Nejsi přihlášen
helmu s dvojtým plexi jakou?
Chtěl bych novou helmu a líbí se mi s tím dvojím plexi.Jsem ochotný investovat tak kolem 7tis,ale nevím kterou si vybrat.Caberg jsou prý hlučné,Airoh zase nejsou moc kvalitní.Jaký máte zkušenosti s jinými značkamí nebo jaký je váš názor.Díky
inkvizitorr (Administrator) 05.02.2008 20:42:43 Offline |
Re: helmu s dvojtým plexi jakou?
asi nej bude www.schuberth.de ale ty prašule sou asi trochen jinde... na druhou stranu na tý helmě bych nešetřil... moji starci maj schuberthky vobá a spokojený
doba je temná...
uvex má na vyšší modely dvojsklo za příplatek. www.uv-x-ak.cz. zavolej mu že seš vode mě a něco ti eště sleví.
řikám si hurikán
inkvizitorr (Administrator) 05.02.2008 21:05:48 Offline |
vorel psal:uvex má na vyšší modely dvojsklo za příplatek. www.uv-x-ak.cz. zavolej mu že seš vode mě a něco ti eště sleví.
myslí řek bych takový to zajížděcí tmavý, dvojsklo nebo tu fólii proti mlžení dovnitř maj teď snad už šecky...
doba je temná...
barynek psal:mam caberg a hlučná mi nepřijde, ale je to muj subjektivní názor.. a za sedmičku seženeš kvalitní model bych řekl. U mě je spokojenost, helma za necelých 5t. a stačí zatím..
mám taky solo a je luxusní,hlava jak v peřince dvojsklo,solidní odvětrání.....hlučná je jako prase,ale na novou nemám, tak na to seru a beru na dálku špunty.nicméně zvykl jsem si a fakt je hodně pohodlná..
Když nejezdím,tak tvořím...
killerrebel (Člen) 05.02.2008 22:11:16 Offline |
No ja bych si chtěl taky koupit nějakou přilbu tak za 5 tis a koukal jsem po SHARK ty se mi zdaj v poho, ma někdo zkušenosti??
Více na http://www.motorkari.cz/profil/killerrebel/ <- ta je moje :)
zzzmrzlinar (Člen) 06.02.2008 11:15:01 Offline |
tož já mám taky Caberg za necelý 4 tisíce a hlučná v porovnání s ostatníma moc není, pohodlná je taky super, ale dost hodně se mlží. Nevíte někdo o nějakým to účiným spreji proti mlžení, nebo jestli se dá dodatečně namontovat takovej ten gumovej bazme nad nos abych si na plexi nefoukal a tudíž neomlžoval??
K.a.s.y.m. (Člen) 06.02.2008 11:57:14 Offline |
zzzmrzlinar psal:tož já mám taky Caberg za necelý 4 tisíce a hlučná v porovnání s ostatníma moc není, pohodlná je taky super, ale dost hodně se mlží. Nevíte někdo o nějakým to účiným spreji proti mlžení, nebo jestli se dá dodatečně namontovat takovej ten gumovej bazme nad nos abych si na plexi nefoukal a tudíž neomlžoval??
Nebo si poříd dvojitý nemlžící plexi.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
zzzmrzlinar psal:tož já mám taky Caberg za necelý 4 tisíce a hlučná v porovnání s ostatníma moc není, pohodlná je taky super, ale dost hodně se mlží. Nevíte někdo o nějakým to účiným spreji proti mlžení, nebo jestli se dá dodatečně namontovat takovej ten gumovej bazme nad nos abych si na plexi nefoukal a tudíž neomlžoval??
Obyčejnej šampon na vlasy!
Na houbičku nebo hadr-rozetřít,zlehka otřít-ne uplně dosucha-jen aby vznikl na povrchu takovej film...
Odzkoušeno-paráda!
PURE NAKED BIKE!
inkvizitorr (Administrator) 06.02.2008 13:01:25 Offline |
do potápěčskejch brejlí se vždycky před ponorem flusne aby se nemlžily, tak to zkus, určitě to bude jedna z levnějších variant
doba je temná...
Stránky: 1