Nejsi přihlášen
Prodám B6N
Prodám svoji B6N, přestavba z S
rok výroby 1997, zelenomodrá metalíza.dovoz It, 2 majitel v ČR, najeto 44 000Km, výborný technický stav, kosmetické vady.
2x klíč
Cena 49000Kč spěchá
Starší foto na www.sonyk.ic.cz ted ma jine sedlo a stupačky. plus prodloužená zrcátka
email: sonyk@centrum.cz
střední čechy , příbram
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Re: Prodám B6N
http://www.suzukibandit.cz/bazar.php všim sis? ;)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
myslim že když skalní příznivec tědle stránek prodává na diskuzi tak se děje lebo ten bajk tu určitě pár lidí zná a může doporučit
spoustu vláken tu je taky k a nikdo to neřeší
už bych se vysral na buzerace typu, zmenšuj, jiná diskuze, registrace atd.
to jebu
bobule psal:myslim že když skalní příznivec tědle stránek prodává na diskuzi tak se děje lebo ten bajk tu určitě pár lidí zná a může doporučit
spoustu vláken tu je taky k a nikdo to neřeší
už bych se vysral na buzerace typu, zmenšuj, jiná diskuze, registrace atd.
Jj moje řeč je to jak za komančů když buzerovaly co a jak se máš chovatna názory a reakce moderátora jebu bo ho mám na háku a jesi ho někdo žere tak já rozhodně ne
Jebat motorky :-)
yello psal:......i kdyz vim,jakej je mezi vami dvema vztah,tak tendle zpusob komunikace se mi nezda koser......je to fakt nutny?
...a vopovazte se me poslat do ...
Bych se musel do západního německa propadnoutto jen tak laškujem vy měkoty
chápu to, že když byl někdo u zakládání těchto stránek a tvůrce zná, může si dovolit víc než nový člen ale...
tím, že se nedodržují pravidla, dělá novým členům /jako já/ bordel.
nikomu nelezu do ale přádek muší bejt
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ross psal:chápu to, že když byl někdo u zakládání těchto stránek a tvůrce zná, může si dovolit víc než nový člen ale...
...je to trosku jinak rossi...
...che palle !!!
PALOUS psal:Co se škubeš masofko a u nás se doma nebleje vod toho sou jiný domovy.Prostě tě mám na háku a ty seš z toho na mrtvici tak se nezbláznikonec fertig
...měj si na háku co chceš a koho chceš, klidně
...chovej se tady ale slušně (to platí i pro bobuli)
osiris psal:sonyk psal:jinak Osiho si vazim a rekl sem ze pokud to je spatne at to smaze. Ale urco me chape
...jj, ale příště se toho prosím drž a piš to do bazaru ;)
rozkaz
yello psal:ross psal:chápu to, že když byl někdo u zakládání těchto stránek a tvůrce zná, může si dovolit víc než nový člen ale...
nikomu nelezu do ale přádek muší bejt...je to trosku jinak rossi...
chápu, každej nemusí vědět o tom, co máte mezi sebou...
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
inkvizitorr (Administrator) 26.01.2008 22:32:37 Offline |
moc tady xichti nedržkujte, moderatizátor má pravdu a můžete bejt rádi, že má s váma takovou trpělivost, já už bych vás třískal ci fiks, hlavně pak bobul a tu nechutnou máničku (gagarinova bratra)
doba je temná...
ross psal:chápu to, že když byl někdo u zakládání těchto stránek a tvůrce zná, může si dovolit víc než nový člen ale...
sem málem umřel zakladatel je jen jeden a to je ten co mě nazval xichtems ním si to vyřídíma jinak serem na to to si vyříkáme vosobně
PALOUS psal:ross psal:chápu to, že když byl někdo u zakládání těchto stránek a tvůrce zná, může si dovolit víc než nový člen ale...
