Nejsi přihlášen
Optimate Vs Accumate
zdar, přečetl jsem různé články a recenze, ale nejsem elektrikář tak mi tam jedna věc není jasná. V různých článcích píší, že se liší akorát tím prvním programem, co má Optimate a nemá Accumate (ten oživovací program). Ale dále se např. liší v tom, že Optimate nabíjí konst. proudem 0,6A a Accumate 1,2A. Co to znamená pro mě, klasickýho uživatele, kterej by chtěl nabíjet jak baterii do mašiny, tak i příležitostně do auta atd. Je lepší když je ten nabíjecí proud menší a nebo větší. A poslední dotaz, je možný připojit nabíječku (Optimate nebo Accumate) na baterii aniž by se s ní něco stalo a startovat mašinu (po zimě) a nebo je to lepší vyřešit propojením automobilový baterie? Díkas.
"Burn rubber, not your soul"
Re: Optimate Vs Accumate
Bombarďák psal:zdar, přečetl jsem různé články a recenze, ale nejsem elektrikář tak mi tam jedna věc není jasná. V různých článcích píší, že se liší akorát tím prvním programem, co má Optimate a nemá Accumate (ten oživovací program). Ale dále se např. liší v tom, že Optimate nabíjí konst. proudem 0,6A a Accumate 1,2A. Co to znamená pro mě, klasickýho uživatele, kterej by chtěl nabíjet jak baterii do mašiny, tak i příležitostně do auta atd. Je lepší když je ten nabíjecí proud menší a nebo větší. A poslední dotaz, je možný připojit nabíječku (Optimate nebo Accumate) na baterii aniž by se s ní něco stalo a startovat mašinu (po zimě) a nebo je to lepší vyřešit propojením automobilový baterie? Díkas.
Ty proudý jsou rozdílne protože nabíjet baterii se může jen 1/10 její kapacity tak že když máš malou baterku tak musí být slabý proud ale pokud chceš nabíjet i baterku do auta tak o to dýl to bude trvat...
Stránky: 1