Nejsi přihlášen
Re: moji.motorkari.cz
Jako včera sem se tam s tim jebal taky furt na mejl nový kokotiny a stejně nic,aj převod nic až pak sem zjistil,že co je nick/majl co sem psal svoje id.sem napsal mejla pod kterým sem se kdysi registrovalno a když sem se tam teda dostal tak sem zjistil,že nemám žádný motorky takže se na ně už nedostanu,tak sem jim psal a jebou nato
Jebat motorky :-)
já se s tím dupal teď a šlo to ale ten systém je naprosto nepřehledný...
...mě to všechno šlape, převod bez problémů (pokud vyplníš všechno správně), nový fórum i databáze je hezčí, jen jedno přihlášení pro všechny sekce
...zatím mi chybí funkce ze starýho fóra (na nich údajně maká, takže budou) a proto souběžně jede zatím i to starý (lidi si to tak maj možnost předem osahat)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
uplně na piču... mě to teda nefachá a gdyž to fachá tak to všechno trvá 14 dní
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
PALOUS psal:Jako včera sem se tam s tim jebal taky furt na mejl nový kokotiny a stejně nic,aj převod nic až pak sem zjistil,že co je nick/majl co sem psal svoje id.sem napsal mejla pod kterým sem se kdysi registrovalno a když sem se tam teda dostal tak sem zjistil,že nemám žádný motorky takže se na ně už nedostanu,tak sem jim psal a jebou nato
Nápodobně, registrace převedena, ale bez motorek. Ty tam jsou, ale nemůžu se k nim dostat. Abych si dělal celou registraci nově i s motrkama? To ať mi políbí
Jinak s tou přehledností... asi jsem na to Osi ještě mladej
Strýcfajtr !!!
K.a.s.y.m. (Člen) 06.02.2008 06:54:34 Offline |
...starý stránky stály zaale tohle je navíc i k
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Nevim ale to nacitani nekterejch veci je tam priserny, je to opravdu pomaly a pripojenim co mame v praci nebo u me doma to opravdu nebude, mozna neco kopiruji po servrech ze by to tak zahlatilo
Kua Gore no to aby se tam v tom prase vyznalo, ps. taky sem z toho nespal
Stránky: 1