Nejsi přihlášen
Re: sraz
no, jasne... ten veme toho, ten zas tamtoho, ten vzadu si veme kámoše čopráky a bude to jak na srazu jebek...
a hornet? toje jebka nejjebkovatější
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
inkvizitorr (Administrator) 28.01.2008 23:35:44 Offline |
pika psal:chci přijet na jarní sraz jen se chci dotazat jestli tolerujete i jiné značky kamoši mají hornety a vyrazili by se mnou,pařit umí za to ručím.ps.už aby bylo jaro.
no tak já si myslim, že kdyby si veřejně na srazu pochcali svoje motorky(hornety) a prohlásili, že sou to jebky, tak je rádi uvidíme
mimo jiné všichni si vyznačte do notýsků datum 16., 17. a 18.5.2008
doba je temná...
K.a.s.y.m. (Člen) 29.01.2008 07:19:36 Offline |
inkvizitorr psal:pika psal:chci přijet na jarní sraz jen se chci dotazat jestli tolerujete i jiné značky kamoši mají hornety a vyrazili by se mnou,pařit umí za to ručím.ps.už aby bylo jaro.
no tak já si myslim, že kdyby si veřejně na srazu pochcali svoje motorky(hornety) a prohlásili, že sou to jebky, tak je rádi uvidíme
Jestli je ten termin nemenej tak si hlasím taky dovolenou.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
inkvizitorr (Administrator) 29.01.2008 08:37:43 Offline |
bečka psal:o5 jedasy?
krkonoše
doba je temná...
inkvizitorr psal:bečka psal:o5 jedasy?
krkonoše
Krkonoše kde tam?
a mimochodem kde jsou Jedasy?
K.a.s.y.m. (Člen) 29.01.2008 08:52:03 Offline |
inkvizitorr psal:bečka psal:o5 jedasy?
krkonoše
Je to sice daleko ,ale možná by to stála za to dát do kalendáře akcí
inkvizitorr psal:...
no tak ja se teda taky hlasim, no z HK je to kousiček do Krkonoš, moc hezky jsi to Inkvizz vybral
Budou tam ke koupi bandit pico veci nebo bandit force veci???
Bandit 4EVER!!!
inkvizitorr (Administrator) 29.01.2008 09:25:21 Offline |
všechno se dovíte během tohodle tejdne, šoupnu to do kalendáře akcí s veškerejma informacema, novou kolekci pičokrámů přiveze vjetnamec
gore: tak si udělejte vejlet stíhačkej, seš tam za půl hodiny a nad krkonošema zatáhni za ty dva červený držáky mezi hnátama
o o o o u u j é é é é é é é é é é é é
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 29.01.2008 16:12:30 Offline |
SLUGI psal:inkvizitorr psal:bečka psal:o5 jedasy?
krkonoše
... a co Jedasy a S-day
to nevim se voptej kuby, ale na s-day jedu taky
doba je temná...
harris psal:kua chlapy, furt kecáte o sraze, ale já jsem ještě ani nezaregistroval, kde to bude Krkonoše jsou velky, su z Prostějova, tak, že bych kurňa mrkl do mape
Inkviz psal, že dá do týdne info na nástěnku, tak v klidu a vydrž
Bandit 4EVER!!!
Antihero psal:SLUGI psal:... když to máte fšici kósek su zvědavej kolikrát vás tam přes sezonu potkám o víkendu na kofole
...co tam? Vypuštěnej rybál a rozmlácený silnice.
...Křtiny-Adamov, to je teď povrch.
... potřeba jezdit vod Brna na Lipůvku a Šebrovem a ne ňákejma dědinkama
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
SLUGI psal:Antihero psal:SLUGI psal:... když to máte fšici kósek su zvědavej kolikrát vás tam přes sezonu potkám o víkendu na kofole
...Křtiny-Adamov, to je teď povrch.... potřeba jezdit vod Brna na Lipůvku a Šebrovem a ne ňákejma dědinkama
Wogo Slugi,máš strach že bys ten dlouhej autobus v těch malejch zatáčkách nevohnul co?
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
tomasNJ psal:
a Vorel, Vorel ten tam byl taky
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
VikecB12 psal:SLUGI psal:Antihero psal:
...Křtiny-Adamov, to je teď povrch.... potřeba jezdit vod Brna na Lipůvku a Šebrovem a ne ňákejma dědinkama
Wogo Slugi,máš strach že bys ten dlouhej autobus v těch malejch zatáčkách nevohnul co?
.
... ani ne tak nevohnul jako spíš nepoložil
... přece jen mám cestovní moto (jak mi sdělili ze Suzuki CZ) a ne GS
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
faitík psal:škardík psal:si myslim že se najde někdo kdo to udělá za ně
jóó, tak to se můžem s tim druhým MTéčkem vychcat třeba i na tu tojí
Jenže se prej změnily pravidla a už se nechčije na motorky, tak si dávej bacha MT2
viz avatar:)
vím jakym směrem. v sobotu dolů od startu stánek od stánku, dole na náměstí v cukrárně odpolední kafíčko, zákusek a rum.... odpolko další stánky, večer rockotéka v rokli a k ránu do stanu. v neděli už vidim vše ostře...
honda je honda
Tom-DK psal:maňas psal:tentokrát mi to snad vyjde,ne jak s těma horama
tam mužeš dojet i na kole a nemusíš se bát že ti dojde benzin
tak to pak to mi nic jinýho nezbejvá než dorazit,ale bylo to o chlup bejt to o půl kiláku dál tak sem se asi zvencnul(myslím tím tu cestu ze zlatý koruny)
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
inkvizitorr psal:všechno se dovíte během tohodle tejdne, šoupnu to do kalendáře akcí s veškerejma informacema, novou kolekci pičokrámů přiveze vjetnamec
gore: tak si udělejte vejlet stíhačkej, seš tam za půl hodiny a nad krkonošema zatáhni za ty dva červený držáky mezi hnátama
o o o o u u j é é é é é é é é é é é é
... tak kde sou ty podrobnosti ??
