Nejsi přihlášen
jirka silver (Člen) 04.02.2008 08:13:43 Offline |
Re: Prodáno...
Kime ty nevěrníku už trénuješ
Najdete nás na každém kilometru
jirka silver (Člen) 04.02.2008 11:47:14 Offline |
Můžete parkovat u mě na ČSAD tady se ztratíte
Honza-B6 psal:Ahoj...tak já ti díky Kime... Bylo tam super jízda...prvních 28km...sice zima,ale krása... Muším taky potrénovat....
neblbni pockej na teplo at to nerozbijes
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
levap psal:Tak panove ja v patek take prodal a v sobotu jsem se stal hned "autobusakem" tak ze uz mam take "nějakou jebku" ale peknou
Bacha v zatáčkách, musíš si víc nadjet.
Tak ať ti ta Karosa jezdí.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
sonyk psal:Honza-B6 psal:Ahoj...tak já ti díky Kime... Bylo tam super jízda...prvních 28km...sice zima,ale krása... Muším taky potrénovat....
neblbni pockej na teplo at to nerozbijes
No čekání mě zrovna nebaví...ale je jasný,že budu opatrnej
jirko pocitam s tou tvoji masou. jeste ti dam vedet kdyp rijedu a domluvime se v sobotu nebo v nedeli by me mel prijet kupec na tu moji. doufam ze prijede pojede az z vyskova . poslal sem mu vse do detailu tak snad veme. a pak bych vomrk tvoju dohodli by sme podminky a zbavil bych te ty jebky
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Kim psal:osiris psal:...no počkej, počkej, jirka nemá jebku ;) zatím teda :))
Osi:obleček už má od krejčího z Prague,ale co to bude,asi italka
...kristovanoho, ty lidi nemaj dneska rozum , viď
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Martin B12 (Člen) 04.02.2008 18:01:05 Offline |
sem myslel že jsem na suzuki bandit stránkách
street triple picco
PALOUS psal:VikecB12 psal:Martin B12 psal:sem myslel že jsem na suzuki bandit stránkách
Bejvávalo
Čekal sem kdy zapláčešale kuva bude to hezký zmršit kolonu bandasek jebkama
kus ty,nebo te necim pretahnu,kazit nam bandity...jebkama
...sam mezi jebkarema...
Ale no tak panove, vzdit je to skoro k nerozeznani od bandoura tedy vzhledove
Tak to treba pojmenujem nejak aby to zapadlo do rady B4, B6, B12 no a treba B-bus
"Neodsuzujte masturbaci. Je to sex s někým, koho máme rádi." (WOODY ALLEN)
jirka silver (Člen) 06.02.2008 12:18:37 Offline |
Ital to bude rozhodnuto Shiver.Barva bílá
Objednám na výstavě možná bude nějaká sleva
Zvuk nádhernej
jirka silver psal:Ital to bude rozhodnuto Shiver.Barva bílá
Zvuk nádhernej
Šišmarjá to bude zas masofkajo a už sem ho viděl za 205tis.já za něj dal 219 ale beru to že ho mám bez daně tak nejsem ani moc naštvanejjo a ten zvuk je fakt gut ale laďáky už mám v jednání
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:jirka silver psal:Ital to bude rozhodnuto Shiver.Barva bílá
Zvuk nádhernejŠišmarjá to bude zas masofkajo a už sem ho viděl za 205tis.já za něj dal 219 ale beru to že ho mám bez daně tak nejsem ani moc naštvanejjo a ten zvuk je fakt gut ale laďáky už mám v jednání
jojo dej tam konecne neco poradnyho,at sou slyset ty dvouvalcovy bubny!
...sam mezi jebkarema...
jirka silver (Člen) 07.02.2008 08:14:12 Offline |
Palous kam jsi dal lékárnu?Místo pidi nářadíčka.
Kime neboj dodací lhůta 2-3 týdny.Hlavně počasí ať stihnu trénink.
inkvizitorr (Administrator) 07.02.2008 10:16:56 Offline |
Petr J. psal:a my ostatní se přesuneme na GS stránky a podobně......
už aby to bylo, my ostatní konečně dostanem za pravdu že nejlepší motorka v celým kosmosu je k hovnu a tak de po dvou sezónách do řiti a my si zas budem moct v lkidu vyprávět vo pořádnejch bajkách
p.s. po čtyřech letech kupuju opět bandita okruhovku plnotučnou už se na něj těšim
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 07.02.2008 10:25:50 Offline |
Petr J. psal:Bandit na okruh je ........................ale proti gustu....
