Nejsi přihlášen
Conti Road a Conti Force
Zdarec ,potřeboval bych poradit jaký je rozdíl mezi těmito pneu chci koupit v akci od Inkvize tak nevím .jezdím spíš na pohodu jak rovinky tak zatáčky taková všehochuť,akorát ty Conti Force jsou o dost levnější ,ale jestli se to vyplatí nějakou tu korunu ušetřit a stálo to za , Dík za radu
Martin B12 (Člen) 29.01.2008 18:36:42 Offline |
Re: Conti Road a Conti Force
Conti force stojej za
street triple picco
inkvizitorr (Administrator) 29.01.2008 18:59:00 Offline |
conti force - starší typ, výrazně placatější profil (jde hůř naklopit, ale při jízdě rovně sedí větší plochou) je to vyloženě turistická guma, relativně dlouho trvá než se ohřeje a začne držet (na druhou stranu třeba pican je jezdil na dvanáctce (myslim že několik sad) s kombinací conti force max na předku a pochybuju, že by mu někdo z vás na sebevětších lepivkách natrhnul nekde v zatáčkách prdel)
prostě se musim vždycky smát, když špekulanti špekulujou co víc lepí a pak jezděj jak přizdisráči...
road attack - novější typ, oblejší profil, má výrazně hlubší vzorek oproti CF /najedeš na ní víc km), dle housky je podstatně lepší v podélnejch nerovnostech...
nevim kolik je rozdíl na sadě, ale doporučil bych spíš ty road attacky hlavně pro větší komfort při jízdě...
doba je temná...
Nevim,jel jsem je jednou (force) a dobrej pocit jsem z toho neměl..nutno ale podotknout,že na půjčeným fázeroj,placatou jak na čopra a v 18 stupních....na Hořickým okruhu..a byl jsem rád,že jsem s tím někde nepraštil a vrátil to vcelku..do kraje to rozhodně nemělo cenu pokoušet...
Když se to vohřeje,tak se nejspíš dá,ale na to je můj život až příliš krátkej!
PURE NAKED BIKE!
Taky jsem spiš pro pro ty Roady o těch jsem se něco i dočetl , ten rozdíl od Force není nijak zdrcující ,ale chtěl jsem se zeptat co že je ta Force vlastně za goumu, abych sebou někde nepleštil nebo ji za chvilku nesundával a neměnil za Road
force mám na zadku a už nikdy bych je nekoupil..joj když se ohřeje,tak se to dá trhnout i pod centimetr,v itálii jsem jí dal v 36stupních i 3 mm,je na ní dobrý(možná je to jen pocit),že dá vědět kdy a kolik snese,ale nesnese moc.vzorek neubejvá..ale hrozně velký mínus na mokru,to mám fakt strach..a jedu jak posranej..neurve se hned a jak říkám dává vědět mírným pocukem...,možná, že to s ní jde i za tuhle hranici,ale na to já nemám..na je, že tahle hranice se za mokra objeví v minimalním náklonu..
joj vůbec nevím komu bych tuhle gumu doporučil.někdo kdo je turista nemuže počítat s tím, že pojede pořád po suchu a člověk kterej si chce zadrtit 50km kolem baráku,aby čekal 20 než guma bude použitelná....
muj názor..
Když nejezdím,tak tvořím...
si myslim,ze inkviz vam to jasne a zretelne vysvetlil,ze zalezi hlavne na pilotovi a treba road attacky malokomu uz nebudou stacit,jakoz i puky mnou oblibene...jelikoz i na nich se da jet velice slusne!
...sam mezi jebkarema...
Boris psal:John psal:Vem ty Roady mám je taky a spokojenost
a kolik jsi na nich najezdil
Asi 2500 kupoval jsem je v půlce sezony na dporučení kámoše co maká v Barumu a taky kroutí motyku,jestli si trochu tůrista tak je vem,jinak ty sporty, ale ty sou zase za chvíli v
barynek psal:Antihero psal:...ty nedivoč.
minulej rok sem ju měl a jezdil ju běžně až na okraj. Je fakt, že na mokru je horší, ale letos ju beru znova.na mokru je horší snad každá ne?
...jasný, myslel sem že sou na mokru horší než jiný na mokru.
...KAPIŠTO?
...Jinak já jezdím předek sportattack, zadek roadattack a nemám trabl.
...beru další sadu.
