Nejsi přihlášen
Re: jakou max rychlost ma bandit 1250S k7
eddie psal:to je mi jasny že se nepodřizuje kvuli maximalce ale na netu sem četl že jede maximalně 200 a tomu nevěřim tak si to chci ověřit
Tak jestli máš B650,tak ti musí být jasný že je to pičovina jak zvon,aby B1250 jela 200. Nevím jak ten novej,ale starej jede zhruba 250km/h,ale realita bude trochu jiná
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
harris psal:JRK B6S psal:Zdar, ze svyho B 600S na letisti 220 km a dal to neslo, realita byla asi o neco min!
já na dálnici za provozu
... jak mam v zapati: FULL THROTTLE ale hlavne nebud TROTL i kdyz na dalnici sem tam mel taky neco malo pres 200, radsi se na tyhle blbosti
... ::: FULL THROTTLE A NEBUĎ TROTL!!! ::: ...
majcherisko (Člen) 08.02.2008 19:25:56 Offline |
228 ve dvojko,pak jsem toho nechal,bo mi mlatilo hlavou,ale uz se mu moc nechtelo
JRK B6S psal:harris psal:JRK B6S psal:Zdar, ze svyho B 600S na letisti 220 km a dal to neslo, realita byla asi o neco min!
já na dálnici za provozu
... jak mam v zapati: FULL THROTTLE ale hlavne nebud TROTL i kdyz na dalnici sem tam mel taky neco malo pres 200, radsi se na tyhle blbosti
jj, máš recht ale bylo to gut!
změna je život... měním čtyři za dva
Beranek psal:No to já nevím, udělal to na ní kamoš, který mi ji vezl z motoshopu a začal se přede mnou honit s Oktávkou RS. Oktávka při 200 vyměkla, Banditka ne... 8-)
osiris psal:...jak trápit? když je motor vohřátej, tak je to snad jeho pracovní rozsah ;)
Já spíš myslel když to nevodhadneš a zaštěká omezovač. Jsem outlocitnej.
Built to win. Kdo nepadá, jezdí pod hranice svých možností.
Beranek psal:No to já nevím, udělal to na ní kamoš, který mi ji vezl z motoshopu a začal se přede mnou honit s Oktávkou RS. Oktávka při 200 vyměkla, Banditka ne... 8-)
No jestli to ten "kamarád" dělal s nezajetou motorkou, tak to potěš prdel...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Jéžiš,téma jak noha.Ještě se někdo začněte ptát,kolik se dá vytáhnout z Intrudera a zdechnu smíchy
Esli máš rád rychlost,měl sis koupit Hayabušu a měl bys klid.Tam je maximálkou už jen smrt
Motorkář je týpek tvrdej, na plechovky z výšky mrdej.
Kelly01 psal:Tady jsem vyměk s ručičkou 5mm za 260km(zasranej kolík dorazu)
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … vymek1.jpg
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … vymek2.jpg
nic pro sráče co nemaj pod polštářem na novou motorku
...se ti s toho fofru votkrvil mozek a padnuls, co?
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
měl jsem B6 a když jsem zalehl tak to jelo jako sviňa, bo jsem muška jenom zlatá a když máš pár kilo a né jak někteří břuch jag prase, tak i 6ka jede hodně přes dvěstě, ale chce se to pěkně skrčit za štítek vod toho Puiga a mažeš.
The father of the little princess of the dawn
Jo a ještě jeden základní předpoklad pro ty 6 kaře co si chtěj zasvištět pořádně. Měl jsem to přečipovaný, stálo to pěkný prachy, ale vyplatí se. Dělá to firma v Horním Bousově u Kroměříža. Čipujou všechny motorky (kromě aprilíí, tam prej by to pak nevydržel motor, asi je vod číňanů)za cca 4000 kč bez DPH na válec. Zvedne to výkon vo dvacet koní s laďákem vod Joširoury vo 24,6 koně. Komu jde vo prachy na benál tak to nedoporučuju bo to pak žere jag sviňa cca 140 km na nádrž, ale 12kařům zatopíte fest a pak už na Vás nebudou dělat machry. Jo a adresa je www.cipujememoto.com , kdo se chce objednat tak, ať sebou hne já jsem na to čekal 4 měsíce !!. Jo a kdyby někdo chtěl telefon, tak ať mi písne na Baltazar@cipujememoto.com
The father of the little princess of the dawn
Baltazar psal:Jo a ještě jeden základní předpoklad pro ty 6 kaře co si chtěj zasvištět pořádně. Měl jsem to přečipovaný, stálo to pěkný prachy, ale vyplatí se. Dělá to firma v Horním Bousově u Kroměříža. Čipujou všechny motorky (kromě aprilíí, tam prej by to pak nevydržel motor, asi je vod číňanů)za cca 4000 kč bez DPH na válec. Zvedne to výkon vo dvacet koní s laďákem vod Joširoury vo 24,6 koně. Komu jde vo prachy na benál tak to nedoporučuju bo to pak žere jag sviňa cca 140 km na nádrž, ale 12kařům zatopíte fest a pak už na Vás nebudou dělat machry. Jo a adresa je www.cipujememoto.com , kdo se chce objednat tak, ať sebou hne já jsem na to čekal 4 měsíce !!. Jo a kdyby někdo chtěl telefon, tak ať mi písne na Baltazar@cipujememoto.com
a jaká je s touhle úpravou životnost motoru???
Stránky: 1