Nejsi přihlášen
pučmeloun400 (Člen) 03.02.2008 07:09:29 Offline |
Re: Ostraváci a okolí - pivko
Já se taky hlásím na
Banditatom (Člen) 04.02.2008 17:58:38 Offline |
sem taky pro
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Rendy psal:...no můžem třeba ted o víkendu , no a jestli bude počas , jako že má byt , tak uděláme jazdu
já sem klidně pro až na tu jazdu ta asi nevyjde mám značku na depozitu a nemám teď čas tam pro ni jít...
ale někde se sejít pokecat nebo třeba u toho něco zahrát (bowling šipky)...
Banditatom (Člen) 11.02.2008 19:06:35 Offline |
co takhle motobar hanka sobota 16.2?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Rendy psal:...proč dáváš značku do depozitu ...pojistku si uzavřu třeba do října , když je pěkně dokoupím ještě měsíc ... a na jaře to samé ... čsob...
Protože když není značka na depozitu tak by správně měla být pojištěna a né tak jak to děláš ty že si zrídíš pojistku na dobu určitou a pak ji neodhlásíš někde se tu o tom už bavilo...
Jinak toho 16.2. mám bohužel větší akci kde dělám pořadatele tak že mi bohužel nezbyde čas...
Vidle psal:Kurwea , nemám nahozenou gumu ..na předku .., já to vidím, že to nestihnu. Nejsem doma.
a já zas nechlastám když řídím .. tak to tam budeme chlemstat birely ?
kua právě proto to dejte někam na stodolní je tam zastavka... nebo klidně kdekoli kde mužou přijet i neostravaci vlakem , ale 16 budu ještě v praglu asi
Blu one.... old one
Misi-prágle
Napiš, kdy v práglu nejsi .. bude to jednodušší. No jinak klidně oželím přilbici na makovici a klííídně zajedu piešobusem někam , kde májí dobrý Navrhuju ostravskou hospu "Na spolku" nebo havířovskou " Šatlavu" . Jestli jsem se nevlezl svou nabídkou do vašeho vkusu, tak dejte vědět. Jinak já to vidím na 23.2. v 18.00 hod. Co vy na to ?
V podstatě kdekoliv v Ově, lépe v Havířově ,se přizpůsobím, vleze-li se mi to do farplánu no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
jennys psal:Ale teď v sobotu je Baníček, tak po zápase slezu z Bazalů a někam zapadnem, to centrum je docela dobrý...
no tááák ... takže centrum ovy... jo ja dojedu klido ... jinak v praglu byly fajne koncíky... reporty viz WWW.FLC.CZ ale jedná se o (techno a dnb) takže kua kdoví jestli z toho budete chytří
kua zitra jedu do zvolena pro kytarovou hlavu kterou měl jimmy ... uff už se těším
takže ova kdy? a kde přesně...
Blu one.... old one
Tak je to asi třeba ošéfovat, jak koukám, takže:
Sobota 23.2. 19.00 Bazaly - po skončení vítězného zápasu sraz pod schodama pod kotlem a hromadný přesun do nejbližší vhodné restaurace (domlouvat teď nějakou nemá smysl, v sobotu bude plno všude), kdo chce přijít až do knajpy, tak ať si veme moje číslo v profilu a zavolá, kde jsme, souhlas?
program jednání:-účast a cesta na sraz
-trénink na sraz ve 2 disciplínách(R+P)
-rozvoz domů, popř. na záchytku
jennys psal:Tak je to asi třeba ošéfovat, jak koukám, takže:
Sobota 23.2. 19.00 Bazaly - po skončení vítězného zápasu sraz pod schodama pod kotlem a hromadný přesun do nejbližší vhodné restaurace (domlouvat teď nějakou nemá smysl, v sobotu bude plno všude), kdo chce přijít až do knajpy, tak ať si veme moje číslo v profilu a zavolá, kde jsme, souhlas?
program jednání:-účast a cesta na sraz
-trénink na sraz ve 2 disciplínách(R+P)
-rozvoz domů, popř. na záchytku
kde jsou bazaly... a kotel ? ... kua.. ja tam byl jednou .... a vubec.. to mam kupovat listek na fotbal abych šel chlastat...a nebudou hospody plne kua ...
Blu one.... old one
misi psal:jennys psal:kdo chce přijít až do knajpy, tak ať si veme moje číslo v profilu a zavolá, kde jsme
kde jsou bazaly... a kotel ? ... kua.. ja tam byl jednou .... a vubec.. to mam kupovat listek na fotbal abych šel chlastat...a nebudou hospody plne kua ...
Druhá část věty říká vše, na fotbal tedy opravdu nemusíš
jennys psal:misi psal:jennys psal:kdo chce přijít až do knajpy, tak ať si veme moje číslo v profilu a zavolá, kde jsme
Druhá část věty říká vše, na fotbal tedy opravdu nemusíš
jj sorry...