There's a pie in the sky when you die.
inkvizitorr (Administrator) 29.01.2008 21:16:19 Offline |
Marián psal:si myslim,ze inkviz vam to jasne a zretelne vysvetlil,ze zalezi hlavne na pilotovi a treba road attacky malokomu uz nebudou stacit,jakoz i puky mnou oblibene...jelikoz i na nich se da jet velice slusne!
někomu to neni potřeba složitě vysvětlovat a někomu to nevysvětlíš i kdybys básnil jak cocero
antihero: jezdim sice sporty ale na vodě sem s nima maximálně spokojenej, ty roady vycházej ve všech testech na mokru skoro nejlíp. nevim sice jestli se takovejmhle testům dá věřit, ale píšou to...
doba je temná...
inkvizitorr psal:Marián psal:si myslim,ze inkviz vam to jasne a zretelne vysvetlil,ze zalezi hlavne na pilotovi a treba road attacky malokomu uz nebudou stacit,jakoz i puky mnou oblibene...jelikoz i na nich se da jet velice slusne!
někomu to neni potřeba složitě vysvětlovat a někomu to nevysvětlíš i kdybys básnil jak cocero
antihero: jezdim sice sporty ale na vodě sem s nima maximálně spokojenej, ty roady vycházej ve všech testech na mokru skoro nejlíp. nevim sice jestli se takovejmhle testům dá věřit, ale píšou to...
Cicero pane Administratore se to tedka učim na státnice tak mě hned nekamenujte
Bandit 4EVER!!!
...jezdil sem CF i CF Max, teť mam Road, vepředu Sport, fšechny jetý aš do kraje, na vokruhu je vidět vomačkanej i bok gumy a nigdy sem za sucha neměl trabl...a dyš namokne nebo je zima, je potřeba ject vofafrnějc na jakýkolif pryži...málogdo je takovej střelec, aby překonal vlastnosti gumy, dycky se jedná vo závažnou jezdeckou chybu...nejezdim na zatku sportovní gumy, páč mě nebaví přezouvat po 3000 a taky to leze do peněs...dybych si měl vybrat mzi CF a Road, du do Road kvůli lepčímu-zavoblenějšímu profilu, hlupčímu dezénu a lepčim vlastnostem na mokru...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
inkvizitorr (Administrator) 29.01.2008 21:46:40 Offline |
barynek: se člověk nemůže ani překlepnout
ňákej testík co dělali klucí z motoráje kde sou i ty road attacky je tady ke stažení v pédéefku:
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … estgum.pdf
mam tady i mraky jinejch testů, ale fakt nevim, jestli se tomu dá věřit, tohle aspoň dělali lidi kerý znam, tak snaď se jim dá věřit
doba je temná...
inkvizitorr psal:barynek: se člověk nemůže ani překlepnout
ňákej testík co dělali klucí z motoráje kde sou i ty road attacky je tady ke stažení v pédéefku:
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … estgum.pdf
mam tady i mraky jinejch testů, ale fakt nevim, jestli se tomu dá věřit, tohle aspoň dělali lidi kerý znam, tak snaď se jim dá věřit
můžeš, ael někdo tě na to musí upozornit abys nevypadal blbě, když jsi ten Administrator Vzal jsem tíhu odpovědnosti na sebe
Bandit 4EVER!!!
Martin B12 (Člen) 30.01.2008 09:15:55 Offline |
barynek psal:Martin B12 psal:Conti force stojej za
A s jakýma je srovnáváš? To byla cestovní guma před roadkou, pokud vim
jezdil jsem jak force tak roadattaky,sportattaky a prostě attacky jsou od třídu vejš
a důvody ti už psal vejš Inkviz
street triple picco
inkvizitorr (Administrator) 30.01.2008 10:18:12 Offline |
Pajk psal:Road v sadě mi vydrží zhruba 10 tis. v zadu na 1. plátno, předek na bocích zhruba 2 mm, když dám na předek sporty který víc podrží, nesjedu dřív ty sporty ve předu než v zadu Roady? Co vy na to.
čéče zamysli se trochu, jestli sjíždíš pneumatiku pod ty mezní značky nedejsatan na plátno, tak je přece úplně jedno co tam máš za gumu pod těma mezníma značkama totiž už pneumatika ztrácí určitý procento svejch vlastností a myslim, že nebude určitě nejmenší (martys myslim fundovaně vysvětlí), takže třeba poslední dva tisíce jezdíš na podstatně horší gumě než kdybys tam měl tu nejtvrdší mrdku a jak si můžeš bejt jistej, že krizovka když ti tam třeba někdo vjede a budeš se potřebovat na ty gumy spolehnout nepříde těsně před tim plátnem???
další z příkladů, že komu není rady, tomu není pomoci a vaše diskuze vo gumách je zcela mimo mísu. jednou se mi povedlo taky nepřezout zavčas a bylo to naposled prostě těch pár stovek kiláků a ušetřený čtyři kila na gumě nestojej za případnej kreš....
doba je temná...
