Nejsi přihlášen
Monty Jack (Člen) 29.01.2008 12:55:16 Offline |
Acabion
Pokud potřebujete něco opravdu rychlýho, zkuste <a href="http://www.bazmag.cz/2008/01/20/acabion-gtbo-480-kmh-za-30-vterin/">tuhle hračku</a>
A hádejte kdo to motorizoval benzínovým spalovákem ...
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
Monty Jack (Člen) 29.01.2008 12:57:10 Offline |
Re: Acabion
kua co mi to provedli z odkazem ...
http://www.bazmag.cz/2008/01/20/acabion … -30-vterin
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
Monty Jack (Člen) 30.01.2008 09:49:31 Offline |
Antihero psal:...stejně jako vejron a podobný nesmysly pro zbohatlíky.
... jasně, na přemisťování přece člověku stačí Dacia Logan v kombi verzi, tak proč vyrábět něco jinýho ... z takovejch socanskejch keců je mi na
kdybys nebyl chudák finančně, vozíš si prdel v Porsháku (jen nižší level nesmyslu), a kdybys nebyl chudák duševně, nevypouštíš z huby takový ptákoviny.
na hovno a na to bezpochyby je z hlediska současné užitné hodnoty, ale vždycky to má cenu nápadu, provedení a technickýho řešení ... nikdy nevíte, kdy se to bude hodit.
Nesmysly pro zbohatlíky byly ve svý době první auta i motorky a kde jsme dneska.
inkvizitorr (Administrator) 30.01.2008 10:02:05 Offline |
Monty Jack psal:Antihero psal:...stejně jako vejron a podobný nesmysly pro zbohatlíky.
... jasně, na přemisťování přece člověku stačí Dacia Logan v kombi verzi, tak proč vyrábět něco jinýho ... z takovejch socanskejch keců je mi na
kdybys nebyl chudák finančně, vozíš si prdel v Porsháku (jen nižší level nesmyslu), a kdybys nebyl chudák duševně, nevypouštíš z huby takový ptákoviny.
na hovno a na to bezpochyby je z hlediska současné užitné hodnoty, ale vždycky to má cenu nápadu, provedení a technickýho řešení ... nikdy nevíte, kdy se to bude hodit.
Nesmysly pro zbohatlíky byly ve svý době první auta i motorky a kde jsme dneska.
goro má vyjímečně pravdu je to naprosto nahovno a i vo hovně proč by do toho někdo lez když se může přepravovat v pohodě letadlem a vzhledem k přídavnejm kolečkům by ve městě musel stát kolony s autama??? prostě pičovina kerou si nikdy nikdo nekoupí a i vzhledem k ceně to je pouze raklama firmy co to vyrábí nebo snaha o navýšení hodnoty akcií, jinak to nemá žádnej smysl
o o u u j é é é é é é
doba je temná...
inkvizitorr psal:Monty Jack psal:Antihero psal:...stejně jako vejron a podobný nesmysly pro zbohatlíky.
Nesmysly pro zbohatlíky byly ve svý době první auta i motorky a kde jsme dneska.goro má vyjímečně pravdu je to naprosto nahovno a i vo hovně proč by do toho někdo lez když se může přepravovat v pohodě letadlem a vzhledem k přídavnejm kolečkům by ve městě musel stát kolony s autama??? prostě pičovina kerou si nikdy nikdo nekoupí a i vzhledem k ceně to je pouze raklama firmy co to vyrábí nebo snaha o navýšení hodnoty akcií, jinak to nemá žádnej smysl
o o u u j é é é é é é
..jaaaaak kuwa vyjmecne pravdu
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
inkvizitorr (Administrator) 30.01.2008 10:21:08 Offline |
gore psal:..jaaaaak kuwa vyjmecne pravdu
ty nemel a koukej jít šroubovat forsáž ať k těm paprikášům nejedete autej
doba je temná...
inkvizitorr psal:gore psal:..jaaaaak kuwa vyjmecne pravdu
ty nemel a koukej jít šroubovat forsáž ať k těm paprikášům nejedete autej
...ja povalim stihackej a autej pak akorat pro motorkej a mozna stihnu 16.5. aj babofkej aby mel bobuloj a palousouj a zbytkoj co ke kafoj Oiiiiiii!!!!!!
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
Monty Jack psal:Antihero psal:...stejně jako vejron a podobný nesmysly pro zbohatlíky.
Samozdřejmě že máš pravdu ty..... ono jeto jen na úhlu pohledu.... kluci myslí že je to nepoužitelné ana praktické užívání.... jinka je taková věc jistě krokem kupředu v technologiích a je třeba prottypy vytvářet a realizovat protože až tam se ukážou skutečné technické problémy které se pak řeší a na tom základě vznikají nové patenty a vychytávky.
Blu one.... old one
...kdyby pes nesral, dál doběhne...
...fascinujou mě pindy vod někoho kdo mě nezná a tvrdí co bych dělal kdyby...
...pleteš hrušky s jabkama, první auta ani motorky nesmysl nebyli protože nabízeli od začátku jasnou užitnou hodnotu (byť poplatnou době vzniku).
Myslím, že není důvod postavit něco za desítky mega, když je každýmu jasný, že po dálnici se 500 jezdit nikdy nebude.
...