Blu one.... old one
Chlapi jak to dopadlo bohužel jsme nemohl...
Jel by se někdo protáhnout v sobotu odpoledne samo že podle počasi...
Fik-B6S psal:Chlapi jak to dopadlo bohužel jsme nemohl...
Jel by se někdo protáhnout v sobotu odpoledne samo že podle počasi...
No tak třeba já,ale nevím jak to bude...měla by jako každých 14dní přijet mladá..a nebo můžeme vzít mojí mladou a jít se projet společně...všeci traja
Cvrček psal:Fik-B6S psal:Chlapi jak to dopadlo bohužel jsme nemohl...
Jel by se někdo protáhnout v sobotu odpoledne samo že podle počasi...No tak třeba já,ale nevím jak to bude...měla by jako každých 14dní přijet mladá..a nebo můžeme vzít mojí mladou a jít se projet společně...všeci traja
jo,jo ,já jedu taky(pokud nebude chcát)
když to jede,je to OK
tak vidím že se to tu pomalu sbíra ještě vymyslel tnějkou trasičku...
něco kdy nejsou moc lesy bude tam kosa a mokro...
zkusím něco vymyslet...
Fik-B6S psal:tak vidím že se to tu pomalu sbíra ještě vymyslel tnějkou trasičku...
něco kdy nejsou moc lesy bude tam kosa a mokro...
zkusím něco vymyslet...
čeladná,rožnov,bečvy - vsetín ??? co, fíku?
když to jede,je to OK
od rožnova mám správy že je tam ještě nic moc cesty...
myslíš jako přes bilou? tam se ještě lyžuje ne?
Fik-B6S psal:od rožnova mám správy že je tam ještě nic moc cesty...
myslíš jako přes bilou? tam se ještě lyžuje ne?
asi si spíš myslel čeladná fren než tu bilou co?
Fik-B6S psal:Fik-B6S psal:od rožnova mám správy že je tam ještě nic moc cesty...
myslíš jako přes bilou? tam se ještě lyžuje ne?asi si spíš myslel čeladná fren než tu bilou co?
Napiš mi na ICQ dáme hlavy dohromady
Tak jsme dali hlavy dohromady a vymysleli asi tohle
Vyrazíme s Frydlantu (pumpa směrem na ostravici) přes Čeladnou na Fren dále Rožnov a na Bečvy tam říkal Zdenek že se dá sednou na kafíčko a podle počasí by jsme se domluvili na dalším postupu...
například by se pak dalo jet na Valmez Hodslavice Mořkov Kopřivnice a zpátky na fren nebo nějak jinak hlavním kritériem budou cesty kde se přes zimu solí a neštěrkuje...
Sraz by byl asi o půl 2 na té pumpě...
Pokud máte někdo nějaké připomínky nebo nápady tak budou vitany...
doufám že nás teda bude víc než 3
V sobotu
v případě špatného počasí v neděli...
Pokud dobře rozumím, tak ve 13.30 hod. v sobotu na pumpě ve Frýdlantu nad Ostravicí...jen kterou pumpu máte na mysli - ten žlutý Slovnaft na kopci na čtyřproudovce těsně před odbočkou na Čeladnou kde jsou naproti sobě dvě čerpačky, nebo jinou ??
Bych se možná přidal no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Jarken psal:Pokud dobře rozumím, tak ve 13.30 hod. v sobotu na pumpě ve Frýdlantu nad Ostravicí...jen kterou pumpu máte na mysli - ten žlutý Slovnaft na kopci na čtyřproudovce těsně před odbočkou na Čeladnou kde jsou naproti sobě dvě čerpačky, nebo jinou ??
Bych se možná přidal no né?No ano!
jj jak jsou ty dvě pumpy naproti sobě tak tu směrem na čeladnou
Fik-B6S psal:Sraz by byl asi o půl 2 na té pumpě...
Pokud máte někdo nějaké připomínky nebo nápady tak budou vitany...
doufám že nás teda bude víc než 3
No to taky doufám...zatím to vypadá že ostrava spí:D...ale tak alespon to vypadá alespon na Jarkena...kterého po dlouhé době zase rád uvidím(samozžejmě jako vás všechny) ale kdyby baby nemohly Fildo,tak neva já jedu i bez nich:D
osiris psal:Jarken psal:Bych se možná přidal no né?No ano!
