Nejsi přihlášen
Matějská - nepůjdeme?
23. února otevíraj zas Matějskou v Praze ve Fučíkárně (teda na Výstavišti sry )
Nepodniknem pak nějakou masofku na kolotoče, autodromy, strašidelný zámky, , klobásky, nafukovací balónky a jiný -inky?
Vim, že to tam všechno (hlavně atrakce) je drahý jak a nemusíme se bavit o tom, kolik stál autodrom před 15-ti lety - taky si pamatuju. Ale jde o to se sejít, pobavit. Cooo?
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Martin B12 (Člen) 11.02.2008 16:55:19 Offline |
Re: Matějská - nepůjdeme?
Peťa psal:Přidávám se ke koukací skupině, akorát ten párek raděj v puse než v kalhotách
no vono je to dobrý obojí
street triple picco
LosBanditos (Člen) 11.02.2008 16:58:05 Offline |
Tak to beru a hlavně proč ne. Bude krásně a jebky potřebujou taky provětrat. A když hromadně tak hromadně
LosBanditos adios !
...zvolit dobrej úkryt, při nafukování balónků každej kus týpkoj vodstřelit skobičákem a bavit se jak čumí že je mamlas, že mu to dneska nějak nejde ;)
ps: jednou nás jeden dohonil, vytahal nás za uši, nakopal nám prdel a chtěl slyšet do který školy chodíme
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Loser psal:Peťa psal:Přidávám se ke koukací skupině, akorát ten párek raděj v puse než v kalhotách
neboj, s tim parkem to muzu zaridit...
Hlavně voe aby si nekoupil klobásy co sou nacucaný tim přepálenym olejem. Pak do toho kousneš, ono to vystříkne a seš zasranej jak jetel...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Loser psal:Peťa psal:Přidávám se ke koukací skupině, akorát ten párek raděj v puse než v kalhotách
neboj, s tim parkem to muzu zaridit...
Hlavně voe aby si nekoupil klobásy co sou nacucaný tim přepálenym olejem. Pak do toho kousneš, ono to vystříkne a seš zasranej jak jetel...
vogo, ejakulacéééé, ne?
Autobus je taky Suzuki... .
kdysi davno po cinkaní klíčema na faclavaku sme taky vyrazili na matejskou, celej autobus JEZEDÁKU a mi tenkrát deti s prakem atd nekoho vokradli nekdo dostal na a nekdo cestou domu do BUDĚJC takže na matejskou uš NIKDY!!!!
svět je cirkusovej stan
My byli v Budějovicích v pivováře na exkurzi. Já spolužákům říkal... Hele, Budějovice nejsou stavěcí, ty sou průtahový... Dejte si jedno a před odjezdem se jděte vychcat.
Nedbali mých rad. Posilněni 4-5 kousky a nevyprázdněni nasedli spolužáci do autobusu. Neopustili jsme ještě ani brány města a už se sháněli po PET flaškách kam by to hodili.
Potvora řidič jim zastavil až za Pískem.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:My byli v Budějovicích v pivováře na exkurzi. Já spolužákům říkal... Hele, Budějovice nejsou stavěcí, ty sou průtahový... Dejte si jedno a před odjezdem se jděte vychcat.
Nedbali mých rad. Posilněni 4-5 kousky a nevyprázdněni nasedli spolužáci do autobusu. Neopustili jsme ještě ani brány města a už se sháněli po PET flaškách kam by to hodili.
Potvora řidič jim zastavil až za Pískem.
jo jo řidiči bus sou kulvi hlavně ty starší
svět je cirkusovej stan
jděte do háje vy párci a čumilové. já se spidym a škarďou jdeme na pouť a vy si jděte ty svoje úchylky provozovat někam jinam a nepřerušujte nám tady šňůru.
neserte mi ouchyláci.......já chci na pouť. teď hned.
A je to!!
Stránky: 1