Nejsi přihlášen
Promazání bowdenů
Nazdar lidi, mám problém. Velmi pomalu se mi vrací plyn a chtěl bych to zkusit promazat jestli to pomůže. Co byste mě doporučili na promazání bowdenů?? Stačí WD 40, KONKOR nebo použít něco víc spešl?? Dík za radu
Kam nevidím, tam nepospíchám
Re: Promazání bowdenů
Geograf psal:Nazdar lidi, mám problém. Velmi pomalu se mi vrací plyn a chtěl bych to zkusit promazat jestli to pomůže. Co byste mě doporučili na promazání bowdenů?? Stačí WD 40, KONKOR nebo použít něco víc spešl?? Dík za radu
Myslim si že WDčko je spíš na povolení šroubů nebo odstranění nějakejch srágor, mám pocit že mastnotu spíš rozpouští takže by ty zbytky co máš v bowdenech spíš vyplavilo a bylo by to ještě horší ale jak to tak pozoruju tak se to dá použít prakticky na všechno
Já bych použil klasiku olej ve spreji
Ne asi
Re: Promazání bowdenů
než bych začal mazat bovdeny, tak bych skoukl jestli není špatně vedené lankko, jestli třeba nedrhne rukojeť apod...
ony totiž ty bovdeny mají uvnitř teflonovou hadičku(trubičku)ve které vede to lanko a tím je zajištěna sama kluznost... a pokud se prodře tak začíná zadrhávat...
ale počítej s tím, že pokud to namažeš, tak postupem času se ti tam dostane prach a bude to zas na pikaču...
potom ti nezbude nic jiného než koupit lanka nové
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Stránky: 1