...ááááá vemte si nepromoky :))
Sakra vlastně pojede vodonoš...
misi psal:UVIDÍM JAKO BEJE.... TAKŽE PO ČTYŘPROUDOVCE Z FYRYDU NA FREN A AŽ POTKÁM DVĚ BENZINKY NAPROTI SOBĚ TAK TAM
jasně ,budou na takovém mírném kopečku( ale nesmíš jet 200 bo bys je minul)
když to jede,je to OK
zdenek 1 psal:misi psal:UVIDÍM JAKO BEJE.... TAKŽE PO ČTYŘPROUDOVCE Z FYRYDU NA FREN A AŽ POTKÁM DVĚ BENZINKY NAPROTI SOBĚ TAK TAM
jasně ,budou na takovém mírném kopečku( ale nesmíš jet 200 bo bys je minul)
oka.... hehe ... doufám že bude teplo
Blu one.... old one
Moje účast ohrožena - jebka u mechoše na seřízení ventilů,výměnu oleje,řetězovky,vzducháče.... nevěděl, zda to do soboty stihne
Vyhrožoval jsem mu vazbou ,že ho tam oprcají a bude mučen ...ale vyopadalo to, že by se na to snad i těšil no né?No ano!
to je včudu tak ono se nějak kazí počasí...
doufám že aspoň denska si dám pár Km...
Docela mě to sere Když jsem přes týden do 5 ve škole a než se dostanu domu tak je tma tak je krásně a když jsem doma tak vypadá že bude každou chvilkou pršet...
Fik-B6S psal:to je včudu tak ono se nějak kazí počasí...
doufám že aspoň denska si dám pár Km...
Docela mě to sere Když jsem přes týden do 5 ve škole a než se dostanu domu tak je tma tak je krásně a když jsem doma tak vypadá že bude každou chvilkou pršet...
a kdyby se to odložilo na neděli ...kdyby v sobotu bylo na počasko ? ... kua ja bych to hecl ..
Blu one.... old one
já bych byl pro ale v neděli má být ještě hůř než v sobotu...
Já nesjem pesimista to je zákon schválnosti teď už si moravaci nezajezdíme...
Kdybych nevytáhl značku z depozitu tak je krásně a já bych si rval vlasy že jsem ji nevytách ale já ji vytáhl...
Fik-B6S psal:Já nesjem pesimista to je zákon schválnosti teď už si moravaci nezajezdíme...
Kdybych nevytáhl značku z depozitu tak je krásně a já bych si rval vlasy že jsem ji nevytách ale já ji vytáhl...
neboj fíku,když bude zima tak se oblečem,ale když bude pršet tak je to na (nebo se stav dneska)
když to jede,je to OK
zdenek 1 psal:Fik-B6S psal:Já nesjem pesimista to je zákon schválnosti teď už si moravaci nezajezdíme...
Kdybych nevytáhl značku z depozitu tak je krásně a já bych si rval vlasy že jsem ji nevytách ale já ji vytáhl...neboj fíku,když bude zima tak se oblečem,ale když bude pršet tak je to na (nebo se stav dneska)
Sakra chybička se vloudila...
Jinak dneska už mám za sebou 100km právě jsme se vrátil...
kosa mi začla být až po nějakých 70km jinak se to celkem dalo ale hlavně chlapi bacha na cestě je tolik bordela že je to až na
Hele podle počasí typuju že to mechanik stihnul udělat že?
aneb chčije a chčije...
zdenek 1 psal:tak kde ses dneska smykal fíku?? sem se kuva doma nudil
no v paskově v tonim vybrat bundu,
pak sem vyrazil po dalnici na mistek nový jičím fulnek Bílovec studenka přibor a dom
dalo to asi těch 100 km při příjemných 8 stupních
a a k večeru jesm strávil příjemnou chvilku u s Pavlem Ogi
nono jak jsme po té druhé hodině dorazil domů tak začlo mrholit...
Cvrček psal:čus..mno chčije..kosa a prej orkán:(
Tak já nevim..ale asi bych risknul oblíct nepromok a navlíct se..a jet
voda nevoda...zima nezima....klidne i sám
sory ale v zimě a na vodě je jízda k ničemu...
do počasí který je venku teda nejdu...
Takl my jsme teda dneska se Zdeňkem se projeli jakmile oschly cesty tak jsme v 15:00 vyrazili a vrátili se před chvilkou...
Fik-B6S psal:Takl my jsme teda dneska se Zdeňkem se projeli jakmile oschly cesty tak jsme v 15:00 vyrazili a vrátili se před chvilkou...
jj,a celkem to šlo akorát ten vítr občas fouknul a u Hanky v baru to nefoukalo no a co ten zbytek zítra.....kdo jede???
když to jede,je to OK
Já se hlásím znova
pučmeloun400 (Člen) 02.03.2008 08:52:01 Offline |
zdenek 1 psal:Fik-B6S psal:Takl my jsme teda dneska se Zdeňkem se projeli jakmile oschly cesty tak jsme v 15:00 vyrazili a vrátili se před chvilkou...
jj,a celkem to šlo akorát ten vítr občas fouknul a u Hanky v baru to nefoukalo no a co ten zbytek zítra.....kdo jede???
Tak já byl včera taka u Hanky a málem jsem zkončil vě škarpě. Jinak u Hanky to fakt nefoukalu, ale okolo
Stránky: 1