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
SLUGI psal:inkvizitorr psal:všechno se dovíte během tohodle tejdne, šoupnu to do kalendáře akcí s veškerejma informacema, novou kolekci pičokrámů přiveze vjetnamec
o o o o u u j é é é é é é é é é é é é... tak kde sou ty podrobnosti ??
Ně povídejně to připadá,že si z nás dělal kozy
Jebat motorky :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 05.02.2008 19:55:57 Offline |
SLUGI psal:inkvizitorr psal:všechno se dovíte během tohodle tejdne, šoupnu to do kalendáře akcí s veškerejma informacema, novou kolekci pičokrámů přiveze vjetnamec
o o o o u u j é é é é é é é é é é é é... tak kde sou ty podrobnosti ??
jesti si z nás dělal prdel a já si vzal zbytečně dovču protože už jí ted neodvolám tak ať si mě nepřeje
inkvizitorr (Administrator) 05.02.2008 19:58:29 Offline |
PALOUS psal:Ně povídejně to připadá,že si z nás dělal kozy
gumo
slugi:
datum platí, tj. termín 16.-18.5. 2008 a bude to v Krkonoších kousek od Vrchlabí, bo se ještě dojednávaj nějaký detaily, přesný info o srazu sem hodim až 17.2.2008 na sraz se připravuje nová kolekce hadrů, všichni se modlete k satanoj ať tam eště neni sníh i když to teď nevypadá...
doba je temná...
inkvizitorr psal:PALOUS psal:Ně povídejně to připadá,že si z nás dělal kozy
gumo
slugi:
datum platí, tj. termín 16.-18.5. 2008 a bude to v Krkonoších kousek od Vrchlabí, bo se ještě dojednávaj nějaký detaily, přesný info o srazu sem hodim až 17.2.2008 na sraz se připravuje nová kolekce hadrů, všichni se modlete k satanoj ať tam eště neni sníh i když to teď nevypadá...
Dobře nostejně jedu sám tak si vemu místo báglu sáňky
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:inkvizitorr psal:PALOUS psal:Ně povídejně to připadá,že si z nás dělal kozy
gumo
slugi:
datum platí, tj. termín 16.-18.5. 2008 a bude to v Krkonoších kousek od Vrchlabí, bo se ještě dojednávaj nějaký detaily, přesný info o srazu sem hodim až 17.2.2008 na sraz se připravuje nová kolekce hadrů, všichni se modlete k satanoj ať tam eště neni sníh i když to teď nevypadá...Dobře nostejně jedu sám tak si vemu místo báglu sáňky
...vy nejedete spolu
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
PALOUS psal:inkvizitorr psal:PALOUS psal:Ně povídejně to připadá,že si z nás dělal kozy
gumo
slugi:
datum platí, tj. termín 16.-18.5. 2008 a bude to v Krkonoších kousek od Vrchlabí, bo se ještě dojednávaj nějaký detaily, přesný info o srazu sem hodim až 17.2.2008 na sraz se připravuje nová kolekce hadrů, všichni se modlete k satanoj ať tam eště neni sníh i když to teď nevypadá...Dobře nostejně jedu sám tak si vemu místo báglu sáňky
borák určitě zařídí,aby nebyl sníhkdyž tak zbytky rozehřejem
spidys psal:Je to eště daleko, takže těžko říct co bude - každopádně si píšu v arbajtu dovolenou a plánuju účast - to se rozumí
Podepsal bych se do Kalendáře akcí, ale hledal sem to tam zbatečně
hledal protože,inkviz pravil 17.02.08
misi psal:mi psal:tak to taky dorazím teda esi mě nesundá nákej zaslanej kamionak snad poletí nekdo od budějc abych nejel sam jak píííca. a hlavne budu slavit 30 narosky to a komat
co to tam máš za foto ?
to nemam ani bych nechtel ani neměl ale čekam aš vyschne foták páč byla party u bazenu ta sem tam zatim třísk tudle kravinu?
svět je cirkusovej stan
mi psal:misi psal:mi psal:tak to taky dorazím teda esi mě nesundá nákej zaslanej kamionak snad poletí nekdo od budějc abych nejel sam jak píííca. a hlavne budu slavit 30 narosky to a komat
co to tam máš za foto ?
to nemam ani bych nechtel ani neměl ale čekam aš vyschne foták páč byla party u bazenu ta sem tam zatim třísk tudle kravinu?
no budeš muset koupit flašku za hrubé porušení banditpičoetikety..... jinak to nevidím ..
Blu one.... old one
MotoCharlie (Člen) 14.02.2008 19:18:14 Offline |
Kde že má být ten sraz v květnu?Rád dorazím.
Každému co jeho jest
misi psal:mi psal:misi psal:
co to tam máš za foto ?to nemam ani bych nechtel ani neměl ale čekam aš vyschne foták páč byla party u bazenu ta sem tam zatim třísk tudle kravinu?
no budeš muset koupit flašku za hrubé porušení banditpičoetikety..... jinak to nevidím ..
tak sen dal do richtiku banditpičoetyketu flašku dobry fody
svět je cirkusovej stan
Stránky: 1