Holt jsou lidi, co na silnici jezdí okruhovku a na okruhu jezdí tůristu........pomatenci
no jasně, máme tady názor závodníka kerej s tim má kupu zkušeností a dovede poradit co bude asi nejlepší musíš si taky uvědomit, že sou i lidi co maj názor a nepřebíhaj rok co rok někam jinam aby nás celou dobu masírovali jak je jejich volba nejlepší a za rok zjistili, že je to vo hovně, loni sem jezdil R6 a vim, že tam nemá smysl bojovat, je tam x lepších, co jezdit uměj, v naháčích máme šanci a věř že jestli si koupíš lepší motorku, tak trochu porychlíš, ale je to jenom a jenom vo rukách a ty zustávaj stejný. přece nebudu jezdit ňákýho fázera nebo horneta??? BANDIT PIČO!
doba je temná...
K.a.s.y.m. (Člen) 07.02.2008 10:57:26 Offline |
inkvizitorr psal:Petr J. psal:Bandit na okruh je ........................ale proti gustu....
Holt jsou lidi, co na silnici jezdí okruhovku a na okruhu jezdí tůristu........pomatencino jasně, máme tady názor závodníka kerej s tim má kupu zkušeností a dovede poradit co bude asi nejlepší musíš si taky uvědomit, že sou i lidi co maj názor a nepřebíhaj rok co rok někam jinam aby nás celou dobu masírovali jak je jejich volba nejlepší a za rok zjistili, že je to vo hovně, loni sem jezdil R6 a vim, že tam nemá smysl bojovat, je tam x lepších, co jezdit uměj, v naháčích máme šanci a věř že jestli si koupíš lepší motorku, tak trochu porychlíš, ale je to jenom a jenom vo rukách a ty zustávaj stejný. přece nebudu jezdit ňákýho fázera nebo horneta??? BANDIT PIČO!
tak to jsem na letošní CEC docela zvědavej...Bandit
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
inkvizitorr (Administrator) 07.02.2008 10:59:29 Offline |
K.a.s.y.m. psal:tak to jsem na letošní CEC docela zvědavej...Bandit
já taky, včéra večer nám potvrdili, že bandit pičo racing team jede celej seriál
doba je temná...
K.a.s.y.m. (Člen) 07.02.2008 11:04:32 Offline |
..už je jasný kdo v týmu pojede nebo se to bude řešit operativně podle toho kdo do toho bude ochotnej investovat?
inkvizitorr (Administrator) 07.02.2008 11:07:06 Offline |
K.a.s.y.m. psal:..už je jasný kdo v týmu pojede nebo se to bude řešit operativně podle toho kdo do toho bude ochotnej investovat?
víceméně je to jasný, eště se sejde grémium kde se bude muset rozlousknout kdo kterej závod a tak, ale na to je zatim čas...
doba je temná...
K.a.s.y.m. (Člen) 07.02.2008 11:10:44 Offline |
Tak to se na vás někdy dojedu podívat....jeden maník od nás z firmy to jezdí taky tak termín asi budu vědět
inkvizitorr psal:loni sem jezdil R6 a vim, že tam nemá smysl bojovat, je tam x lepších, co jezdit uměj, v naháčích máme šanci a věř že jestli si koupíš lepší motorku, tak trochu porychlíš, ale je to jenom a jenom vo rukách a ty zustávaj stejný. přece nebudu jezdit ňákýho fázera nebo horneta??? BANDIT PIČO!
jjjj
jak říkáš, takže su letos taky hodně zvědavej co budeš kouzlit s novým verkem! ;)))))))))))))))
VikecB12 psal:Kua jaký bubny,snad bubínky,vždyť je to jenom taková napodobenina motoru,šidítko
neni to snad jedno, kdo na cem jezdi?
uz me takovy ty reci jedine bandit a nic jinyho docela nudej...
ja ho mam taky,ale je i spousta jinejch peknech a dobrejch motorek a at si kazdej jezdi na cem chce,dyt to je jedno ne,hlavne ze spolu dobre pojezdime a pokecame.
holt musime se smirit s tim,ze uz to tady na tech strankach neni takovyto ,,jedine bandit a nic jinyho na svete neni"
...sam mezi jebkarema...
Marián psal:VikecB12 psal:Kua jaký bubny,snad bubínky,vždyť je to jenom taková napodobenina motoru,šidítko
neni to snad jedno, kdo na cem jezdi?
uz me takovy ty reci jedine bandit a nic jinyho docela nudej...
ja ho mam taky,ale je i spousta jinejch peknech a dobrejch motorek a at si kazdej jezdi na cem chce,dyt to je jedno ne,hlavne ze spolu dobre pojezdime a pokecame.
holt musime se smirit s tim,ze uz to tady na tech strankach neni takovyto ,,jedine bandit a nic jinyho na svete neni"
Ale já sem nikdy nenapsal jedině bandit,napsat to ani nemůžu,protože sám su co se týče motorek hodně promiskuitní Jenom rejpu,proto ty smajlíky.Sám nevím kdy se zase stanu jebkařem
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Martin B12 (Člen) 08.02.2008 18:42:07 Offline |
to je samej bus, aprilie ale nikdo nekupuje plnotučnýho Bandita
vymřeme
street triple picco
Stránky: 1