Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Promazání bowdenů

Geograf (Člen)
03.02.2008 07:33:12

Promazání bowdenů

Nazdar lidi, mám problém. help Velmi pomalu se mi vrací plyn a chtěl bych to zkusit promazat jestli to pomůže. Co byste mě doporučili na promazání bowdenů?? Stačí WD 40, KONKOR nebo použít něco víc spešl?? Dík za radu

Kam nevidím, tam nepospíchám
luig (Člen)
03.02.2008 09:32:52

Re: Promazání bowdenů

Geograf psal:

Nazdar lidi, mám problém. help Velmi pomalu se mi vrací plyn a chtěl bych to zkusit promazat jestli to pomůže. Co byste mě doporučili na promazání bowdenů?? Stačí WD 40, KONKOR nebo použít něco víc spešl?? Dík za radu

Myslim si že WDčko je spíš na povolení šroubů nebo odstranění nějakejch srágor, mám pocit že mastnotu spíš rozpouští takže by ty zbytky co máš v bowdenech spíš vyplavilo a bylo by to ještě horší ale jak to tak pozoruju tak se to dá použít prakticky na všechnosmile1
Já bych použil klasiku olej ve spreji

Ne asi
maňas (Člen)
03.02.2008 10:05:47

no určitě tím nic nezkazíš,pokud to tím wd-čkem pročistíš,ale potom to koukej namazat,jelikož je to čistič

Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
tomasNJ (Člen)
03.02.2008 12:50:42

než bych začal mazat bovdeny, tak bych skoukl jestli není špatně vedené lankko, jestli třeba nedrhne rukojeť apod...
ony totiž ty bovdeny mají uvnitř teflonovou hadičku(trubičku)ve které vede to lanko a tím je zajištěna sama kluznost... a pokud se prodře tak začíná zadrhávat...

ale počítej s tím, že pokud to namažeš, tak postupem času se ti tam dostane prach a bude to zas na pikaču...

potom ti nezbude nic jiného než koupit lanka novésmokin

__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino                     Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Petr J. (Člen)
03.02.2008 13:45:40

když, tak nová lanka.....investice korunová.....

tomasNJ (Člen)
03.02.2008 13:54:30

tak cca 1500 obě cool

__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino                     Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Petr J. (Člen)
03.02.2008 13:55:37

to Tom: vždyť to říkám.....bigsmile...

Geograf (Člen)
03.02.2008 14:37:47

Díky za rady, sem to rozebral a drhla rukojeť, po očištění a promáznutí to funguje jak má goodgood

Kam nevidím, tam nepospíchám

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS