Nejsi přihlášen
Upevnění brašen Moto-detail
Pls o radu. Koupil jsem u nemeckýho Lojzy brašny Moto-detail. Máte někdo zkušenosti s upevněním na 600N? Jsem z toho Miluška, porád to nejni ono ať dělám co dělám. Je třeba pod ně nějakej držák nebo to tam jde nějak solidně napáchat bez toho? Díky za rady.![]()
![]()
![]()
Built to win. Kdo nepadá, jezdí pod hranice svých možností.
|
Martin B12 (Člen) 10.02.2008 08:57:09 Offline |
Re: Upevnění brašen Moto-detail
no vono to s tím upevněním asi nikdy nebude vono ![]()
mám tašky od Lojzo a normásně tašky spojit k sobě popruhy šoupnout pod sedlo /doporučuju pod popruhy nalepit přenašečku at nemáš poškrábanej lak/ a dole připevnit k zadním stupačkám..
používám je jen při cestě ve dvou a není problém..
street triple picco
bo seš slušnej vorel, tak jsi je prodal mě...![]()
hale, že jsem v dobrý náladě, tak ti poradim....musíš ty dlouhý řemeny, který jsou protáhlý tušim podél celejch těch brašen (z vnitřní strany), protáhnout tak, aby čuměly dole z tý ďoury, co je u dna tý brašny.pak brašny normálně nahodíš na sedlo a ty řemeny obmotáš kolem držáků stupaček a přes tu brašnu je křížem přetáhneš k tý druhý a tam to zapneš. ve finále ti to ale vyjde tak, že všechny ty řemeny a přezky máš za sebou, takže spolujezdci se tam blbě sedí. když ale jedeš sám, tak nejni problém.... jakákoli rychlost.....![]()
Tak díky za rady. Nějak to tam napastím. Pod sedlo to dát nemůžu páč na tý podložce jsou přezky pro upevnění vrchního válce kterej je k tomu. Nějak to vydumám.
osiris psal:...musíš rozlišovat velký a malý písmena
ps: do, a seš tady taky dost dlouho na to abys věděl že sem nemáš rvát plakáty
dyk já myslel, že jsem to napsal dobře ![]()
za ten plakát sorry....koukal jsem, že to má cca půl mega ale velikost co se týče pixlů jsem už neřešil....
dík za editaci ![]()
...řeklo se do 200kb, i maličko přes tolerujem ;)
http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … php?id=925
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
milda psal:Tak díky za rady. Nějak to tam napastím. Pod sedlo to dát nemůžu páč na tý podložce jsou přezky pro upevnění vrchního válce kterej je k tomu. Nějak to vydumám.
Když vezeš jenom tašky, tak tam nedávej plotnu, ale jenom dvouma páskama pod sedačku (zbytek jak psali vejš). Když bereš i válec, tak tam stejně nikoho už dozadu neposadíš, tak ti ta plotna nevadí.![]()
Strýcfajtr !!!
osiris psal:...řeklo se do 200kb, i maličko přes tolerujem ;)
http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … php?id=925
OK, to jsem přehlíd ....
pro příště beru na vědomí ![]()
XJelen psal:milda psal:Tak díky za rady. Nějak to tam napastím. Pod sedlo to dát nemůžu páč na tý podložce jsou přezky pro upevnění vrchního válce kterej je k tomu. Nějak to vydumám.
Když vezeš jenom tašky, tak tam nedávej plotnu, ale jenom dvouma páskama pod sedačku (zbytek jak psali vejš). Když bereš i válec, tak tam stejně nikoho už dozadu neposadíš, tak ti ta plotna nevadí.
To je fakt. Díkes. Koupil jsem černou protiskluzovou pěnovku na vypodložení jako ochranu laku a sedí to jak
na hrnec.![]()
milda psal:XJelen psal:milda psal:Tak díky za rady. Nějak to tam napastím. Pod sedlo to dát nemůžu páč na tý podložce jsou přezky pro upevnění vrchního válce kterej je k tomu. Nějak to vydumám.
Když vezeš jenom tašky, tak tam nedávej plotnu, ale jenom dvouma páskama pod sedačku (zbytek jak psali vejš). Když bereš i válec, tak tam stejně nikoho už dozadu neposadíš, tak ti ta plotna nevadí.
To je fakt. Díkes. Koupil jsem černou protiskluzovou pěnovku na vypodložení jako ochranu laku a sedí to jak
na hrnec.
A hele kolegáček je ML![]()
Jinak vynikající výsledky jsou s přenášecí folií z reklamky
je průhledná a nehyzdí![]()
Strýcfajtr !!!
Nazdar sokole
teda Jelene ze Sokolova![]()
Folie byla taky na pořadu ale sralo by mě to potom strhávat a umejvat to lepidlo. Už jezdíš? Zarazil bych se někdy.
milda psal:Nazdar sokole
teda Jelene ze Sokolova
Folie byla taky na pořadu ale sralo by mě to potom strhávat a umejvat to lepidlo. Už jezdíš? Zarazil bych se někdy.
Nic nemeješ, z přenášecí folie to lepidlo nezůstává na laku![]()
Nejezdím, jsem ve stavu rozpracovanosti
je zima ne?
Takže zjara v Bečově na Kofolu![]()
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:milda psal:Nazdar sokole
teda Jelene ze Sokolova
Nic nemeješ, z přenášecí folie to lepidlo nezůstává na laku
Nejezdím, jsem ve stavu rozpracovanostije zima ne?
Takže zjara v Bečově na Kofolu
Já mám hotovo, jenom čekám na numera (dovoz). te Bečov bude gut, tak dej potom znamení.![]()
Stránky: 1