Nejsi přihlášen
Re: takže jóóóó????
zrzule psal:hlod tady musí někdo makat.....a néééé pořád vysedávat na netu
už se těšííííííím.
Koukej vydělávat bankovky, ať máme za co zejtra lejt
Taky se na vás kuwa těšim bando jedna... sem vás neviděl ani nepamatuju (naposled v Krakonošově)
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Progear 650 (Člen) 01.02.2008 11:23:54 Offline |
Co bych mel rikat ja.... Tak vecer....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 01.02.2008 12:02:36 Offline |
Zradlo nejni taková tragédie.... Hlavně f tlamě...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 02.02.2008 12:10:36 Offline |
no ja samozrejme zaspal.....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 02.02.2008 13:17:00 Offline |
no to sice jo, ale bylo jí dost....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Dobré ráno
Včerejší večer pro mě skončil u Národního divadla, kde sem a pak ještě na Újezdě a pak ještě doma
Prej sme jeli snad všema nočníma tramvajema, který ten večer jely - neb sme vždycky ujeli jednu zastávku a museli sme vystupovat
Nějak mi to jedno malý a jedno velký nesedlo
spidys psal:zrzule psal:tak v kolik jste šli dom???
No prej nějak po jedný
takže chvilku po mě???
no je pravda ře ty panáci tam frčeli.....taková malinkatá smršť
a dneska se teda něco podniká???
mě přijede ten strejda, jdeme na nějakej punkrockovej koncík na slamník a pak by jsme mohli za váma někam dorazit
A je to!!
zrzule psal:takže chvilku po mě???
no je pravda ře ty panáci tam frčeli.....taková malinkatá smršť
a dneska se teda něco podniká???
mě přijede ten strejda, jdeme na nějakej punkrockovej koncík na slamník a pak by jsme mohli za váma někam dorazit
No já nevim - jestli to takhle půjde dál tak ze mě buď bude alkáč a nebo bulimik
Ale pivko bych dal - to jako jóóóóó
zrzule psal:a jééééje. to je zase vejkendík..........
hele izíku pamatuješ na čem jsme se včera dohodli........s tou rudnou???
Jo jo to si ještě pamatju - řikám, že pro mě večer zkončil u Národního divadla
= na čem sme se dohodli - to platí =
a pamatuješ, že sme se dohodli na tý dovolený?
Progear 650 (Člen) 02.02.2008 14:49:48 Offline |
kua to sem rád, že si mě v tom Spidy nenechal samotnýho... taky sem si párkrát uplivnul.....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
My jsme odcházeli jako poslední asi v půl druhý a pak jsem cestou od Zemana dvě hodiny hledala řeku (nevím proč?) asi ve čtyři mě Ondra ukecal že už fakt půjdeme na tramvaj... no a pak doma
To jsme asi chytli nějakou vyrózu když jsme zvraceli takhle hromadně, jinak si to nedovedu vysvětlit
Jaký si to uděláš, takový to máš...
Peťa psal:bazik psal:Tak a už zase měsíc nebudu chlastat, ale když já měl včera nějakou slinu. A taky jsem se pěkně prošel, ani nevím v kolik sem došel.
Hale, včera jsi říkal že jdeš dneska znova...
Nooo, klidně půjdu, ale zůstanu u nealka a
Progear 650 (Člen) 02.02.2008 15:54:42 Offline |
No jo no, byla to epidemie jak svin.... Dneska mám sraz ze zakladky, takze asi nedorazim, a nebo jen na chvilku... Sem na to vcera uplne zapomnel...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
škardík psal:Hele to je tim že ste nepili tu půlmotorovo meducínu. Já se celej den válim jako lemra, ale ani náznak... Přese někde nehodim litr do křoví. Nekradu
A deš dneska na jedno malý ?
škardík psal:Hele to je tim že ste nepili tu půlmotorovo meducínu. Já se celej den válim jako lemra, ale ani náznak... Přese někde nehodim litr do křoví. Nekradu
Když tak koukám, jaký jsme měli útraty (Škarďa, Spidys s Mončou a já s Petrou - pozn. přibližně stejné), tak se nedivím, že klidně obětoval flašku "meducíny".
Já ji sice nepil, ale stejně jsem byl dneska celej den jak rybička. Žádné , žádný bolehlav...
Jen ta noční procházka Prahou byla dosti dlouhá...
Ale co... Domu jsme dojeli a kočka nás vítala.
