Nejsi přihlášen
Startování po zimě..
Už třikrát se mi stalo, že po nastartování šla jen na tři válce, , jednou nešel pravej krajní a dvakrát levej krajní. Svíčky byly spíš suchý ( uchcaný to nebylo ), tak jsem znovu nastartoval a po chvilce 20 s. se to chytlo. Ale stejně se mi zdá že se to trochu hádá i když už je to zahřátý. Měl jse někdo takovej problém? Kde mám hledat závadu?
Re: Startování po zimě..
...zapisuj si to ať si to pamatuješ, aby se ti levej krajní a pravej krajní střídali, maximální prodleva mezi nima by neměla bejt větší než 3 vynechání (startování)
...u prostředních je to lepší, tam může bejt rozdíl 4, ale nesmí bejt zas větší než 3 proti krajním, na to bacha
...blbě se to vyvětluje, ale snad jsem to napsal tak aby se to dalo pochopit
jsem wůl, vím to ;)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
mi to taky jede jen na tři CO MÁM DĚLAT ZKOUŠEL SEM UŽ SKORO VŠE
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
plnej sem... ale hněvu... 4 vál ne a ne naskočit svíčky, karbece, všechno je v poho a onoo furt nic
__________________________________________________________________________________
Georg psal:Už třikrát se mi stalo, že po nastartování šla jen na tři válce, , jednou nešel pravej krajní a dvakrát levej krajní. Svíčky byly spíš suchý ( uchcaný to nebylo ), tak jsem znovu nastartoval a po chvilce 20 s. se to chytlo. Ale stejně se mi zdá že se to trochu hádá i když už je to zahřátý. Měl jse někdo takovej problém? Kde mám hledat závadu?
Loser jezdí permanentně na 3 a nevadí mu to.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Banditatom (Člen) 07.02.2008 07:05:40 Offline |
uplně normální mě to dělalo taky jednou pořádně prohnat a motor se zpamatoval
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
K.a.s.y.m. (Člen) 07.02.2008 07:12:05 Offline |
tomasNJ psal:zdenek:
ne, nešloh, pro jistotu mi ho tam vůbec nedali
...že by triumph ?
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:tomasNJ psal:zdenek:
ne, nešloh, pro jistotu mi ho tam vůbec nedali...že by triumph ?
ne-e... Wartburg 353
K.a.s.y.m. (Člen) 08.02.2008 07:23:19 Offline |
tomasNJ psal:K.a.s.y.m. psal:tomasNJ psal:zdenek:
ne, nešloh, pro jistotu mi ho tam vůbec nedali...že by triumph ?
ne-e... Wartburg 353
taky slušná práce
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
V sobotu jsem stáhnul plachtu, dal baterku 3x cvrk a jede.Nejdřív má 2válce,pak3,a hurá už má4 . Nejela vod konce října. Asi je to normální, jak se ohřeje je to OK pak to už nedělá vždycky jen po zimě.
...chtěl bych se dožít obchvatu Náchoda...
kuwa, se du snad voběsit... včera sem dojel z moto ze servisu - 15tisic servis. Tak sem se těšil, že už motor poběží jak dřív. Dal sem rozvoďák, ventily, synchro, nová spojka... ale pořád když je to studený, tak se ozve občas taková řacha... servisak tvrdil, že to někde přisávalo vzduch, před odjetím ze servisu vše ok... ale dneska ráno, nastarutuju a zase občas rána... byl sem se projet a po ohřátí to nedělalo... Se úplně bojim zejtra ráno to startovat....: do pussy: co s tim může bejt???
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
Obcasne divne zvuky nez se zahreje jsou o.k.Pak by mel jet normalne na vsechny valce.Bez pazvuku.Taky jsem minule vymlatil baterku,nez chytnul,bandit vzdy prekvapi necim kdyz je v studene garazi.
Männer sind primitiv,aber glücklich!
Lukas Boskovice (Člen) 25.02.2008 21:37:21 Offline |
tak dneska letosni premierka...vyhrivana garaz,baterku ani nevytahuju,jen odpojim kabely.dneska..pripojit kabely,napustit karbece.10 vterin to protocit bez sytice,pak sytic a po 7 vterinach naskocila a jela....naposled byla nastartovana 22.listopadu ..takze pak 5 km okolo komina a zase
Stránky: 1