Nejsi přihlášen
Řetěz nastotisíckrát :)
Chlapi poraďte prosím, jak nejjistěji zjistit, zda už má řetěz odslouženo, nebo zda ještě nějakej ten tisíc vydrží...na napínání jsem tak v polovině, ale myslím, že to až zas tak důležité není...existuje nějakej fígl?? kuju
Lepší chodit do školy, než pracovat na poli.
Re: Řetěz nastotisíckrát :)
Kelly01 psal:jedu,vyřadím,zdechnu motor..
jak to tam je nastupuje flexa...
hmm tak to ho mám v řiti už delší dobu,pač hlučnej je i teď na stojanu....a nevíš prosím nějakou webovku, kde bych sehnal nějakej slušnej a levnej?? koukal jsem, že se nechaj sehnat tak kolem 2,5 litru...
pučmeloun400 (Člen) 25.01.2008 22:44:33 Offline |
Dnes mi došel za 3000kč, bral jsem ho zde http://www.motoretezy.cz/
Tak už jsem objednal na motořetězech DID 530 V, tak snad to bude ok....předpokládám,že mam teda vyměnit jak rozetu,tak i přední kolečko, když už to v tý sadě je...ptám se blbě,páč mi připadá,že mám v řiti jen řetěz
Shaft psal:Tak už jsem objednal na motořetězech DID 530 V, tak snad to bude ok....předpokládám,že mam teda vyměnit jak rozetu,tak i přední kolečko, když už to v tý sadě je...ptám se blbě,páč mi připadá,že mám v řiti jen řetěz
Nejsem žádný odborník, ale když si prohlédneš diskuze, tak ti zkušenější by ti ho asi nedoporučili. Já jsem si včera objednal DID 530 ZVM2, který byl doporučován jako jeden z těch lepších
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
barynek psal:hide psal:Shaft: tem sem koukal do starsich diskuzich o svickach a cet sem ze sis nekde objednal NGK, mas je?
to patří do jinýho vlákna, tady se řeší řetězovka
zda se mi to uz ukonceny tak se ptam na jiny veci sry
hide psal:barynek psal:hide psal:Shaft: tem sem koukal do starsich diskuzich o svickach a cet sem ze sis nekde objednal NGK, mas je?
to patří do jinýho vlákna, tady se řeší řetězovka
zda se mi to uz ukonceny tak se ptam na jiny veci sry
no ja jen rikam co by se melo, od toho je tady Moderatizator, aby te pak sprdnul. Je tu vlakno i na svicky, prispival jsi do nej taky, tak to tam priste hod. Ze mam pravdu Osi?
Bandit 4EVER!!!
hide psal:Shaft: tem sem koukal do starsich diskuzich o svickach a cet sem ze sis nekde objednal NGK, mas je?
Omlouvám se teda,že odbočuju, ale svíce mi zatim nepřišly,ovšem jednal jsem s prodejcem telefonicky a tvrdil,že tenhle týden dorazej...tak uvidim
Palino psal:Shaft psal:Tak už jsem objednal na motořetězech DID 530 V, tak snad to bude ok....předpokládám,že mam teda vyměnit jak rozetu,tak i přední kolečko, když už to v tý sadě je...ptám se blbě,páč mi připadá,že mám v řiti jen řetěz
Nejsem žádný odborník, ale když si prohlédneš diskuze, tak ti zkušenější by ti ho asi nedoporučili. Já jsem si včera objednal DID 530 ZVM2, který byl doporučován jako jeden z těch lepších
No jo,jenže já bohužel musím koukat taky na cenu, pač škola taky něco spolkne.......ač nerad musim bandasku trochu ošidit
Shaft psal:Palino psal:Shaft psal:Tak už jsem objednal na motořetězech DID 530 V, tak snad to bude ok....předpokládám,že mam teda vyměnit jak rozetu,tak i přední kolečko, když už to v tý sadě je...ptám se blbě,páč mi připadá,že mám v řiti jen řetěz
No jo,jenže já bohužel musím koukat taky na cenu, pač škola taky něco spolkne.......ač nerad musim bandasku trochu ošidit
ta 530 je standart tak nevim proc bys to mel sidit, neni to nic extra ale neublizis tomu, ja to budu asi řešit příští rok, to už sice student nebudu ale socka asi jo
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Shaft psal:Palino psal:
Nejsem žádný odborník, ale když si prohlédneš diskuze, tak ti zkušenější by ti ho asi nedoporučili. Já jsem si včera objednal DID 530 ZVM2, který byl doporučován jako jeden z těch lepšíchNo jo,jenže já bohužel musím koukat taky na cenu, pač škola taky něco spolkne.......ač nerad musim bandasku trochu ošidit
ta 530 je standart tak nevim proc bys to mel sidit, neni to nic extra ale neublizis tomu, ja to budu asi řešit příští rok, to už sice student nebudu ale socka asi jo
Řídím se heslem Laciné, dvakrát placené. Nevím kolik jsi za řetěz dal ty, ale mě celá sada vyšla 4240,- i s poštovným a vydrží mně minimálně 20.000 km.
