Nejsi přihlášen
z kama může být tenhle váleček?
rozdělávál jsem komplet Bandita a někde ze zadní části mi naráz vypadl tento váleček a vůbec nevím odkud, prostě kde se tam zjevil.....
napadlo mě že by to teoreticky mohlo být v této díře...ale nevím na co vůbec je....ostatní věci mám poznačené a vyznám se, ale tohle opravdu nevím...
a vůbec taky nevím na co je na motce dole...je to uplně ve spodní části rámu.....
Re: z kama může být tenhle váleček?
Jesi máš novější model vot roku 00 tak mě ten váleček silně připomíná u sedla ty čvanče na boční nosiče ale je fakt že sou chromovanýale jesi to máš komplet rozebraný tak by mělo vždycky něco zbejt
Jebat motorky :-)
martingsx psal:Na posledním obrázku vespod rámu mi to silně připomíná silenblok na upevnění výfukové trubky v místě spojení se výfukovými svody. Laďáky tohle upevnění už nemají.
...jo...tohle je silentblok pro uchycení svodu laufu...a slušný "laďáky" maj to uchycení taky...třeba moje Yoshi...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
no s tím držákem na svod mě to taky napadlo, ale to už jsem zadal téma....hlavně mě zajímá ten váleček....
Marcus_86 psal:Jako muzes se stavit k nam, Misa je doma, ze by ses podival na moji ale nevim no ...
to bych ti to musel asi celé rozdělat..a pak by taky z neznáma vypadl a co pak....třeba by mě ale Misha pomohla...
prilep ho sekundakem na predni svetlo ... bude to vypadat machrovsky A kdyz treba pak nekdy behem jizdy zjistis, zkama ti vlastne vypadl, tak ho jen vodtrhnes a das na spravny misto
Kam ti mam poslat fakturu?
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Osi upravil bys to prosim, aby tam byly ty obrazky ? Diky
Georges psal:odpovědi:
1.http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … ezovak.JPG
2. Na povolení/dotažení šroubu tlumiče (abys měl pořádnou páku)
3.http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … /vyfuk.JPG
Editoval osiris (28.01.2008 17:59:06)
a navic ... nepisu zadny blbosti nybrz celkem konspirativne intuitivni veci, ktere se vazi k tematu. Ja treba napriklad vim, kam ten bazmek patri, ale protoze o me kazdej vi, ze jsem lempl a prd vim, tak by mi to stejne nikdo neveril a zase byste mi zde psali, ze jsem debil a nemam si delat prdel. Tak uz budu radsi mlcet a davam si v tomto tredu ban
sbohem trede
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:a navic ... nepisu zadny blbosti nybrz celkem konspirativne intuitivni veci, ktere se vazi k tematu. Ja treba napriklad vim, kam ten bazmek patri, ale protoze o me kazdej vi, ze jsem lempl a prd vim, tak by mi to stejne nikdo neveril a zase byste mi zde psali, ze jsem debil a nemam si delat prdel. Tak uz budu radsi mlcet a davam si v tomto tredu ban
sbohem trede
ban...
a co tak si dát ban na nějaký ten týden, abys mohl v klidu promýšlet ty tvoje konspirativne intuitivni věci, hmmm...
já myslím, že na tom obrázku který nejde zatím zobrazit to pude vidět...ostatní už vím na co je...myslím ten držák na svody/výfuk i ten kulatý otvor v rámu, že je na dotáhnutí šroubu u tlumiče...nějak jsem si to v té chvíli když jsem to psal nepředstavil....díky za objasnění...
looser, ja si o tobe nemyslim, ze si lempl. Jen proste acer nasel odvahu a sam rozsruboval bandita do srubku a ted nevi, kam patri jeden dilek. Takze je z toho spatny, tak se moc nediv ... Asi tak no. Se sem prisel zeptat a moc nepotesi, kdyz mu tam porad nekdo pise nesmysly. Ja to taky delam, ale jen sem tam a poradne
Banditatom (Člen) 28.01.2008 18:16:07 Offline |
kua jsem asi špatný mechanik mě na motyce nikdy žádný šroubek nezůstal ba naopak chyběl , no ale když dělám auto tak to mi zůstane serepetiček
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
to Georges...tak moc ti díky za názornou ukázku a teď už prostě vím kam to patří....:) prostě motor se vydělával tak nějak narychlo a ono to odněkud vypadlo a já nevěděl odkud...ale teď už to vím a už to můžu skládat dohromady....
to loser.....myslím, že jsi to ani nevěděl jak jsi psal...ale sto pro to nevím...kdybys to věděl a napsal místo těch kravin, tak bych si řekl...joo ten loser...to je hlava.
a ze zadního kola to taky opravdu není....
acer psal:to Georges...tak moc ti díky za názornou ukázku a teď už prostě vím kam to patří....:) prostě motor se vydělával tak nějak narychlo a ono to odněkud vypadlo a já nevěděl odkud...ale teď už to vím a už to můžu skládat dohromady....
to loser.....myslím, že jsi to ani nevěděl jak jsi psal...ale sto pro to nevím...kdybys to věděl a napsal místo těch kravin, tak bych si řekl...joo ten loser...to je hlava.
a ze zadního kola to taky opravdu není....
tak ze předního
Kdekoli jseš, cokoli děláš, záleží na Tobě
Banditatom psal:kua jsem asi špatný mechanik mě na motyce nikdy žádný šroubek nezůstal ba naopak chyběl , no ale když dělám auto tak to mi zůstane serepetiček
Vogo Když jsem měl ještě fichtla, kam mi vždycky, když jsem ho rozebíral něco zbylo, ale stejně nikdy nic nechybělo...Sem si tak říkal, že když ho rozeberu ještě prákrát, tak budu mít fichtly dva.
2 ACER: Doufám, že až kvalita notebooků, za které se zde skrýváš, dosáhne uživatelsky akceptovatelné úrovně, tak i ty prozříš a uzáš, že Loser (a pro cizí Pan Loser!), že zde uznávanou autoritou co se týče motorek.
2 Loser: Fakturu za reklamu posílám na sídlo firmy. Zaplatíš mi to v pátek u Zemana.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Koldan psal:acer psal:a ze zadního kola to taky opravdu není....
ale podpobný bazmek tam je,zkus votdělat rozetu a uvidíš
Bych řekl, že ten váleček z pod rozety vypada jinak. Loni mně ho v pneuservisu zapomněli nasadit a vím, že vypadal jinak
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Stránky: 1