Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » helmu s dvojtým plexi jakou?

Libor nx (Člen)
05.02.2008 20:36:51

helmu s dvojtým plexi jakou?

Chtěl bych novou helmu a líbí se mi s tím dvojím plexi.Jsem ochotný investovat tak kolem 7tis,ale nevím kterou si vybrat.Caberg jsou prý hlučné,Airoh zase nejsou moc kvalitní.Jaký máte zkušenosti s jinými značkamí nebo jaký je váš názor.Díky

inkvizitorr (Administrator)
05.02.2008 20:42:43

Re: helmu s dvojtým plexi jakou?

asi nej bude www.schuberth.de ale ty prašule sou asi trochen jinde... na druhou stranu na tý helmě bych nešetřil... moji starci maj schuberthky vobá a spokojenýgood

doba je temná...
vorel (Člen)
05.02.2008 20:50:45

uvex má na vyšší modely dvojsklo za příplatek. www.uv-x-ak.cz. zavolej mu že seš vode mě a něco ti eště sleví.

řikám si hurikán
barynek (Člen)
05.02.2008 21:01:56

mam caberg a hlučná mi nepřijde, ale je to muj subjektivní názor..idontknow a za sedmičku seženeš kvalitní model bych řekl. U mě je spokojenost, helma za necelých 5t. a stačí zatím..

Bandit 4EVER!!!
05.02.2008 21:05:48

vorel psal:

uvex má na vyšší modely dvojsklo za příplatek. www.uv-x-ak.cz. zavolej mu že seš vode mě a něco ti eště sleví.

myslí řek bych takový to zajížděcí tmavý, dvojsklo nebo tu fólii proti mlžení dovnitř maj teď snad už šecky...idontknow

doba je temná...
vorel (Člen)
05.02.2008 21:14:37

aha, tak to hej, sem myslel vopravdický dvojskolo pro krajanaidontknow

řikám si hurikán
ydom (Člen)
05.02.2008 21:17:34

barynek psal:

mam caberg a hlučná mi nepřijde, ale je to muj subjektivní názor..idontknow a za sedmičku seženeš kvalitní model bych řekl. U mě je spokojenost, helma za necelých 5t. a stačí zatím..

mám taky solo a je luxusní,hlava jak v peřince dvojsklo,solidní odvětrání.....hlučná je jako prase,ale na novou nemám, tak na to seru a beru na dálku špunty.nicméně zvykl jsem si a fakt je hodně pohodlná..

Když nejezdím,tak tvořím...
Libor nx (Člen)
05.02.2008 21:38:00

S tím hlukem to bude asi u mě relativní.Mám totiž ještě z endura Airoh Tyger a mám sundaný kšilt.A ta je hlučná jak prase,takže třeba ten Caberg by byl třeba pro mě značné zlepšení.idontknow

killerrebel (Člen)
05.02.2008 22:11:16

No ja bych si chtěl taky koupit nějakou přilbu tak za 5 tis a koukal jsem po SHARK ty se mi zdaj v poho, ma někdo zkušenosti??

Msudra (Člen)
06.02.2008 00:10:44

zkusil bych Vemar....mam ji a spokojenost převeliká a mimo jiné vemarky jezdil i Jarda Hulešbigsmilebigsmilebigsmile

gdo maže,ten jede...:)
Petr J. (Člen)
06.02.2008 08:45:57

co člověk, to názor......základ je kompozit a zapínání na dvojitý D kroužek....pak už jde jen o to, co bude lépe sedět a co bude ladit barevně....

zzzmrzlinar (Člen)
06.02.2008 11:15:01

tož já mám taky Caberg za necelý 4 tisíce a hlučná v porovnání s ostatníma moc není, pohodlná je taky super, ale dost hodně se mlží. Nevíte někdo o nějakým to účiným spreji proti mlžení, nebo jestli se dá dodatečně namontovat takovej ten gumovej bazme nad nos abych si na plexi nefoukal a tudíž neomlžoval??idontknow

K.a.s.y.m. (Člen)
06.02.2008 11:57:14

zzzmrzlinar psal:

tož já mám taky Caberg za necelý 4 tisíce a hlučná v porovnání s ostatníma moc není, pohodlná je taky super, ale dost hodně se mlží. Nevíte někdo o nějakým to účiným spreji proti mlžení, nebo jestli se dá dodatečně namontovat takovej ten gumovej bazme nad nos abych si na plexi nefoukal a tudíž neomlžoval??idontknow

Nebo si poříd dvojitý nemlžící plexi.

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Meloun (Člen)
06.02.2008 12:15:41

zzzmrzlinar psal:

Obyčejnej šampon na vlasy!
Na houbičku nebo hadr-rozetřít,zlehka otřít-ne uplně dosucha-jen aby vznikl na povrchu takovej film...
Odzkoušeno-paráda!good

PURE NAKED BIKE!
06.02.2008 13:01:25

do potápěčskejch brejlí se vždycky před ponorem flusne aby se nemlžily, tak to zkus, určitě to bude jedna z levnějších variant goodbigsmilebigsmilebigsmile

doba je temná...

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS