Nejsi přihlášen
Re: omezení dorazů - Kelly, Koldan
Lihy psal:čus, nemáte někde nafocený to vaše omezení dorazů řidítek? Musim něco spáchat a nevim jak by to bylo nejlepší. Potřeboval bych nějakou metodu bez použití svářečky
Dík
...esi můžu, tag ti poradim já...vem lepidlo na kof a na dorazy na brejlích nalep kovový destičky jag silný budeš potřebovat a máš pořešíno...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
...no tak ja to mam uz pres rok na penovou voboustranku
...lihu ty woe
ty takovej chytrej kluk
dyt ses mazanej este vo neco vic jak fogin (filous) dys ho furt nejak vomrdavas
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
..jsme resili opacnej problem na mladyho B4.Ten plochac,ve tvaru ctvrtkruhu,kerej dela doraz,byl totiz uz z tovarny navarenej asi o 2mm vic na levo.Jelikoz mladej delal ridicak na motorku tady,a zkousky jsou na vlastni motorce,bylo nemyslitelny aby projel "osmicku".Zvlast pak levotocivou cast.Tak nastoupila flexa,a ty 2-3mm sly do hajzlu.
Se pamatuju,jak jsem mu nadaval,ze je drevo,ze neumi tu osmu,ale kdyz jsem to zkusil taky,sklaplo mi.Vtip je v tom,ze tak brutalne v normalnim provozu nepotrebujes zatacet nikdy,a nebejt tech zkousek,tak se na to nikdy neprislo...
...che palle !!!
přímo na krku, kousek nad těmi dorazy je držák,nevím asi na kapoty, takže z každý strany sem hodil kovovej plátek, stáhnul to šrubem, protočil je do vrtule a přihnul k těm dorazům na krku a hotovo,práce pro kleště, kladivo a svěrák, nic složitýho
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
páč vomezíš dorazy a při pádu máš věčí pravděpodobnost,že se ti mašina vopře o řidítka,pokud tam teda nemáš ty měkké originály,páč ty ti pudou do nádrže dycky.jo a je to vověřené stařešinou.navíc já to mám i skrz vůle na tlumiči řízení
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Lihy: Až zapřemejšlíš víc,tak třeba vymyslíš že nejlepší a ještě k tomu stavitelnej doraz je když do těch nálitků na spodních brejlích vyvrtáš pěkně do každýho jednu dírku a vyřízneš do ní závit a zašroubuješ pěkně malej šroubeček,stačí bohatě M4 a pěkně když potřebuješ vypodložit doraz víc tak pod hlavičku dáš podložku a další a další,kolik je třeba...
A fotit ti to nejdu...
Stránky: 1