There's a pie in the sky when you die.
inkvizitorr (Administrator) 30.01.2008 19:44:42 Offline |
evidentně se jedná o nějakou formu reklamy pro firmu co to vyrábí ať už z jakejchkoliv důvodů bo smysl tohle přibližovadlo nemá a to že s tim někdo pojede 500 jo, možná na salt lake jako nejrychlejší indián, ale to je asi tak všechno, zaprší a můžeš s tim jet leda do nemá smysl o tom dál diskutovat bo tim všichni akorát naplňujou představy marketingovýho oddělení firmy co tenhle bullshit vypustila ven
doba je temná...
Martin B12 (Člen) 30.01.2008 19:54:53 Offline |
ta zima už fakt leze na bednu
street triple picco
Monty Jack (Člen) 31.01.2008 12:22:51 Offline |
Antihero psal:...fascinujou mě pindy vod někoho kdo mě nezná a tvrdí co bych dělal kdyby...
...pleteš hrušky s jabkama, první auta ani motorky nesmysl nebyli protože nabízeli od začátku jasnou užitnou hodnotu (byť poplatnou době vzniku).
Myslím, že není důvod postavit něco za desítky mega, když je každýmu jasný, že po dálnici se 500 jezdit nikdy nebude.
...
...rád jsem fascinoval...
pokud tě plechovky neberou, musím tě upozornit, že stejně tě spousta lidí považuje za zbohatlíka, co si kupuje nesmysly (bandasku) - jen abys byl v obraze, co jsem tím chtěl říct.
První auta zdaleka nenabízely užitnou hodnotu povozů a drožek, přesto se ten vývoj díky nim někam pohnul
pro oba i s Inkvizem : já vás do toho nenutím sedat, natož si to kupovat, netvrdím, že to má praktický použití pro kohokoliv koho znám, mě jenom zaráží, že tady máte unikátní technický řešení a vy prohlásíte, že je to nesmysl. Že to stojí majlant? No a ? Vás to trápit nemusí. Za výjmečnost se platí vždycky. A když může stát skoro 13,5 mega tohle http://i.idnes.cz/07/061/maxi/OFF1b695b … _kupka.jpg
v čem souhlasím, nemá cenu o tom diskutovat, na to si každej názor udělá sám, mě se prostě jen zdá, že sme to každej uchopili za jinej konec a proto si nerozumíme.
Nicméně prvotním impulsem proč jsem to sem vůbec postoval byla zajímavost, na kterou jsem se ptal, nikdo se nevyjádřil tak já to sem hodím rovnou.
Tenhle "nesmysl" pohání elektromotor + 1,3 l motor Hayabusy s turbem. Výrobce udává vyladění na 690 koníků. Toť vše ... Jdu si dát na žal
Monty Jack psal:Antihero psal:...fascinujou mě pindy vod někoho kdo mě nezná a tvrdí co bych dělal kdyby...
......rád jsem fascinoval...
pokud tě plechovky neberou, musím tě upozornit, že stejně tě spousta lidí považuje za zbohatlíka, co si kupuje nesmysly (bandasku) - jen abys byl v obraze, co jsem tím chtěl říct.
První auta zdaleka nenabízely užitnou hodnotu povozů a drožek, přesto se ten vývoj díky nim někam pohnul
pro oba i s Inkvizem : já vás do toho nenutím sedat, natož si to kupovat, netvrdím, že to má praktický použití pro kohokoliv koho znám, mě jenom zaráží, že tady máte unikátní technický řešení a vy prohlásíte, že je to nesmysl. Že to stojí majlant? No a ? Vás to trápit nemusí. Za výjmečnost se platí vždycky. A když může stát skoro 13,5 mega tohle http://i.idnes.cz/07/061/maxi/OFF1b695b … _kupka.jpg
v čem souhlasím, nemá cenu o tom diskutovat, na to si každej názor udělá sám, mě se prostě jen zdá, že sme to každej uchopili za jinej konec a proto si nerozumíme.
Nicméně prvotním impulsem proč jsem to sem vůbec postoval byla zajímavost, na kterou jsem se ptal, nikdo se nevyjádřil tak já to sem hodím rovnou.
Tenhle "nesmysl" pohání elektromotor + 1,3 l motor Hayabusy s turbem. Výrobce udává vyladění na 690 koníků. Toť vše ... Jdu si dát na žal
krása !
mě se to líbí ....
Blu one.... old one
K.a.s.y.m. (Člen) 31.01.2008 15:47:18 Offline |
Filous psal:...ňák se mi nechce vjeřit tomu výkonu ...to je přeci strašná porce na takovej objem
...přečti si to pořádně.Je to ve spojení s tím elektromotorem...sice to není většina výkonu,ale taky to přidá dost.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:...ňák se mi nechce vjeřit tomu výkonu ...to je přeci strašná porce na takovej objem
...přečti si to pořádně.Je to ve spojení s tím elektromotorem...sice to není většina výkonu,ale taky to přidá dost.
...já vim, ale stejně ...furt mi to příde moc...dyby napsali 400...eště 450 bych skousnul, ale todle???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 31.01.2008 16:00:04 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Filous psal:...ňák se mi nechce vjeřit tomu výkonu ...to je přeci strašná porce na takovej objem
...já vim, ale stejně ...furt mi to příde moc...dyby napsali 400...eště 450 bych skousnul, ale todle???
...jak říkáš 200 koní + turbo + elektromotor...reálně do 400 kobyl aby byla nějaká životnost.Stejně je to reklamí kára a tam můžeš napsat co chceš pravdu ví jen výrobce.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Stránky: 1