Nejsi přihlášen
Upevnění brašen Moto-detail
Pls o radu. Koupil jsem u nemeckýho Lojzy brašny Moto-detail. Máte někdo zkušenosti s upevněním na 600N? Jsem z toho Miluška, porád to nejni ono ať dělám co dělám. Je třeba pod ně nějakej držák nebo to tam jde nějak solidně napáchat bez toho? Díky za rady.
Built to win. Kdo nepadá, jezdí pod hranice svých možností.
Martin B12 (Člen) 10.02.2008 08:57:09 Offline |
Re: Upevnění brašen Moto-detail
no vono to s tím upevněním asi nikdy nebude vono
mám tašky od Lojzo a normásně tašky spojit k sobě popruhy šoupnout pod sedlo /doporučuju pod popruhy nalepit přenašečku at nemáš poškrábanej lak/ a dole připevnit k zadním stupačkám..
používám je jen při cestě ve dvou a není problém..
street triple picco
bo seš slušnej vorel, tak jsi je prodal mě...
hale, že jsem v dobrý náladě, tak ti poradim....musíš ty dlouhý řemeny, který jsou protáhlý tušim podél celejch těch brašen (z vnitřní strany), protáhnout tak, aby čuměly dole z tý ďoury, co je u dna tý brašny.pak brašny normálně nahodíš na sedlo a ty řemeny obmotáš kolem držáků stupaček a přes tu brašnu je křížem přetáhneš k tý druhý a tam to zapneš. ve finále ti to ale vyjde tak, že všechny ty řemeny a přezky máš za sebou, takže spolujezdci se tam blbě sedí. když ale jedeš sám, tak nejni problém.... jakákoli rychlost.....
Tak díky za rady. Nějak to tam napastím. Pod sedlo to dát nemůžu páč na tý podložce jsou přezky pro upevnění vrchního válce kterej je k tomu. Nějak to vydumám.
osiris psal:...musíš rozlišovat velký a malý písmena
ps: do , a seš tady taky dost dlouho na to abys věděl že sem nemáš rvát plakáty
dyk já myslel, že jsem to napsal dobře
za ten plakát sorry....koukal jsem, že to má cca půl mega ale velikost co se týče pixlů jsem už neřešil....
dík za editaci
...řeklo se do 200kb, i maličko přes tolerujem ;)
http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … php?id=925
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
milda psal:Tak díky za rady. Nějak to tam napastím. Pod sedlo to dát nemůžu páč na tý podložce jsou přezky pro upevnění vrchního válce kterej je k tomu. Nějak to vydumám.
Když vezeš jenom tašky, tak tam nedávej plotnu, ale jenom dvouma páskama pod sedačku (zbytek jak psali vejš). Když bereš i válec, tak tam stejně nikoho už dozadu neposadíš, tak ti ta plotna nevadí.
Strýcfajtr !!!
osiris psal:...řeklo se do 200kb, i maličko přes tolerujem ;)
http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … php?id=925
OK, to jsem přehlíd ....
pro příště beru na vědomí
XJelen psal:milda psal:Tak díky za rady. Nějak to tam napastím. Pod sedlo to dát nemůžu páč na tý podložce jsou přezky pro upevnění vrchního válce kterej je k tomu. Nějak to vydumám.
Když vezeš jenom tašky, tak tam nedávej plotnu, ale jenom dvouma páskama pod sedačku (zbytek jak psali vejš). Když bereš i válec, tak tam stejně nikoho už dozadu neposadíš, tak ti ta plotna nevadí.
To je fakt. Díkes. Koupil jsem černou protiskluzovou pěnovku na vypodložení jako ochranu laku a sedí to jak na hrnec.
milda psal:XJelen psal:milda psal:Tak díky za rady. Nějak to tam napastím. Pod sedlo to dát nemůžu páč na tý podložce jsou přezky pro upevnění vrchního válce kterej je k tomu. Nějak to vydumám.
To je fakt. Díkes. Koupil jsem černou protiskluzovou pěnovku na vypodložení jako ochranu laku a sedí to jak na hrnec.
A hele kolegáček je ML Jinak vynikající výsledky jsou s přenášecí folií z reklamky je průhledná a nehyzdí
Strýcfajtr !!!
Nazdar sokole teda Jelene ze Sokolova Folie byla taky na pořadu ale sralo by mě to potom strhávat a umejvat to lepidlo. Už jezdíš? Zarazil bych se někdy.
milda psal:Nazdar sokole teda Jelene ze Sokolova Folie byla taky na pořadu ale sralo by mě to potom strhávat a umejvat to lepidlo. Už jezdíš? Zarazil bych se někdy.
Nic nemeješ, z přenášecí folie to lepidlo nezůstává na laku
Nejezdím, jsem ve stavu rozpracovanosti je zima ne?
Takže zjara v Bečově na Kofolu
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:milda psal:Nazdar sokole teda Jelene ze Sokolova Folie byla taky na pořadu ale sralo by mě to potom strhávat a umejvat to lepidlo. Už jezdíš? Zarazil bych se někdy.
Nic nemeješ, z přenášecí folie to lepidlo nezůstává na laku
Nejezdím, jsem ve stavu rozpracovanosti je zima ne?
Takže zjara v Bečově na Kofolu
Já mám hotovo, jenom čekám na numera (dovoz). te Bečov bude gut, tak dej potom znamení.
Stránky: 1