Palino psal:barynek psal:Shaft psal:
No jo,jenže já bohužel musím koukat taky na cenu, pač škola taky něco spolkne.......ač nerad musim bandasku trochu ošiditta 530 je standart tak nevim proc bys to mel sidit, neni to nic extra ale neublizis tomu, ja to budu asi řešit příští rok, to už sice student nebudu ale socka asi jo
Řídím se heslem Laciné, dvakrát placené. Nevím kolik jsi za řetěz dal ty, ale mě celá sada vyšla 4240,- i s poštovným a vydrží mně minimálně 20.000 km.
měl jsem řetězovku dobrou při nákupu a při servisu ve 12t říkali že ještě hoodně vydrží, tak počítam že nějakejch ještě 4-5tisic (ted mam natočeno kolem 16t) by mohla dát. Když ne, koupim novou, ale když vydrží, budu rád Nejsem střelec ale jezdim ve dvou a občas za to zatáhnu
jinak levné 2x placené souhlas, ale čz snad nedělá jebky ne? A za tu cenu je to o 1500kačen levnějc než třeba to tvoje DIDéčko, tak nevim je to spíš o značce, ne o kvalitě a jestli vydrží čz třeba jen 16t tak to stačí, klasická životnost je kolem 18t km..
Bandit 4EVER!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 29.01.2008 08:57:01 Offline |
Jsem socka tak mám EK 530 SROZ /112 za nějakých 2200.Mám na něm asi 25tis. a ještě chvíli vydrží jak velkou ale nevim bo začíná být slyšet.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Jsem socka tak mám EK 530 SROZ /112 za nějakých 2200.Mám na něm asi 25tis. a ještě chvíli vydrží jak velkou ale nevim bo začíná být slyšet.
25 tis?? to je paráda, za ty prachy
K.a.s.y.m. (Člen) 29.01.2008 10:37:01 Offline |
Shaft psal:K.a.s.y.m. psal:Jsem socka tak mám EK 530 SROZ /112 za nějakých 2200.Mám na něm asi 25tis. a ještě chvíli vydrží jak velkou ale nevim bo začíná být slyšet.
mají je na www.motonet.cz jsem s ním spokojenej a do nějakých 18tis jsem ho natahoval jednou.potom už víckrát,ale pořád to ještě jde.letos ale asi půjde do hajzlu.jezdím z 70% ve dvou a spíš svižnějc
K.a.s.y.m. psal:Shaft psal:K.a.s.y.m. psal:Jsem socka tak mám EK 530 SROZ /112 za nějakých 2200.Mám na něm asi 25tis. a ještě chvíli vydrží jak velkou ale nevim bo začíná být slyšet.