Martin B12 psal:barynek psal:Martin B12 psal:Conti force stojej za
A s jakýma je srovnáváš? To byla cestovní guma před roadkou, pokud vim
jezdil jsem jak force tak roadattaky,sportattaky a prostě attacky jsou od třídu vejš
a důvody ti už psal vejš Inkviz
díky, to vidím že mit ovysvětlil, vidim, ne?
Bandit 4EVER!!!
Spidermila (Člen) 30.01.2008 13:29:05 Offline |
Conti Force jsem mel na zadku, jak jsem bandita koupil... Parkrat mi uhla a uz jsem do ni podruhe nesel. Vydrz super, ale opravdu mam radej rezervu a gumu, ktera me v necekanych situacich podrzi. Staci nejaky hrbol v zatacce, kdyz zrovna jedes na hrane moznosti, a Force ti ulitne. Ted mam Road Attack a spokojenost.
A pokud se nepletu, tak i Peka mel na zadku Conti Force, jak to na okruhu polozil. A rikal jasne - neudrzel to zadek.
inkvizitorr (Administrator) 30.01.2008 15:04:54 Offline |
Spidermila psal:Conti Force jsem mel na zadku, jak jsem bandita koupil... Parkrat mi uhla a uz jsem do ni podruhe nesel. Vydrz super, ale opravdu mam radej rezervu a gumu, ktera me v necekanych situacich podrzi. Staci nejaky hrbol v zatacce, kdyz zrovna jedes na hrane moznosti, a Force ti ulitne. Ted mam Road Attack a spokojenost.
A pokud se nepletu, tak i Peka mel na zadku Conti Force, jak to na okruhu polozil. A rikal jasne - neudrzel to zadek.
jezdit stahovat vteřinky na okruh s cestovníma pukama může jenom víš kdo peka by si měl v první řadě uvědomit, že je pako von
doba je temná...
Conti Force jsem měl a už bych nekoupil.I když jezdim jako s hnojem.Neměl jsem z ní dobrej pocit,párkrát podjela a ani s tím ,že víc vydrží nesouhlasím.Těď mám Attacky a myslím,že jsou o dost lepší.Ani rozdíl v ceně není takovej....
Mezi těma gumama je to jasná volba: Attacky
Jezdil jsem CF jak předek tak zadek a pohoda. Celá Itálie jak za sucha tak za mokra, ale je fakt, že jsem jel s čoprákama a s nima si moc nezazávodíš. Hele nejsem žádnej střelec, ale já s nima neměl sebemenší problém.
nevím jestli jsem se nepřehlíd,ale kolik vám tedy průměr vydrží ta sportattacka na předku???chci dát v létě portugalsko a dozadu ač force nemám sjetou dám radši roadattack nemám jí dát na takovouhle štráse radši i dopředu..kvůli plošce..
Když nejezdím,tak tvořím...
A máte někdo sporty i vzadu? Zajimalo by mě kolik vám vydržela. Měl sem Bridgestone BT014 a po 6000 total death. Tak sem ted vzal Sporty, hlavně cena 2900 místo 5200 za Bg. mě potěšila a přesvědčila. Sem zvědavej co mi dovolí
Mozek má cenu chránit v případě, že jezdíš s mozkem v helmě.
Conti FOrci tady jezdili kamoši na GSX-R 750 a 600 nebo 1000 na zadku na zkoušku a výdrž za ty prachy solidní, ani to uplně špatně nedrželo ale v zatáčkách na hraně tam nebyla jakási jistota - prostě taková špatná vodezva vod té gumy, žes moc neviděl co se děje jestli to jako neujede a navíc to při vostřejší jízdě nechávalo vod toho zadku na asfaltu černý čáry jako prase! ;))))))) Ale je samozřejmý že na zadku to pod kotlem v točcce na takovejch motorkách ujede - to ujede i vohřáta slajka nebo jakýkoliv lepidlo, ale holt vo něco pozděj ........... limity gumy bych v žádným případě nebral při knedlu z točky a tak - je důležitý jak dlouho tě udrží v točce .... pokud seš vosel a na výjezdu dáš knedl jako prase ještě v hlubokým náklonu tak tě neudrž ani 208 na B-6ce ....! :((( Samozřejmě že cestovky k tomu mají sklony daleko rychlejší ......
Stránky: 1