Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Volnobezka starteru

MASIK (Nový člen)
02.02.2008 13:00:40

Volnobezka starteru

Cau.Potreboval bych radu.Davam do kupy b6 96 a narazil jsem na problem pri startovani, kdy se starter toci ale motor ne.Cetl jsem uz v drivejsich prispevcich, ze to byva zpravidla vyreseno dotahnutim sroubu volnobezky, ktera je na startovacim kole. Me ale pri dotazeni sroubu tento problem pretrvava, dokonce mam pocit ze volnobezka vykonava presne opacnou funkci kterou ma tj.: Pri prenosu momentu ze starteru se velke kolo starteru volne toci a volnobezka, ktera je pevne narazena na klikove hrideli stoji a tim i cely motor. Takze kdyby byl moment prenasen od motoru tj. od klikove hridele (po naskoceni motoru) volnobezka by zabrala a tocila ze starterem!(?) Mate nekdo s timto problemem nejake zkusenosti? Muze se stat ze se teliska ve volnobezce nejak zblazni a muzou se prehodit? A nebo je volnobezka vadna?idontknow

MASIK (Nový člen)
22.02.2008 10:20:55

Re: Volnobezka starteru

Takze tady davam reseni tohoto problemu, i kdyz se nestava tak casto. Nakonec jsem to vyresil koupi nove volnobezky za kterou jsem vysolil 6853 Kcsick Opravdu se jednalo o vadu, kterou jsem nahore popsal, volnobezka se otacela opacne, nevim jak k tomu mohlo dojit mozna pri demontazi po nehode a nebo pri nehode (byla padla prave na leve viko, ktere bylo cele urvane) Nova volnobezka byla dokonce poslana i s novym velkym startovacim kolem coz jsem necekal. Takze ted uz jenom 150 Nm a sroub na lepidlo a prubnu to.bigsmile

Ton@l (Člen)
22.02.2008 10:25:06

to je pekne drahy spasbad

Vzdy muze byt hur :-)
MASIK (Nový člen)
22.02.2008 10:30:36

To je, malem mi to vyrazilo dech jak mi to rekl do telefonu. Ze: No ale pane to je velmi draha vecicka.smile2 Ale ,chci startovat nebo ne?good

Ton@l (Člen)
22.02.2008 10:36:57

mel jsem podobny sok kdyz jsem se dozvedel ze by me prisel novej rychlomer na cca 9000sick

Vzdy muze byt hur :-)
Filous (Člen)
22.02.2008 10:48:41

...neumim si to po technický stránce vysvjetlitidontknow ...našel si na tý starý nějakou viditelnou vadu??? ...nejde mi do hlavy, jag by se mohla poškodit jinag neš mechanicky, nejni to žádnej hypermoderní vynález, jen mechanika, kerá vječinou bježně besproblému vydrží celou životnost stroje...

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
MASIK (Nový člen)
22.02.2008 12:47:05

Viditelnou vadu jsem nasel, kdyz jsem porovnal s novou, ze na nove je takova ta klec co drzi ty teliska az uplne na konci (smerem ke stredu) zatimco na stare je klec spadla smerem ven. Dalsi vada, ze ze starymy telisky se da trochu hybat, ale na nove to drzi ta klec tak se moc nepohnou.Nevim jinak vypadala OK taky mi to neslo do hlavy, ta stara se toci obraceneidontknow

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS