Nejsi přihlášen
volné jízdy Brno
... trošku nám to omezili
Kalendář jízd veřejnosti 2008:
Jízdy motocyklů:
Květen: 26.,27.,28. - vždy od 18,00 do 20,00 hodin
Červen: 2.,3.,4.,23.,24.,30. - vždy od 18,00 do 20,00 hodin
Červenec: 1.,2.,7.,8.,9.,22.,23.,28.,29.,30. - vždy od 18,00 do 20,00 hodin
Srpen: 4.,5.,6.,25.,26. - vždy od 18,00 do 20,00 hodin
Září: 1.,2.,3.,22.,23.,24.,29.,30. - vždy od 18,00 do 19,00 hodin
400,- Kč / 30 minut
Účastníci jízd veřejnosti budou vpuštěni do areálu Automotodromu Brno v 17:00 hodin.
… voranžová
Re: volné jízdy Brno
Vy aziati to máte kousek, ale táhni se tam třeba z CV (z HK je to už lepší ale i tak) a pak se na tebe třeba nedostane. Most myslim že tak často jízdy nedělá (jen den otevřených dveří a to je tam plechovek by jeden )
Bandit 4EVER!!!
osiris psal:...protože je tam ještě nemaj napsaný
tak na to bych nepřišel, když tam nejsou vidět no a pravě proto jsem myslel, že to maj jen na DOD, no. A nevíš kdy to tam třeba napsali minulej rok? Tam se něčeho dohledat ...
Bandit 4EVER!!!
Lepší než volné jízdy je Motoškola. Zajezdíte si přes 2 hod bez přestávky a ještě pod vedením zkušených závodníků, kteří vám poradí co jo a co ne atd. Bkorát je škoda, že to zdražili. Loni to bylo za 2500,- a letos za 3000,-. Ale stojí to za to.
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Omezení neomezení, doufám že se aspoň jednou zase svezu ale spíš mě serou že je tam furt ten poejbanej systém prodeje jízd jak loni ...! :(( Se divím že fut nikomu necvakla ta možnost prodeje přes net a systém aktualizace aby to každej viděl kolik je tam volnejch míst už dopředu a právě ti ze vzdálkenějších míst měli možnost se v klidu svezt při rezervaci ....... ach jo no ...
Petr J. psal:to Barynek: raději nemysli......)).....na netu to psát nemusí, když nejen mě to posílají mailem.....
To já zas často nedělám a jak jsi docílil toho, že to máš na mejlu? Ted nemyslim, ale zvládneš to zamně ne?
Bandit 4EVER!!!
Stránky: 1