Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Upevnění brašen Moto-detail

milda (Člen)
10.02.2008 01:04:02

Upevnění brašen Moto-detail

Pls o radu. Koupil jsem u nemeckýho Lojzy brašny Moto-detail. Máte někdo zkušenosti s upevněním na 600N? Jsem z toho Miluška, porád to nejni ono ať dělám co dělám. Je třeba pod ně nějakej držák nebo to tam jde nějak solidně napáchat bez toho? Díky za rady.headshakehelphelp

Built to win. Kdo nepadá, jezdí pod hranice svých možností.
Martin B12 (Člen)
10.02.2008 08:57:09

Re: Upevnění brašen Moto-detail

no vono to s tím upevněním asi nikdy nebude vono smile1

mám tašky od Lojzo a normásně tašky spojit k sobě popruhy šoupnout pod sedlo  /doporučuju pod popruhy nalepit přenašečku at nemáš poškrábanej lak/ a dole připevnit k zadním stupačkám..

používám je jen při cestě ve dvou a není problém..

street triple picco
Filous (Člen)
10.02.2008 11:40:16

...upravoval sem si pot tydle tašky tu plotnu, aby šla pot sedlo a žádnej trablgood ...ale teť na novymmodelu používam jen popruhy přes sedlo a taky f poho...

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Zdenda (Člen)
10.02.2008 11:55:21

Filousi nahoď foto, jak to vypadá. Neodírá to lak?

Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
vorel (Člen)
10.02.2008 15:24:27

esli se dobře pamatuju, měl vyřízlou pussy díru do toho spojovacího kusu brašen aby šlo nasadit sedlo. Bo sem slušnej člověk, tak sem ty tašky rači prodal.

řikám si hurikán
hans (Člen)
10.02.2008 16:30:29

bo seš slušnej vorel, tak jsi je prodal mě...smile1

hale, že jsem v dobrý náladě, tak ti poradim....musíš ty dlouhý řemeny, který jsou protáhlý tušim podél celejch těch brašen (z vnitřní strany), protáhnout tak, aby čuměly dole z tý ďoury, co je u dna tý brašny.pak brašny normálně nahodíš na sedlo a ty řemeny obmotáš kolem držáků stupaček a přes tu brašnu je křížem přetáhneš k tý druhý a tam to zapneš. ve finále ti to ale vyjde tak, že všechny ty řemeny a přezky máš za sebou, takže spolujezdci se tam blbě sedí. když ale jedeš sám, tak nejni problém.... jakákoli rychlost.....good

Sapere Aude
www.gunlex.cz
hans (Člen)
10.02.2008 16:35:11

http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotkydiskuze/hans/brasny.JPG

možná to krapet uvidíš zdejhle....

Editoval osiris (10.02.2008 16:48:22)

Sapere Aude
www.gunlex.cz
hans (Člen)
10.02.2008 16:39:15

do pussy kde je zase chyba??? idontknow

Sapere Aude
www.gunlex.cz
osiris (Člen)
10.02.2008 16:49:36

...musíš rozlišovat velký a malý písmena

ps: do pussy, a seš tady taky dost dlouho na to abys věděl že sem nemáš rvát plakáty smile1

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
milda (Člen)
10.02.2008 17:40:36

Tak díky za rady. Nějak to tam napastím. Pod sedlo to dát nemůžu páč na tý podložce jsou přezky pro upevnění vrchního válce kterej je k tomu. Nějak to vydumám.

hans (Člen)
10.02.2008 19:36:42

osiris psal:

...musíš rozlišovat velký a malý písmena

ps: do pussy, a seš tady taky dost dlouho na to abys věděl že sem nemáš rvát plakáty smile1

dyk já myslel, že jsem to napsal dobře idontknow
za ten plakát sorry....koukal jsem, že to má cca půl mega ale velikost co se týče pixlů jsem už neřešil....
dík za editaci good

Sapere Aude
www.gunlex.cz
osiris (Člen)
10.02.2008 19:59:49

...řeklo se do 200kb, i maličko přes tolerujem ;)
http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … php?id=925

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
XJelen (Člen)
10.02.2008 20:12:28

milda psal:

Tak díky za rady. Nějak to tam napastím. Pod sedlo to dát nemůžu páč na tý podložce jsou přezky pro upevnění vrchního válce kterej je k tomu. Nějak to vydumám.

Když vezeš jenom tašky, tak tam nedávej plotnu, ale jenom dvouma páskama pod sedačku (zbytek jak psali vejš). Když bereš i válec, tak tam stejně nikoho už dozadu neposadíš, tak ti ta plotna nevadí.good

Strýcfajtr !!!
hans (Člen)
10.02.2008 20:21:13

osiris psal:

...řeklo se do 200kb, i maličko přes tolerujem ;)
http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … php?id=925

OK, to jsem přehlíd ....
pro příště beru na vědomí good

Sapere Aude
www.gunlex.cz
milda (Člen)
10.02.2008 21:36:50

XJelen psal:
milda psal:

Když vezeš jenom tašky, tak tam nedávej plotnu, ale jenom dvouma páskama pod sedačku (zbytek jak psali vejš). Když bereš i válec, tak tam stejně nikoho už dozadu neposadíš, tak ti ta plotna nevadí.good

To je fakt. Díkes. Koupil jsem černou protiskluzovou pěnovku na vypodložení jako ochranu laku a sedí to jak assna hrnec.smile1

XJelen (Člen)
10.02.2008 21:44:54

milda psal:
XJelen psal:
milda psal:

To je fakt. Díkes. Koupil jsem černou protiskluzovou pěnovku na vypodložení jako ochranu laku a sedí to jak assna hrnec.smile1

A hele kolegáček je MLgoodsmile1 Jinak vynikající výsledky jsou s přenášecí folií z reklamkygood je průhledná  a nehyzdíbigsmile

Strýcfajtr !!!
milda (Člen)
10.02.2008 21:55:21

Nazdar sokolesmile1 teda Jelene ze Sokolovabigsmilebigsmile Folie byla taky na pořadu ale sralo by mě to potom strhávat a umejvat to lepidlo. Už jezdíš? Zarazil bych se někdy.

XJelen (Člen)
10.02.2008 22:44:17

milda psal:

Nazdar sokolesmile1 teda Jelene ze Sokolovabigsmilebigsmile Folie byla taky na pořadu ale sralo by mě to potom strhávat a umejvat to lepidlo. Už jezdíš? Zarazil bych se někdy.

Nic nemeješ, z přenášecí folie to lepidlo nezůstává na lakugood
Nejezdím, jsem ve stavu rozpracovanostibigsmile je zima ne?
Takže zjara v Bečově na Kofolugood

Strýcfajtr !!!
milda (Člen)
13.02.2008 17:13:34

XJelen psal:
milda psal:

Nic nemeješ, z přenášecí folie to lepidlo nezůstává na lakugood
Nejezdím, jsem ve stavu rozpracovanostibigsmile je zima ne?
Takže zjara v Bečově na Kofolugood

Já mám hotovo, jenom čekám na numera (dovoz). te Bečov bude gut, tak dej potom znamení.smile1

sonyk (Člen)
13.02.2008 17:53:23

tusim ze tu uz motodetaily byly reseny nekde v vlaknu primo obrasnach a ta bylo krasne nafoceno jak je uchytiti

Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS