer mi napíše, že potřebuje koupit auto....Prodáváš jo? A co bude místo bandasky?
vogo já jsem věrnej.....bude dvanáctka.... i když nevim proč, neumim řídit ani šestku, ale chci bejt velkej kluk....
spidys psal:Dneska sem měnil blinkr, kterej mi v létě frajeři ukopli mičudou (měl sem ho po zbytek sezony přilepenej izolačkou ) a měnil zadní stupnu u spolujezdce (ta co sem tam měl nešla sklopit nebo zaklopit, aniž bych něčim špičatym nezamáč tu kuličku co v tý stupně je )
Luxus!
cims si vyresil tustupnu mam stejny problem vyzvejkanej drzak a kulicka moc zapadne? chci tam dat nejaky tenkly plisek s mensima dirkama
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
sonyk psal:cims si vyresil tustupnu mam stejny problem vyzvejkanej drzak a kulicka moc zapadne? chci tam dat nejaky tenkly plisek s mensima dirkama
No koupil sem na bazaru od někoho celou novou stupnu (držák i stupačku) za 600,- a
Jinak sem měl přesně tentýž problém - vymačkaný dirky v tom držáku - chtěl sem to nejdřív řešit tak jak myslíš, ale ve finále když se objevilo řešení celý stupny s držákem za 6 kil, tak sem si řek, že lepší než se bastlit s nějakou podložkou)
Jinak ten plíšek nemůže bejt zas moc tenkej aby se ti hned nevymačkal - počítej alespoň tak 1mm nebo 1,5mm - víc tam zas asi nedostaneš.
Já sem tam pro jistotu šoupnul ještě podložku, aby se ta stupna tak nevyklala. A ta podložka má tak 1,5mm a je to na fest.
K.a.s.y.m. (Člen) 31.01.2008 14:43:47 Offline |
Pokud chceš něco co se nevymačká tak budeš muset jedině planžetu.
no ja si drzak tezk ovymenim na starym bandourkovi. kupoval sem stupnu od nejakyho manika a ten poslal i ten plisek sice na druhou stranu ale aspon mam podle ceho to udelat nebo tenhle jen votocit.
sonyk psal:no ja si drzak tezk ovymenim na starym bandourkovi. kupoval sem stupnu od nejakyho manika a ten poslal i ten plisek sice na druhou stranu ale aspon mam podle ceho to udelat nebo tenhle jen votocit.
Já to u tý předešlý stupny řešil tak, že sem na ní zvětšil tu díru a dal tam větší kuličku, ale vzhledem k tomu, že na tý stupně neni moc prostoru, tak i přes to se ta kulička zadrhávala, ale třeba v tvym případě by to šlo...
dal sem vetsi gulu ale porad v pi.. a vetsi uz nemam a ani lozisko z kterych bych ji dostal. zkusi mten plisek a vudime. jinak ne ze by me to nejak vadilo jezdim vecne ve dvou a kdyz jedu v jednom tak holt si ji pomoci neceho zase dam na horu , ale pak usinam a premejslym nad tim detail ale sere tak to musim udelat a prodat a koupit vod jirky stribrnyho tu jeho a bude to
mr.BSE psal:Nepotkali sme se u Hornbachu?
Ted sem dojel, slusnejch 120km,ale zima teda poradna
jinak, potkal si nekdy po Brne tu bandicku skutraru? To sou maseri
Kolem hornbachu sem nejel...
Jednou sem potkal nějaký 4 skutraře,bylo to večer,kolem nich samej neón jako na diskotéce,laďáky a tak.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 04.02.2008 07:36:32 Offline |
...včera příjemných 170 km k Temelínu a zpátky.Zpátky už jsme ale docela vytuhli.Holt 2+ není zrovna teplo
VikecB12 psal:Kolem hornbachu sem nejel...
Jednou sem potkal nějaký 4 skutraře,bylo to večer,kolem nich samej neón jako na diskotéce,laďáky a tak.
Jojo, to sou presne voni, drazdi to po meste, ledek jak v Ges electro bzukot... Jednou sem je potkal na bandasce...prej jestli si s nim dam sprint na cervene (kolem D-Mota dolu) asi to myslel vazne, bo vystrelil jak dyby do nej trisklo auto zezadu
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Tak dneska sem si zase supr zajezdil Dal sem si to pěkně na jih,kolem Mušova,sluníčko,dost motorek cestou,takže paráda V týdnu snad přezuju zadek,protože namě vykoukly dráty a sezónu máme v plným tempu
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Tak dneska sem si zase supr zajezdil Dal sem si to pěkně na jih,kolem Mušova,sluníčko,dost motorek cestou,takže paráda V týdnu snad přezuju zadek,protože namě vykoukly dráty a sezónu máme v plným tempu
hm kua... BSM jelo taky na musov a ja kua s nateklym krkem a jeste po chlastacce doma
Second Class Citizen
1130 Café Racer
spidys psal:Helis psal:Já dnes taky vyrazila:) a paráda, sice jen asi 30-40 km, ale počásko výborný
Letos poprvé.A nezajedem zejtra někam na vyjížďku??
Spidys ty máš na motce výfuk Ixil?? jakej má zvuk??
změna je život... měním čtyři za dva
harris psal:spidys psal:Helis psal:Já dnes taky vyrazila:) a paráda, sice jen asi 30-40 km, ale počásko výborný
Letos poprvé.A nezajedem zejtra někam na vyjížďku??
Spidys ty máš na motce výfuk Ixil?? jakej má zvuk??
Docela je slyšet - chvíli mi trvalo, než sem si zvyk, ale teď bych tišší asi nechtěl - hlavně je slyšet už od spoda...
spidys psal:harris psal:spidys psal:
A nezajedem zejtra někam na vyjížďku??Spidys ty máš na motce výfuk Ixil?? jakej má zvuk??
Docela je slyšet - chvíli mi trvalo, než sem si zvyk, ale teď bych tišší asi nechtěl - hlavně je slyšet už od spoda...
tak to je gut dikec
Helis psal:To Spidys: ja se nikam daleko nechystam, tak klidne doraz sem a muzem nekde tady, ale jezdim si jen po okoli.
kdyby jste pro mě nebyli tak daleko, tak bych vyrazil s váma u nás je to celkem mrtví
inkvizitorr (Administrator) 09.02.2008 23:00:48 Offline |
dubá je celá suchá a čistá bez štěrku
doba je temná...
Stránky: 1