Ráno v půl osmé vstávačka v 8 odjezd a teď jdu na kutě, ale totálně mrtvej...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
tak co - byli ste nekde ... volal jsem kubovi, ale ten se schovaval, tak jsem sel nakonec bez vas ... ale jen tak lehce - 4 a 3 certiky.
tak zajdem dneska na jednicku, ne? Ja budu moct tak nekdy kolem 6
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:tak co - byli ste nekde ... volal jsem kubovi, ale ten se schovaval, tak jsem sel nakonec bez vas ... ale jen tak lehce - 4 a 3 certiky.
tak zajdem dneska na jednicku, ne? Ja budu moct tak nekdy kolem 6
včera už jsi ani neodepsal..................ja se vrátila dneska v pul 7 rano.....
A je to!!
v patek jsem tomu moc nedal, tak jsem ji v sobotu ulozil do pelechu a pak jsem spolubydlicim drzel na hajzliku vlasy, aby si je nepogrcaly. Jim to tentokrat nejak nesedlo
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Čau bando! Zdravím všechny sympatický lidi, který jsem měla tu čest v pátek poznat. Jsem netušila, že jste měli o mně tak dobré reference... jen se tam vyskytly malé nepřesnosti. Takže: splašenej poděs sice su, ale moje mávání rukama ještě nikoho nezabilo. Dokonce při mluvení občas nemáchám vůbec, občas vlastně vůbec nemluvím... no a neřekla bych, že jsem trochu zvláštní, ale hodně zvláštní... A náš divadelní spolek se jmenuje LMD, ale přesto jsme dosud v žádném ústavu bohužel nehráli...a co se týče mého hereckého talentu, tak ten je oproti Loserovi (musím uznat) téměř zanedbatelný... Ale jednu věc vám řeknu. Nasrali jste mě, že jste mi nedonesli to lízátko!!! Tak doufám, že to příště napravíte. Zdravím Prahu.
hérečka psal:Čau bando! Zdravím všechny sympatický lidi, který jsem měla tu čest v pátek poznat. Jsem netušila, že jste měli o mně tak dobré reference... jen se tam vyskytly malé nepřesnosti. Takže: splašenej poděs sice su, ale moje mávání rukama ještě nikoho nezabilo. Dokonce při mluvení občas nemáchám vůbec, občas vlastně vůbec nemluvím... no a neřekla bych, že jsem trochu zvláštní, ale hodně zvláštní... A náš divadelní spolek se jmenuje LMD, ale přesto jsme dosud v žádném ústavu bohužel nehráli...a co se týče mého hereckého talentu, tak ten je oproti Loserovi (musím uznat) téměř zanedbatelný... Ale jednu věc vám řeknu. Nasrali jste mě, že jste mi nedonesli to lízátko!!! Tak doufám, že to příště napravíte. Zdravím Prahu.
A kua
Progear 650 (Člen) 05.02.2008 17:54:20 Offline |
se to tam nejak zvrhlo co sem odesel...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Ahoj. S tím, že jsem vás při setkání vnímala jako sympatický lidi, jsem to myslela vážně. No a když jsem se (velikou náhodou) pak dostala na tuto debatu, prostě jsem neodolala a musela jsem reagovat... Myslím, že urážky jsou teď už jen zbytečná slova, vždyť jsme si ve skutečnosti nic zlýho neudělali... Je na čase změnit téma. Takže se zase bavte, jak jste zvyklí. Už do toho nebudu vstupovat, mizím, odhlašuju se, zapomínám...
hérečka psal:Ahoj. S tím, že jsem vás při setkání vnímala jako sympatický lidi, jsem to myslela vážně. No a když jsem se (velikou náhodou) pak dostala na tuto debatu, prostě jsem neodolala a musela jsem reagovat... Myslím, že urážky jsou teď už jen zbytečná slova, vždyť jsme si ve skutečnosti nic zlýho neudělali... Je na čase změnit téma. Takže se zase bavte, jak jste zvyklí. Už do toho nebudu vstupovat, mizím, odhlašuju se, zapomínám...
jáák urážky? budu si to vlákno muset přečíst celý
snad tady nikdo nic ani na "hérečku" nemyslel ve zlym.
Vždyť jde o legraci a byl bych za sebe nerad, kdyby to někdo bral jinak.
Tů "hérečka" - na mě osobně si udělala fajn dojem - sice si tě moc nepamatuju ale vim, že si nebyla nijak nespolečenská a to je + (plus)
Doufám, že tě zase třeba po boku Losera uvidíme (mrkající smajlík)
škardík psal:Přesně jak to napsal spidy To co tady bylo předtím byla z loosera a po osobní zkušenosti mu tě zchvaluju
Ale v jeho kůži bych teď bejt nechtěl
A na to si připijem
Ale já mám tenhle pátek i sobotu noční
Já souhlasím se Škarďou a Spydim.
2 Hérečka:
Seš celkem faj holčina, nebála ses s náma mluvit (což obdivuji) a pokud máš ráda rum (myslím, že jsem ho pili, ne?), tak mezi nás docela dobře zapadneš. Ostatně myslím, že už se stalo.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1 2