nikomu nelezu do ale přádek muší bejtsem málem umřel zakladatel je jen jeden a to je ten co mě nazval xichtems ním si to vyřídíma jinak serem na to to si vyříkáme vosobně
Začíná u mě převládat přesvědčení, že přestáváš vnímat realitu ............nebo jen dlouhá zima?
chovám se slušně a dle regulí
doufám že vyjádření svýho názoru tu ještě můžu propagovat
jenom do piče prostě neumim zmenšovat fotky, vobčas najebu vlákno tam kam nemam a nevodpovídám na každou kunďárnu a proto sem špatnej?
tak mě pane moderizátore smázněte ouplně nebo dejte doživotní ban a bude klid
jenom mě prostě sere že se tu prudí do lidí který tu běžně přispívaj a naopak někteří jedinci co tu blejou sračky se neustále trpěj, takže pokud i já sem momentálně krajně nesnesitelnej pochopim že se mnou vyjebete
jenom vás prosim, neučte mě jak se chovat
dál to nechci řešit a pokud sem někomu sáhnul na jeho ego tak se hluboce omlouvám
to jebu
kluci pls je to o prodeji moto ne o osobnich problemech moderator fora ci zakaldatel stranek ma pravo si tu delat co chce zrejme. takto repsektujte. hadku sem teda vyvoalt nechtel. jen diskusi a oznameni aby si toho lide vsimli kdyz nahodou nejdou na bazar
sonyk psal:kluci pls je to o prodeji moto ne o osobnich problemech moderator fora ci zakaldatel stranek ma pravo si tu delat co chce zrejme. takto repsektujte. hadku sem teda vyvoalt nechtel. jen diskusi a oznameni aby si toho lide vsimli kdyz nahodou nejdou na bazar
buď v pohodě aspoň se tu zas něco děje
to jebu
inkvizitorr (Administrator) 27.01.2008 12:07:11 Offline |
sonyk psal:kluci pls je to o prodeji moto ne o osobnich problemech moderator fora ci zakaldatel stranek ma pravo si tu delat co chce zrejme. takto repsektujte. hadku sem teda vyvoalt nechtel. jen diskusi a oznameni aby si toho lide vsimli kdyz nahodou nejdou na bazar
hele zas z toho nešil, kulový se děje,de spíš vo to, v čemž má myslim moderatizátor pravdu, že bysme taky časem mohli mít v diskuzi jenom inzertní masírku na prodeje bajků a nemyslim, že by z toho velká většina návštěvníků nadšená... snažil se vám jenom naznačit, že vod inzerce je bazar. nemyslim, že by úplná narchie co se týče fóra byla do budoucna přínosná a to že si někdo mezi sebou na fóru vyřizuje osobní oučty tam nemá myslim co dělat, to si můžou všicí napsat mailem takže myslim že je čas na konec hádek bo zima je ještě dlouhá
doba je temná...
bobuloj: tak hele, předvádíš tady slušný "one man show" na to, že se to o tebe jen přitřelo; konkrétně jsem k tobě nic nenapsal, poznámka o tobě tě měla navést k tomu aby sis posílal do prdele a ukazoval fakáče bez smajlů třeba hajzlíkům na pískovišti (to si schovej na příležitost mi to říct do očí); já se k tobě chovám slušně, tak to očekávám i od tebe; mnoho povyku pro nic z tvoji strany bych řek
inkvizitorr psal:sonyk psal:kluci pls je to o prodeji moto ne o osobnich problemech moderator fora ci zakaldatel stranek ma pravo si tu delat co chce zrejme. takto repsektujte. hadku sem teda vyvoalt nechtel. jen diskusi a oznameni aby si toho lide vsimli kdyz nahodou nejdou na bazar
hele zas z toho nešil, kulový se děje,de spíš vo to, v čemž má myslim moderatizátor pravdu, že bysme taky časem mohli mít v diskuzi jenom inzertní masírku na prodeje bajků a nemyslim, že by z toho velká většina návštěvníků nadšená... snažil se vám jenom naznačit, že vod inzerce je bazar. nemyslim, že by úplná narchie co se týče fóra byla do budoucna přínosná a to že si někdo mezi sebou na fóru vyřizuje osobní oučty tam nemá myslim co dělat, to si můžou všicí napsat mailem takže myslim že je čas na konec hádek bo zima je ještě dlouhá
jasnacka chapu , zima dlouha? kdyz buh da a frajer napise mas ji tu jen pro tebe zima pro me konci prodejem meho storje pac pak pojedu uz na novym domu
yello psal:A ten,kvuli kerymu to cely vzniklo,je zticha...