mají je na www.motonet.cz jsem s ním spokojenej a do nějakých 18tis jsem ho natahoval jednou.potom už víckrát,ale pořád to ještě jde.letos ale asi půjde do hajzlu.jezdím z 70% ve dvou a spíš svižnějc
No mě už dneska přišel ten DID, je to celá sada a s poštovným vyšla na 2880...To docela jde,řekl bych já
Teď bych potřeboval nějakou slušnou radu, jak vyštelovat řetěz a zadní kolo...četl jsem ve starších diskuzích, že se to dá změřit a že ty kontrolní plíšky nepoužíváte atd....jak to tedy je nejrychlejší a nejpřesnější??? kuju
Shaft psal:K.a.s.y.m. psal:Shaft psal:
25 tis?? to je paráda, za ty prachymají je na www.motonet.cz jsem s ním spokojenej a do nějakých 18tis jsem ho natahoval jednou.potom už víckrát,ale pořád to ještě jde.letos ale asi půjde do hajzlu.jezdím z 70% ve dvou a spíš svižnějc
No mě už dneska přišel ten DID, je to celá sada a s poštovným vyšla na 2880...To docela jde,řekl bych já
tohle DIDéčko za necelou trojku? Kde? To je za ty stejny prachy co poridis CZ.
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Koldan psal:D.I.D. 530 ZVM2 není jen o značce pudu do něj taky a ne poprvé
ty bys šel i do řetězu vyrobenej u mě doma na koleně kdyby byl zlatej
sem nekde na netu videl mazaci spreje na retez v peti barvach
Shaft psal:Teď bych potřeboval nějakou slušnou radu, jak vyštelovat řetěz a zadní kolo...četl jsem ve starších diskuzích, že se to dá změřit a že ty kontrolní plíšky nepoužíváte atd....jak to tedy je nejrychlejší a nejpřesnější??? kuju
Od konce kyvky do středu (osy) šroubu například...
PURE NAKED BIKE!
barynek psal:Shaft psal:K.a.s.y.m. psal:
mají je na www.motonet.cz jsem s ním spokojenej a do nějakých 18tis jsem ho natahoval jednou.potom už víckrát,ale pořád to ještě jde.letos ale asi půjde do hajzlu.jezdím z 70% ve dvou a spíš svižnějcNo mě už dneska přišel ten DID, je to celá sada a s poštovným vyšla na 2880...To docela jde,řekl bych já
motoretezy.cz
Meloun psal:Shaft psal:Teď bych potřeboval nějakou slušnou radu, jak vyštelovat řetěz a zadní kolo...četl jsem ve starších diskuzích, že se to dá změřit a že ty kontrolní plíšky nepoužíváte atd....jak to tedy je nejrychlejší a nejpřesnější??? kuju
Od konce kyvky do středu (osy) šroubu například...
díkas,prubnu to
Shaft psal:barynek psal:Shaft psal:
No mě už dneska přišel ten DID, je to celá sada a s poštovným vyšla na 2880...To docela jde,řekl bych játohle DIDéčko za necelou trojku? Kde? To je za ty stejny prachy co poridis CZ.
motoretezy.cz
dík
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Shaft psal:K.a.s.y.m. psal:
mají je na www.motonet.cz jsem s ním spokojenej a do nějakých 18tis jsem ho natahoval jednou.potom už víckrát,ale pořád to ještě jde.letos ale asi půjde do hajzlu.jezdím z 70% ve dvou a spíš svižnějcNo mě už dneska přišel ten DID, je to celá sada a s poštovným vyšla na 2880...To docela jde,řekl bych já
Typl bych to,že to bude 530 VM maximáně a to zas tak bombastická cena není
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:barynek psal:Shaft psal:
No mě už dneska přišel ten DID, je to celá sada a s poštovným vyšla na 2880...To docela jde,řekl bych játohle DIDéčko za necelou trojku? Kde? To je za ty stejny prachy co poridis CZ.
Typl bych to,že to bude 530 VM maximáně a to zas tak bombastická cena není
tajze než průměrný DIDéčko tak top model od ČZ za stejnou cenu? Ja bych to tak udělal, ale nevim no... V tom aby se někdo vyznal..
Bandit 4EVER!!!
