Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » snejtování rozvoďáku

Bombarďák (Člen)
04.02.2008 14:11:54

snejtování rozvoďáku

zdar, měl bych na vás takovou otázečku, když koupím rozvoďák a vyměním si ho doma (což není nic nemožnýho), je v tom balení vše - jen to snejtovat? Nejtovačku samozřejmě nemám a tak se chci zeptat, jestli je lepší si ji pořídit (ať hledám jak hledám prd jsem našel - asi jsem na hledání čolek) a nebo to radši dotáhnout do nějakýho servisu a tam mi to udělaj (myslím jen to snejtování). Jak pracná je to záležitost - udělaj to na počkání? Díkas.

"Burn rubber, not your soul"
Honza-B6 (Člen)
04.02.2008 14:36:44

Re: snejtování rozvoďáku

Hmm...sice nevím,jaká to je práce,ale asi tuším,co ti klucí odpovíredface... Service to jistígood

Kelly01 (Člen)
04.02.2008 14:37:34

úžasná představabigsmile

dovezená rozebraná motorka,rozvoďák stáhlej drátem...

30 kaček v ruce..

A snejtujete mi to prosímsurprised

Jistě,do týdnesmile1

God Save The Queen!
K.a.s.y.m. (Člen)
04.02.2008 14:38:15

Práce je to skoro na celej den i když máš nářadí.Aspoň mi to tvrdil kluk v servisu

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Meloun (Člen)
04.02.2008 15:06:04

Blbost!
Rozvoďák při ventilech nemůže trvat dýl,jak hodinu-bez komplikací..
Ufikne starej-přidělá na něj novej,protáhne spodem,vytáhne nahoru,snejtuje,zadělá-hotovo..
Ovšem mosí to dělat někdo,kdo už to má v ruce,ne nějakej začátečník...smile1

PURE NAKED BIKE!
K.a.s.y.m. (Člen)
04.02.2008 15:11:11

Já myslel samo že komplet práci od přivezení motorky po odvezení motorky.né jen rozvodák.

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
osiris (Člen)
04.02.2008 16:25:14

...a ty chceš mít dobrej pocit že ti to nejtovali v servisu nejtovačkou, nebo už na čápa nevěříš? ...protože, stejně ti to tam mechoš rozmydlí kladivem smile1

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Bombarďák (Člen)
04.02.2008 18:48:47

osiris psal:

...a ty chceš mít dobrej pocit že ti to nejtovali v servisu nejtovačkou, nebo už na čápa nevěříš? ...protože, stejně ti to tam mechoš rozmydlí kladivem smile1

.........mno, přeci jenom jde o rozvody, i když co si budeme povídat, když prdne sekundár tak to je taky mazec a je vymalováno. Jinak představa že budu mít sundanou nádrž, víko a že s tím na laně pojedu do servisu je absolutně reálná, žádnou ass si nedělám. Bojím se totiž, že ten  nejtek nikdy tak nerozklepu jako je to těma kleštěma. Rozklepu ho blbě a je též vymalováno. Kdybych měl ty kleště - nebo čím to dělaj není co řešit. Jinak mi přijde divný jak tu někdo psal že to je na dlouhou dobu, podle mě když jim to tam dovezu a že chci jen kleštěma snejtovat řetěz tak že je to hned - ale nedělal jsem to, takže toť můj názor.

"Burn rubber, not your soul"

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS