Nejsi přihlášen
Re: Radegast nebo Gambrinus???
barynek psal:Gábina sto%
Nebo Rychtář 12grádů, který se nekvalifikoval. Za necelých 18 ká-čé luxus
nez rychtare, to uz radeji budu pit projimadlo..stejnej to ucinek. Ale na zacpu je to asi dobry
Kdo jinému jámu BAGR, sám do ní MAMUT! :)
jedině lobkowiczká 11 Vévoda....
a hned po ní 13 Démon....
kamil psal:jsem od Plzně,ale gambrinusem zalejvam akorát tak můškáty,to je hnus kyselej
...pravda!
...něco jak moravští vinaři lifrujou do matičky stověžaté ty největší "lahůdky".
Plzeň 12 a cokoliv od pana Bernarda z Humpolca.
There's a pie in the sky when you die.
barynek psal:Peťa psal:no nevím kolik to váží ale to by se ti asi nevyplatilo s poštovným... tak až někdy budeš mít cestu kolem...
cesta kolem bude na motocykl v březnu
na březnu je dobré to že už to není únor
Blu one.... old one
Spidermila (Člen) 30.01.2008 09:16:36 Offline |
lahvace kupuju Radky ;)
misi psal:barynek psal:Peťa psal:no nevím kolik to váží ale to by se ti asi nevyplatilo s poštovným... tak až někdy budeš mít cestu kolem...
cesta kolem bude na motocykl v březnu
na březnu je dobré to že už to není únor
celkem dobrej postřeh
Bandit 4EVER!!!
inkvizitorr (Administrator) 30.01.2008 10:24:55 Offline |
já bych řek, že úplně nejvíc nej je cokoliv moravskýho ať je to pivo, víno, klobásy nebo ceny na krámě... prostě s moravou se těžko může něco srovnávat (hlavně to myšlení některejch)
doba je temná...
Pítrs (Jerryho synek) (Člen) 30.01.2008 11:50:03 Offline |
Vy ste nějaký vybíravý, hlavně že to teče, co maj v hospodě to piju, a když du do nonstopáče, tak si skvěle rozumim s bránikem! Jinak bezva je i nymburský, na tom sem odkojenej, a jednou za rok ... na pivovarskym dnu ... 13° za 15kč ale lahodná! Ještě sem si vzal tři kelímky do vlaku, abych neuschnul, ale pak sem nemoch najít cestu dom
Jediný pivo na který mam asi alergii je ta zmiňovaná stella , příjde mi že chutná jako když se napiješ lidskýho piva a pak si krkneš a přesně jako ten krk mi chutná stella.
A ještě vás varuju před pardubickym perštejnem. Kdo ho pil ten se zesral.
Rudá jebka, pičo!
inkvizitorr psal:já bych řek, že úplně nejvíc nej je cokoliv moravskýho ať je to pivo, víno, klobásy nebo ceny na krámě... prostě s moravou se těžko může něco srovnávat (hlavně to myšlení některejch)
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
kvasar už podle názvu , stacilo mi jednou kvasnicový na Žatecký dočesný a bylo vymalováno co ještě nedoporučuju jsou Svijany, první vypijete když máte velkou žízeň rychle, druhý už se zdá "nějaký divný" a u třetího se mi zvedal kufr, jak bylo hnusný
Bandit 4EVER!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 30.01.2008 12:50:51 Offline |
barynek psal:kvasar už podle názvu , stacilo mi jednou kvasnicový na Žatecký dočesný a bylo vymalováno co ještě nedoporučuju jsou Svijany, první vypijete když máte velkou žízeň rychle, druhý už se zdá "nějaký divný" a u třetího se mi zvedal kufr, jak bylo hnusný
To i budu oponovat.mě Svijany chutnají a nikdy jsem se po nich neposral.Je fakt ,že si dám tak dvě až tři....nejsem pivař.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
...Svijany...jedenáctku máz...dyš si můžu vybrat, tag ji dám přednost i přet plzní...vlastně ani nic jinýho lahvovýho nepiju...a na točený zas chodim na svijany nebo plzeň...dříf sem lemtal géčko, ale uš pjekně dlouho za moc nestójí...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. psal:barynek psal:kvasar už podle názvu , stacilo mi jednou kvasnicový na Žatecký dočesný a bylo vymalováno co ještě nedoporučuju jsou Svijany, první vypijete když máte velkou žízeň rychle, druhý už se zdá "nějaký divný" a u třetího se mi zvedal kufr, jak bylo hnusný
To i budu oponovat.mě Svijany chutnají a nikdy jsem se po nich neposral.Je fakt ,že si dám tak dvě až tři....nejsem pivař.
no ono to bylo jen jednou, ale stačilo. Neposral jsem se z něj, ale prostě subjektivně ale je to muj nazor a Tobě chutná tak nejni co řešit
Bandit 4EVER!!!
Loser psal:cernou horu nebrat!!!! ... bydlim kousek vod tam a ti lidi nemaj vubec sajnu vo tom, co je to pivo
...čéče, sem myslel, že seš Cajzl, a zatím někde od ČH.sem netušil.
...jinak s hodnocením černé horečky souhlas, až vymřou ti dědoušci co to pijou jenom ze setrvačnosti, začnou dělat konečně to co umí...sodovky.
There's a pie in the sky when you die.
Banditatom (Člen) 30.01.2008 20:10:46 Offline |
radegast radegast radegast radegast radegast není co řešit
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Stránky: 1