Nejsi přihlášen
tachometr model 04
Prosím o radu,spadávají mi budíky a zhasíná kilometráž,jinak vše zůstává..stává se to nepravidelně, když se dotýkám kabelů vedoucích k nim(samozřejmě i při jízdě)..proměřoval jsem to a at spadnou nebo ne, tak do těch zakroužkovanejch jde štáva pořád..kterej kabel za to může(hlavně mi neříkejte,že je ten tišták v píči)..
dík za radu...
Když nejezdím,tak tvořím...
Re: tachometr model 04
ydomovi: sice to není k tématu a neporadím ti, ale týká se to stránek; příště to sem dej prosím maličko menší (nebo někoho požádej pokud nevíš jak), je mi jasný, že potřebuješ aby tam bylo vidět to co chceš, tak proto jsem ti při zachovaný rozlišovací schopnosti předělal ten obrázek na 5x menší co se objemu dat týká
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
ydom psal:konektoru pod tím tištákem?..kurva ale proč tam jde proud i když to spadne?
ten tišťák bude dvouvrstvej, neli 3vrstvej. takže nejspíš uklepanej nějakej spoj, nejdřív propískat multimetrem(!) spoje zda jsou po vobou stranách vodivý ve svejch cestách k prvním spojkám a pak vopatrně s vodsávačkou a nn pájkou vopravit ten dotyčnej drát.
takový věci zadara - moje cena
max. se Ti na to můžu juknout, a když nic tak zas vrátit ve stejném stavu. ale závady jako chodí, nechodí a nemět to pořádně kde vyzkoušet - ty moc nemám rád, ale zkusit to můžu
on the road
Stránky: 1