Nejsi přihlášen
Re: Výměna gripů
Rukama
Plynovej-rozšroubuj ovládací bazmek,vyndej lanka,vytáhni a svlíkni to...
Levej je rovnou na řidítku-přilepenej..buďto to půjde silou nebo nahřát...
Na to přijdeš..jen se to chce zvednout od kompu,jít k motorce a zkusit to..
PURE NAKED BIKE!
v sobotu sem se je menil za ty Oxfordy, pravej sem ztahnul tak,ze tam ten plast zustal takze stacilo jen napchat tam novej
pod levej sem caknul WDcko /moc se mi nechtelo,ale nic jinyho neslo/ a pak tunu cistice brzd abych to zase odmastil a dobry, je to tam
Second Class Citizen
1130 Café Racer
ja kdyz jedu za deste, tak muzu pridavat plyn aj tim levym ... jak se mi sfina namoci, tak zacne prokluzovat a jak v tech brutalnich naklonech pevne drzim riditka, tak se mi zacne svlikat ... jednou uz jsem ho mel skoro sundanej - si tak jako pohodove jedu a rikam si, ze mam tu levou ruku nejak moc odtazenou od tela a kdyz jsem se mrknul, tak uz vysela tak na 2cm riditek
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
ok... ale jak se ke mni dostanou? pošleš mi je počtou?
potřebuju gripy klasické(originální gumové) mám plynový natrhlý...ty tuningové sou na piču, sou tvrdé a kloužou...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
když jsem dával vyhřejvaný daytony, tak jsem levej stáhnul násilim a pravej mi šel až poté co jsem pochopil že je v tom plastu na konci zaseklej.
Při nasazování jsem si pomohl u levýho troškou WD a to pravý bylo potřeba nejdřív upravit na brusce a stáhnout první výstupek na začátku a výstupky na konci do kterých přesně zapadla orig. rukojeť.
Toť má B12
hele meloun... já chci oba... těžko budu mít jeden takový a druhý makový...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Banditatom (Člen) 29.01.2008 20:07:40 Offline |
injekční cákačka trocho vody a je to. vosvědčená metoda
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
tomasNJ psal:ok... ale jak se ke mni dostanou? pošleš mi je počtou?
potřebuju gripy klasické(originální gumové) mám plynový natrhlý...ty tuningové sou na piču, sou tvrdé a kloužou...
Jo jsou origo gumové, pošli mailem adresu.
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
tomasNJ psal:ok... ale jak se ke mni dostanou? pošleš mi je počtou?
...kup krosový ProGrip jako mam já a budeš spokojenej parchant
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Loser psal:ja kdyz jedu za deste, tak muzu pridavat plyn aj tim levym ... jak se mi sfina namoci, tak zacne prokluzovat a jak v tech brutalnich naklonech pevne drzim riditka, tak se mi zacne svlikat ... jednou uz jsem ho mel skoro sundanej - si tak jako pohodove jedu a rikam si, ze mam tu levou ruku nejak moc odtazenou od tela a kdyz jsem se mrknul, tak uz vysela tak na 2cm riditek
no to ses moh hezky proletet
Banditatom (Člen) 31.01.2008 18:27:09 Offline |
Mirass psal:Loser psal:ja kdyz jedu za deste, tak muzu pridavat plyn aj tim levym ... jak se mi sfina namoci, tak zacne prokluzovat a jak v tech brutalnich naklonech pevne drzim riditka, tak se mi zacne svlikat ... jednou uz jsem ho mel skoro sundanej - si tak jako pohodove jedu a rikam si, ze mam tu levou ruku nejak moc odtazenou od tela a kdyz jsem se mrknul, tak uz vysela tak na 2cm riditek
no to ses moh hezky proletet
kua to by mohlo kuevsky bolet
hlemejzd999 (Člen) 19.04.2012 17:06:15 Offline |
dneska jsem sundaval starý vyhřejvaný nefunkční gripy Saito II ,páč sem si koupil nový měkkoučký nevyhřejvaný ProGrip a nový závaží (čka) ...maj asi 200g
teda řeknu vám , že tolik kurev sem u toho nikdá neřek ,jako dneska .Bylo to tam přilepený nějakou sračkou a ještě na oboustranej pásce
levý to šlo nožem docela rychle ,ale plynový sem musel sundat celej plyn , ve vařící vodě to vohřát a pak změklý ořezat nožem i s těma topnejma drátkama uvnitř a s tou umělou hmotou vespod - to bylo snad nejhorší .
...no ale jsou tam
ted to vypadá trochu jako čopr , ale srát na to
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
když už se tu řeší gripy... nechce se mi dávat inzerát... a taky abych pomalu dotahoval počet příspěvků toho co si nosí domek na hřbetě...
Leží mi doma toto, nechám to za počtu či odvoz.
http://www.ebay.com/itm/Motorcycle-Hand … 231a7ec5c9
GSF 600 S '99
hlemejzd999 (Člen) 19.04.2012 20:38:05 Offline |
morganzd psal:když už se tu řeší gripy... nechce se mi dávat inzerát... a taky abych pomalu dotahoval počet příspěvků toho co si nosí domek na hřbetě...
Leží mi doma toto, nechám to za počtu či odvoz.
http://www.ebay.com/itm/Motorcycle-Hand … 231a7ec5c9
do piče ,tos nemoch říct , než sem tam narval ty moje ? ...ale tyhle by byly asi moc barevný
to faitík: tyhle měkký se neprotáčej ...je to jak šprcka ,normálně se to přisaje k řidítku a už to nejde dolu
morganzd psal:hlemejzd999 psal:do piče ,tos nemoch říct , než sem tam narval ty moje ? ...ale tyhle by byly asi moc barevný
na té tvé by to bylo fakt jak pěst na voko
nevim na co jsem myslel, když jsem to kupoval
na rizzla barvy wole bídni to tomu týpkovy co schání v jinym vlákně rizzla cajky
Život je boj-mašina je nej!!!
hlemejzd999 (Člen) 19.04.2012 20:52:48 Offline |
morganzd psal:hlemejzd999 psal:do piče ,tos nemoch říct , než sem tam narval ty moje ? ...ale tyhle by byly asi moc barevný
nevim na co jsem myslel, když jsem to kupoval
ale pjekný sou ...jen na nějakou víc barevnější jebku asi ...
hlemejzd999 (Člen) 19.04.2012 20:53:35 Offline |
Kukii psal:morganzd psal:hlemejzd999 psal:do piče ,tos nemoch říct , než sem tam narval ty moje ? ...ale tyhle by byly asi moc barevný
nevim na co jsem myslel, když jsem to kupovalna rizzla barvy wole bídni to tomu týpkovy co schání v jinym vlákně rizzla cajky
Banditatom (Člen) 19.04.2012 21:41:54 Offline |
nojo...seš čikulka
K.a.s.y.m. (Člen) 20.04.2012 06:42:05 Offline |
faitík psal:to se musí přilepit, jinak se gripy protáčí
sem je lepil nadvakrát - podruhý sem dal pod levej grip kobercovku (kopyrajt Luk)
asi jak ktery.co jse mel saita tak ty jo ale co ma ted Daytony tak ty drzej pekne i nahraty.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Stránky: 1