Shaft psal:tak nevim, každej tady říkáte ůplně něco jinýho....
prostě ho nasaď a až ho budeš měnit podruhý za nějakou dobum tak zjistíš, ten byl na prd, jdu so něčeho lepšího nebo ten mi stačil a nejni problem
Bandit 4EVER!!!
jasan, přesně tak to udělám....jen mě překvapila taková rozepře...sem myslel,že na to bude jednotnej názor a ejhle, no nic,dneska to tam hodim a jestli budou zejtra suchý silnice tak to prubnu
K.a.s.y.m. (Člen) 30.01.2008 12:48:57 Offline |
Přesně tak jak píšeš.ja koupil to neobyčejnější od EK a půjdu do něj znova.Ty služby co udělal za ty prachy bylo fakt moooooc.A to jsem se o něj staral spíš málo.čistil jsem ho je jednou jinak jen mažu.Příště zkusím ČZ protože potřebuju i kola a nabízí to za supr prachy.
Shaft psal:jasan, přesně tak to udělám....jen mě překvapila taková rozepře...sem myslel,že na to bude jednotnej názor a ejhle, no nic,dneska to tam hodim a jestli budou zejtra suchý silnice tak to prubnu
200km ti neřekne vůbec nic. A když si přečteš taky starší diskuze, jasně vyplývá, že VM není optimální řešení. Když DID, tak ZVM2. Pokud bych chtěl něco levnějšího, tak raději ČZ 530, než DID VM.
Palino psal:Shaft psal:jasan, přesně tak to udělám....jen mě překvapila taková rozepře...sem myslel,že na to bude jednotnej názor a ejhle, no nic,dneska to tam hodim a jestli budou zejtra suchý silnice tak to prubnu
200km ti neřekne vůbec nic. A když si přečteš taky starší diskuze, jasně vyplývá, že VM není optimální řešení. Když DID, tak ZVM2. Pokud bych chtěl něco levnějšího, tak raději ČZ 530, než DID VM.
bohužel jsem ve starších diskuzích nenašel doporučení ČZ...no a ZVM2-na to prostě nemám...takže se uvidí, teď už je pro mě stejně pozdě,pač ho už mám na motce....
ještě bych poprosil o radu,jak roznýtovat spojku na řetěz...existuje na to nějaká nýtovačka?? asi něco jako na řetěz na kolo...chjo,myslel jsem,že tam bude normální spojka,ale touž se dneska asi nedělá
K.a.s.y.m. (Člen) 31.01.2008 07:45:31 Offline |
osiris psal:...spojka se dává na slabší kubatury, jak říkáš nýtovačka na to je, ale dobře ti poslouží i dvě kladiva a důlčik
...jo jo kladivo a třeba kolejnice o kterou to na druhý straně opřeš.Pak buď jeden nebo jako v mém případě dva důlčíky + utahovák na nýty.
no ja neví hoši ,když jsem v prosinci měnil sadu,a jelikoš jsem taky měnil prvně,tak sem volal a psal různým dodavatelům i do suzuki,a v podstatě ve všech případech mi každý doporučil,že na 650 (600)stovku je úplně zbytečné dávat zesílenou sadu!jasně že je možné ,že zesílená asi vydrží o něco více nežli obyč,ale zase si myslím, že na vyšší kubatůře ten řetěz dostane větší záhul páč každý většinou ty koně chce využívat a prostě jede jak može,že no a co se týče jak sklepat nýtky na spojce ,tak presně jak psal OSI ,mi z druhé strany kladivko přidržela manželka,a pak jen důlčikem rozklepat.ale pozor ať nerozklepeš moc aby se ten řetěz na té rozetě ohýbal no a jestli kecám,tak mě někdo opravte je to jen můj názor co,OSI???
když to jede,je to OK
no roztemování jsem zvládnul,ale teď mám ještě jednu delikatesu....když měřim vůli řetězu, na některém místě je volný 2cm a po pootočení má vůli jen 1cm i míň...takový problém sem měl i se starým řetězem,ale myslel jsem, že je to kvůli tomu, že je v ...tak nevim...jo a ještě jedna stupidní otázka-je jedno,jak tam dám rozetu??pač z jedný strany je trochu odsoustružená a z druhé je hladká,dal jsem to odsoustruženou ven,pač se mi na pohled líbí víc
Stránky: 1