Nejsi přihlášen
Re: seřízení ventylu bandit s600 ( ventily )
a jak je to s olejem moc anglicky neumim takze ten manual moc nezvladam ale ctu tam ze po 12000 km se meni filtr olejovej tak asi i olej? zil sem v domeni ze ventily karbce olej i filtr po 6 000km
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
picov*na, olej pri 6 000km, pri tom vymenis i filtr .. vzdyt stoji par korun. Jinak odkaz na serizeni ventilu ... myslim ... http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … php?id=111
sonyk psal:takze oil a filtr pri 6000 tak to jo ja to mam tak vsugerovany tak sem rad ze to tak je
lepší než to dělat po tech 12ti a nedej bože aby se s tim neco vysralo jak říká Marcus_B6, stojí to pár korun, olej (4l balení motul 5100 10W40) do litra a filtr do 200kc, jednou za sezonu stačí, pokud nenajezdíš 20t každý rok
Bandit 4EVER!!!
kurva ja sem Marcus_86 .. jinak Marcus_B12 ... ale lepsi, kdyz napises jen Marcus
barynek psal:sonyk psal:takze oil a filtr pri 6000 tak to jo ja to mam tak vsugerovany tak sem rad ze to tak je
lepší než to dělat po tech 12ti a nedej bože aby se s tim neco vysralo jak říká Marcus_B6, stojí to pár korun, olej (4l balení motul 5100 10W40) do litra a filtr do 200kc, jednou za sezonu stačí, pokud nenajezdíš 20t každý rok
K.a.s.y.m. (Člen) 28.01.2008 07:34:45 Offline |
sonyk psal:takze oil a filtr pri 6000 tak to jo ja to mam tak vsugerovany tak sem rad ze to tak je
Já teda nevím ,ale po 6000 tis. vyměna oleje kontrola ventilu ve 12 tis.olej + ventily.v 18 tis. olej + filtr + ventily.Aspoň takhle to udává manuál.Každopádně výměnou filtru při každý výměně oleje nic nezkazíš.Já to ale nedělám bo jsem od toho filtru dicky zasranej jak prase.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Stránky: 1