Nejsi přihlášen
Zabezpečení Bandita
Chci se zeptat těch zkušenějších a ostřílenějších.
Jaké máte zkušenosti s kradením konkrétně značky Suzuki. Ztrácejí se motorky hodně?
A jak a čím konkrétně zapezpečujete svoji motorku?
Uvažuji o GSM pageru s náklonovým čidlem. Myslíte, že je to dobrá volba nebo by jste doporučili něco jiného?
Předem děkuji za odpovědi a strávený čas.
Nejhorší smrt je z vyděšení.
K.a.s.y.m. (Člen) 31.01.2008 12:29:49 Offline |
Re: Zabezpečení Bandita
rungy psal:Chci se zeptat těch zkušenějších a ostřílenějších.
Jaké máte zkušenosti s kradením konkrétně značky Suzuki. Ztrácejí se motorky hodně?
A jak a čím konkrétně zapezpečujete svoji motorku?
Uvažuji o GSM pageru s náklonovým čidlem. Myslíte, že je to dobrá volba nebo by jste doporučili něco jiného?
Předem děkuji za odpovědi a strávený čas.
nekupovat motorku....
vždycky a všechno kupuješ s tím,že ti to můžou ukradnout.Mužeš jim to jen stížit třeba tím,že tam dáš alarm nebo jí k něčemu přivážeš,ale pokud jí budou chtít ukrást tak jí ukradnou.
Co chodím na tyhle stránky tak se tu ztratila myslím jen jedna motorka a to vypadalo tak ,že je přímo vytipovaná....chodím sem asi rok.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Ten GSM pager je dobrá věc..bratr s tím pořád něco vymejšlí..ikdy popravdě nevím,kdo by ten jeho šrot kradl....ikdyž-jsme v Čechách,že..
Má to řadu vychytávek-nacpeš to tam,dáš k tomu nějakej starší mobil a na vyžádání ti to zasílá smsky,čidlo náklonu,otřesový taky..když ti to šlohnou,tak můžeš zavolat na ten mobil(schovanej třeba v lékárničce a on sám přijme hovor a můžeš odposlouchávat,co se zrovna děje..stejně tak ti to může sdělit,kde v okruhu x stovek metrů se motyka nachází..
Jde jen o to si to pořádně nastudovat a předvolit-funkcí to má opravdu hodně a možná by to mohlo i fungovat..
PURE NAKED BIKE!
Přinejmenším pořádnym zámkem, ať už na kotouč nebo klasiku. Sice když to hodí na vozejk tak ti nic nepomůže, ale lepší motka se zámkem než bez něj. Mě by ten zámek odradil... je to to minimum co můžeš udělat
Bandit 4EVER!!!
Děkuji vám všem za zapojení se do diskuse a odpovědi.
Samozřejmě, že nejlepší asi je pojištění.
Co používáte za zabezpečení? Nemyslím zrovna, když to máte v garáži, ale když někam jedete a musíte nechat motorku přes noc venku.
Pokud to mám v baráku v garáži, tak strach nemám, ale bojím se těch výletů někde přes noc. A spát s motorkou přivázanou za nohu se mi zrovna nechce.
Díky za odpovědi
Nejhorší smrt je z vyděšení.
pres noc jsem ji jeste nikde nenechal ... vzdycky jsem ji sehnal nejaky parkovani. A kdyz jsme byli ve francii a spali treba v kempu, tak sme meli motyky hned vedle stanu a zamceny retezama k sobe. Kdyz se chrnelo na odpocivadlech, tak hned vedle motyky.
Jednou jsem byl ale hodne odvaznej - vyrazel jsem od baraku na vejlet a kdyz jsem vyjel, tak jsem si vzpomel, ze nemam cigara, tak jsem zastavil na parkovisti a bylo mi lito ji hned zase vypinat, tak jsem rekl jedne stare babe at mi to na chvilku pohlida sel jsem si za roh do trafiky koupit cigara. Kdyz jsem se vratil, babka nikde a motyka na parkovisti uplne samotna a nastartovana. Precejenom to v te praze neni zas tak hrozny, jak by se mohlo zdat
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
K.a.s.y.m. (Člen) 31.01.2008 15:27:33 Offline |
Já mám akorát obyč zámek na kotouč jinak nic.Je to sice málo,ale i tak je to překažka pokud s ní budou chtít odjet a když ji budou chtít odvezt tak už budou vybavený i na přecvaknutí řezězu.Tak to nehrotím.
úplně nejjistější je pojistka.Tam vždycky něco dostaneš když jí ukradnou.
apropo Polo na kolik vyjde roční pojistka a jaký jsou podmínky zabezpečení pro rozumnou cenu pojistky....kuju
Loser psal:pres noc jsem ji jeste nikde nenechal ...
