Nejsi přihlášen
prodej do zahraničí
zdravím prodávám svojí b6 kamarádovi do polska..funguje to pro mě jako pro prodejce stejně jako bych prodával do čech?to znamená sepíšem kupní smlouvu na tu on dojede a pak ho nechám napsat do techničáku a pošlu mu to doporučeně? což?
dík za radu
Když nejezdím,tak tvořím...
Re: prodej do zahraničí
spíš bych to přirovnal dovozu z německa ale ze strany toho němce...
vodhlaš to vrať SPZ zruš smlouvu s pojišťovnou (povnné ručeňí) a vyžádej si převosku za učelem prodeje do zahraňičí, jinak bych to tomu šišlavýmu kamaradovi neprodaval. třeba je vyjímka, ale 99% šišlavejch sou lumpové
svět je cirkusovej stan
ydom psal:asi blbá otázka,ale bude na tom moct odjet.či to musí převážet autem..??
na převozce vodjede, ale as budeš rušit tu pojisku nech to tak aby ješťe platila aš pojede. na magistratu ťi poraďí. nebo ňákej známej co tahá auta ťi to za nakou kačku zaříďí
svět je cirkusovej stan
mi psal:na převozce vodjede, ale as budeš rušit tu pojisku nech to tak aby ješťe platila aš pojede. na magistratu ťi poraďí. nebo ňákej známej co tahá auta ťi to za nakou kačku zaříďí
Ty kráávo mi, po tobě něco číst to by se člověk posral
Ne asi
luig psal:mi psal:na převozce vodjede, ale as budeš rušit tu pojisku nech to tak aby ješťe platila aš pojede. na magistratu ťi poraďí. nebo ňákej známej co tahá auta ťi to za nakou kačku zaříďí
Ty kráávo mi, po tobě něco číst to by se člověk posral
ja vim že to psaní je volaké ďivné, ale horší uš to snad nebude. proste sem kdyš se učilo psaní kouřil na záchodě
svět je cirkusovej stan
ydom psal:je možný že nekoupí,co pak??jelikož je to známej, mohl by to vodvezt, dal bych mu malej tech. sepsal smlouvu a on by mi to pak poslal i s spztkou..což..by šlo ne..??
šlo by to, ale napiš na papír že si mu to jako pučil a musí tam bejt tvoje a jeho iniciale a podpisi kdyby ho stavěla INSPEKCIJA DROGOVA aby ho nezabasli za čorku. no a kdyš nekoupí tak to znova za 1600kč přihlásíš ,tovíš uřední šiml je svina
svět je cirkusovej stan
Stránky: 1