Vo co jako de?svůj názor sem napsal tím končímzima je dlouhá a já sem spokojenej parchantjen sem se utvrdil v něčem s tím sem počítal a jak říkám jebte na to nemá vo váhupřipadá mě,že si libujete f tom že se někdo s někým nemusívíte prd jen koukáte bejt nejlepčí ale nenapíšete nikdy co si myslítejen aby jste náhodou nedopadly jak já a někdo se po vás nezklouztak si pochlebujte já v tom rozhodně nejedumůj život nebyl nikdy jednoduchej a nikdy nebude a tak se pořád musím utvrzovat v tom kdo jakej ve skutečnosti ježe to Osi neunes a já taky ne tak to neznamená že to tak je a bude záleží na jinejch skutečnostech.Je fakt že sem fcelku nerf to asi proto,že mám za sebou pár let který mě naučily rozlyšovat lidi na kterejch mě záležív žádným případě nemám rád vlezdoprdele páč ty sou pak největčí šmejdi když na ně člověk uhodíno a zas mě můžete prodrbat jen si uvědomte kolik lidí se po mě vezlo a kolik lidí f týhle pranici pomohlo Osimuřek bych,že to bude tak,že je každej radši zticha,tak buďte zticha radši furt a zapomeňte na todle vlákno
tak abys neřek, tak já ti teď pomůžu, protože si myslím, že máš sakra pravdu....
i když jste to vzali nějak zbytečně vážně....
PALOUS psal:yello psal:A ten,kvuli kerymu to cely vzniklo,je zticha...
Vo co jako de?svůj názor sem napsal tím končímzima je dlouhá a já sem spokojenej parchantjen sem se utvrdil v něčem s tím sem počítal a jak říkám jebte na to nemá vo váhupřipadá mě,že si libujete f tom že se někdo s někým nemusívíte prd jen koukáte bejt nejlepčí ale nenapíšete nikdy co si myslítejen aby jste náhodou nedopadly jak já a někdo se po vás nezklouztak si pochlebujte já v tom rozhodně nejedumůj život nebyl nikdy jednoduchej a nikdy nebude a tak se pořád musím utvrzovat v tom kdo jakej ve skutečnosti ježe to Osi neunes a já taky ne tak to neznamená že to tak je a bude záleží na jinejch skutečnostech.Je fakt že sem fcelku nerf to asi proto,že mám za sebou pár let který mě naučily rozlyšovat lidi na kterejch mě záležív žádným případě nemám rád vlezdoprdele páč ty sou pak největčí šmejdi když na ně člověk uhodíno a zas mě můžete prodrbat jen si uvědomte kolik lidí se po mě vezlo a kolik lidí f týhle pranici pomohlo Osimuřek bych,že to bude tak,že je každej radši zticha,tak buďte zticha radši furt a zapomeňte na todle vlákno
ty Palous koukám, že jednou napíšeš knihu
koukej se chystat, až bude teplo tak mi přivezeš ukázat jebku
The father of the little princess of the dawn
Baltazar psal:PALOUS psal:yello psal:A ten,kvuli kerymu to cely vzniklo,je zticha...