Co kecáš wogo
Když si za mnou přijel na chajdu na nohejbálkovej turnájek, tak si nechal motyku na zahradě a pelášil si na a na (šnapsík)
A žádný zabezpečení, krom vytaženýho klíčku si na motyce neměl
A ukrad jí snad někdóóóó ??
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Ale teď vážně, jak je tu už několikrát psáno, když jí někdo bude móóóc chtít, tak ti jí ukradne ať tam máš třeba 50 alarmů a 50 zámků na každym kole.
Ale musíme to těm šmejdům co nejvíc ztížit.
Jinak asi opravdu jak nepřijít uplně o všechny bankovky je uzavřít pojistku, ale na to taky nemá prachy každej.
Takže snad jen doufat...
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
tak tam me stacilo se porozhlidnout kolem a bylo mi jasny, ze ji tam nic nehrozi a navic stala vedle te tve - kazdej rozumnej zlodej, kdyz se mrkne na moji a na tvoji, tak musi jednoznacne lohnout tu tvoji
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
zamek na kotoucovku, riditka zamknout, .. normalni velky lanovy nevim, protoze alespon me by se do moto nepichnul. Taky alarm je ok a to cos rikal ... gsm vyhledavas s telefonem taky ok, je to hodne dobra vec, ale nesmi o ni nikdo vedet .... Jinak to proste nenechavej nikde, kde by ti to mohli ukrast ... a davej na to bacha. Nechavej to na ocich a tak
Bandit-Kralik (Člen) 31.01.2008 19:17:37 Offline |
Mam kotoucovku a jeste retez.Motorku nechavam pomerne casto samotnou.Jezdime pravidelne na motovandry,festaky,nebo jen tak .Kdyz jsme dva sepiname obe dohromady.Hlavne nedavej retez jen na predni....sundani kola je chvilka....nechavam pres zadni kolo,ram a kyvku.Zatim jsem nemel zadnej problem....tak to snad i vydrzi.
Kelly01:No 8000 i se zákonným je dost málo.No záleži jak máš Bandita starýho a jak ho máš zabezpečenýho.Ale těch 8000 i se zákonným se mi zdá fakt hodně málo.Máš to pojištěný proti všemu?Nebo jenom proti krádeži celoročně?Předpokládám,že to máš u Kooperativy,bo jiná pojišťovna havarijko na motorky nedělá si myslím...
Kelly má pravdu. Kdo to umí tak pojistí i pod 8.000.
To jsou ale fakt hodně velké vyjímky pro VIP klienty KOOP.
Pro běžného smrtelníka je možné dojednat taky slevy, ale ne až tak ohromující.
I tak ale nejsou zanedbatelné.
Pojištění je individuální záležitost. Nejdo to sumarizovat.
Kdo má zájem, můžu mu to spočítat na jeho tělo a motorku. Potřebuju k tomu ale nejlépe TP, nebo údaje pro výpočet:
- tovární značka a typ
- datum uvedení do provozu
-kapotáž?
- zabezpečení?
- speciální výbava?
- rok tvého narození
- PSČ trvalého bydliště
Póla psal:Kelly má pravdu. Kdo to umí tak pojistí i pod 8.000.
To jsou ale fakt hodně velké vyjímky pro VIP klienty KOOP.
Pro běžného smrtelníka je možné dojednat taky slevy, ale ne až tak ohromující.
I tak ale nejsou zanedbatelné.
Pojištění je individuální záležitost. Nejdo to sumarizovat.
Kdo má zájem, můžu mu to spočítat na jeho tělo a motorku. Potřebuju k tomu ale nejlépe TP, nebo údaje pro výpočet:
- tovární značka a typ
- datum uvedení do provozu
-kapotáž?
- zabezpečení?
- speciální výbava?
- rok tvého narození
- PSČ trvalého bydliště
že ty seš pojišťovák (pojišťovačka, ale to tak nezní)?
Bandit 4EVER!!!
Póla psal:NE
administativní krysa - u makléře - a drobné pojistky mám pod palcem.
tak schválně - B12S, rv. 03, zámek na řídítkách, kotoučová brzda, za "panceřovýma" dveřma schovaná, spec vybava jako tuning? (zatim ne..), 1983 a 43004.
A jsem socka, tak se ukaž co umíš
Bandit 4EVER!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 01.02.2008 09:29:54 Offline |
Kelly01 psal:do 8000 i se zákonným..
Tak jsi nekecal....jak taky jinak,že Póla už mi to sčítla a je to zajímavá nabídka.
Stránky: 1