ty Palous koukám, že jednou napíšeš knihu
koukej se chystat, až bude teplo tak mi přivezeš ukázat jebku
Tak jako s tou knihou to mám za sebou ale čtou to jen blázni páč to je jeden velkej úleta ukázat jebku?nee udělej krám tam co sem ti říkal a nechám tě aj svízt
PALOUS psal:...jen sem se utvrdil v něčem s tím sem počítal ...a tak se pořád musím utvrzovat v tom kdo jakej ve skutečnosti je ...mám za sebou pár let který mě naučily rozlyšovat lidi na kterejch mě záleží
...pavle, tohle mám brát osobně? chceš říct, že ses dostatečně nepřesvědčil kdo ti kolikrát pomoh když ti bylo dost ouvej, nebo máš krátkou paměť? byl bych rád kdybys napsal žes to tak nemyslel, nebo že to špatně chápu, nebo že je to určený pro jiný lidi, jinak by mě z toho bylo dost smutno
...k tomu jestli jsem to unes, buď si jistej, že všechno co jsem napsal a píšu, píšu s naprosto chladnou hlavou (a bez fakáčů atd.); věz, že z mojí starny to není vůbec nic takovýho co by mě mělo rozhodit
PALOUS psal:Kim psal:Sonyk:mám pro tebe špatnou zprávu,ten kluk si pro ni příští víko jede
je mi to líto,ale věděls že si až druhejNo a další která má najeto 6500km tuším že Baltík už taky střelilale kuwa taky libofka
Palous,woe má najeto podstatně víc,Sonyk byl obeznámen se stavem
nešiř paniku
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
Kim psal:PALOUS psal:Kim psal:Sonyk:mám pro tebe špatnou zprávu,ten kluk si pro ni příští víko jede
je mi to líto,ale věděls že si až druhejNo a další která má najeto 6500km tuším že Baltík už taky střelilale kuwa taky libofka
Palous,woe má najeto podstatně víc,Sonyk byl obeznámen se stavem
nešiř paniku
Sem myslel ta Baltazarova
tak chlapci,do tohohle tematu sem teda nechtel zasahovat,ale doufam,ze si spolu dame zase na harmanci nebo jinde dymku miru a bude vsechno ok!!!(zucastneni vedi)
pac todle neni smer kerym by se mely vlakna dle myho ubirat,i kdyz neni obcas na skodu vymyst pavuciny...
...sam mezi jebkarema...
jirka silver (Člen) 28.01.2008 07:52:20 Offline |
Sonyk a co ta moje stříbrná r.2003
Najdete nás na každém kilometru
jirka silver (Člen) 28.01.2008 10:41:27 Offline |
Já jí určitě na jaře prodám.Na ceně se můžeme domluvit.
Najdete nás na každém kilometru
VikecB12 psal:Sonyk: Tak co máš v merku? Pudeš teda zase do B6?
jj B6N od jirky silvera uz sem byl na nu mrknout a domluvili sme se . ted jen dat prachy dohromady a je to.
Honza-B6 psal:tak to se tesim,až všici vyjedem.... ja na Kimovo a ty na Jirkovo....Starší přenechávají mladším....
tak nejak tak se nekde potkame do breznice jezdim casto ku kamosce
sonyk psal:Honza-B6 psal:tak to se tesim,až všici vyjedem.... ja na Kimovo a ty na Jirkovo....Starší přenechávají mladším....
tak nejak tak se nekde potkame do breznice jezdim casto ku kamosce
Ok....budu se těšit...stačí písnout sms. Doma jsem jen na víčka...
no ja jezdim taky jen vikend vetsinou moc prace - motorka holt neco stoji
Jinak kdyby nekdo shanel vim o GSX 1400 rok 2001 najeto 30000 modra . pekna cena 115 domluva - nutno prihlasit teda. Je to kousek od Pribrami
pak je tu tusim jeste varadero a hornet 900 ale nejsem si jsitej
JIRKASILVER (Člen) 13.02.2008 19:07:56 Offline |
Sonyk Aprilia objednána tak musím mít místo v garage do konce února.
Ozvi se kdy to vidíš.Potřebuju údaje k sepsání kupní smlouvy a faktury.
Stránky: 1