Nejsi přihlášen
sobota je naše!!!!!!
milý přátele a kolegové,
myslím že je na čase zase uskutečnit nějaký kulturní zážitek. po rozhovoru se spidym ketrý byl mimochodem na velké intelektuální úrovni jsme vymysleli plán:
kdy: sobota 16.2.2008
kde: plzeňská restaurace http://www.venturapraha.cz/cz/andel-apa … togalerie/
nabídka: plznička z tanku , luxusní papů pro naše milánky a nezapomenutelný sportovní zážitek pro milovníky bowlingu ( pro odvážlivé dobrovolníky )
jde snad tahle nabídka odmítnout???????
A je to!!
Re: sobota je naše!!!!!!
Peťa psal:škardík psal:Peťa psal:Pivo za 32,- kč? To jich mam pracovních 16ks
jsem na tom bledě s penězma tak uvidíme jestli dorazíme...Ale tohle je vopravdický
no ale ta krize taky
no tak nekde ty pivka prodej a máš na kulturu
B6 , GSX 1400 , Grizzly 700 :-)
týo... v tom baráku bydlel kámoš... párkrát sem tam už nakalený šel chodíme naproti do Knoflíku no trošku našikmonaproti... proti je Husa...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
škardík psal:Tak to jsme dvá. Ale radši nebudu tejden jíst než aby nebylo na pivínko. Ovšem já si můžu dovolit tejden nežrat
No jo, já bych po týdnu bez jídla už ani nebyla vidět...
Tak já na pivínko mám, ale ne v hospodě... jinak dneska jedeme pro nové zásoby, pro ty co ho mají objednané... tak doufám že to nedopadne jako minule...že, brácho... to za Losera musel vypít Ondra, a hrozně mu to vadilo
Jaký si to uděláš, takový to máš...
misi psal:no kua... budu v práglu, možná bych se stavil.... ale kua ehm .. nevím no ... co takhle rači suchá dáseň ...
Suchá dáseň? To je nějaká putika?
Každopádně jak psala v úvodu Zrzulka, tak je to tam vše zarezervovaný (v tom Smíchovskym restaurantu)
Od 19h stoleček, kde se občerstvíme (pivečko, vínečko, papáníčko - prostě co si kdo bude ráčit) a od 22h je dole zabookovanej stoleček u Bowlingový dráhy, kterou máme zamluvenou na 2h.
No a vzhledem k tomu, že o půlnoci zavíraj, můžeme se přesunout třeba na tanečky do eFka, kde nám pravidelně hrajou k tanci a poslechu... (samozřejmě, že při zajištěném přísunu tekutin )
== UFF sem já to ale meratizátor = Osi by měl ze mě radost ==
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
spidys psal:misi psal:no kua... budu v práglu, možná bych se stavil.... ale kua ehm .. nevím no ... co takhle rači suchá dáseň ...
Suchá dáseň? To je nějaká putika?
Každopádně jak psala v úvodu Zrzulka, tak je to tam vše zarezervovaný (v tom Smíchovskym restaurantu)
Od 19h stoleček, kde se občerstvíme (pivečko, vínečko, papáníčko - prostě co si kdo bude ráčit) a od 22h je dole zabookovanej stoleček u Bowlingový dráhy, kterou máme zamluvenou na 2h.
No a vzhledem k tomu, že o půlnoci zavíraj, můžeme se přesunout třeba na tanečky do eFka, kde nám pravidelně hrajou k tanci a poslechu... (samozřejmě, že při zajištěném přísunu tekutin )
== UFF sem já to ale meratizátor = Osi by měl ze mě radost ==
jooo putika....
co jste to za
Blu one.... old one
Progear 650 (Člen) 15.02.2008 08:42:04 Offline |
Peto, stavim se dneska u Vas pro to pívo... OK? a na pívo můžem skočit
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 15.02.2008 08:55:07 Offline |
Fajn, no problemo...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 15.02.2008 10:11:53 Offline |
vážně? a nevíš ještě kam?
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 15.02.2008 12:07:30 Offline |
Tak to sem to asi spatne rekl. Budeme pít zejtra, ale tady v Praze... Takze já na sobotní akci taky nedorazim....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 15.02.2008 12:24:58 Offline |
jasný, pojd dneska a nejak to domluvíme, treba....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 15.02.2008 13:39:58 Offline |
Peto: A dneska to podniknem kde? A vyrazime asi rovnou od Vas, Tereza me priveze autem a odveze mi pivo
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Paráda, ty si to prostě umíš zařídit...
No buď můžeme k nám do Studny, když už tam budeš a nebo když se ještě někdo přidá kdo bude remcat že je to daleko tak bych to viděla tradičně k Zemanovi...?
Progear 650 (Člen) 15.02.2008 15:09:03 Offline |
No ja nevim Peto, pujdeme za Loserem? A nebo zustaneme u Vas? Me je to celkem jedno... Hlavne ze bude
"44 HONDA CBR 600RR 44"
No já nevim, minule když jsme šli za Loserem a zbytkem do Tečky, tak jsme tam dorazili a oni nikde... že prej jdou k Zemanovi, tak jsme se tam dopravili a oni nikde... a pak jsme je hodinu naháněli na Václaváku
Tů fšichni, kdo zejtra nejdou:
Vzhledem k tomu, že ste minule "remcali" že nebylo možný zarezervovat ve čtvrtek stůl v hospodě na pátek na večer, usoudili sme v dobrý vůli se Zrzulí, že bysme mohli teda zarezervovat stůl skoro tejden dopředu a tím pádem bude i čas si to zařídit, aby byla hojná účast.
Místo toho jde míň lidí než když se nic nerezervuje a de se na blint k Zemanovic.
Příště na Vás (prdim) a nic rezervovat nebudu a myslim si, že Zrzule po týdle zkušenosti taky ne.
V sobotu si tam pudu zahrát bowling sám, pivko si dám taky sám, případně se Zrzulí a Loserem, abych nerušil rezervaci jak trouba.
Jinak si užíte dnešní (když to nejde přeložit na zejtra, mohli jít pohromadě a využili třeba i toho bowlingu, abysme jenom neseděli na a nelili do sebe ).
Asi se teď nějakej čas účastnit nebudu, nýbrž mám v následujících weekendech samý noční.
Progear 650 (Člen) 15.02.2008 16:07:50 Offline |
Peta: Takze zustaneme na Petrinach... OK... chvilku
Spidy: Neni v tom zamer ze nejdu, ani zadny naschval, beres to moc cerne, chapu ze si nastvanej, ale priste bych se domluvil dostatecne predem a take dostatcne predem rezervoval... nic víc, nic mín..
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:Peta: Takze zustaneme na Petrinach... OK... chvilku
Spidy: Neni v tom zamer ze nejdu, ani zadny naschval, beres to moc cerne, chapu ze si nastvanej, ale priste bych se domluvil dostatecne predem a take dostatcne predem rezervoval... nic víc, nic mín..
Nevim, jak myslíš dostatečně předem - ok, příště dám vědět měsíc dopředu
Progear 650 (Člen) 15.02.2008 18:37:44 Offline |
no tak fajn... zapisu si to do denicku
PS: treba jako s tou poutí.....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
No já nevim, spíš se chtělo zeptat jestli můžem ten den než napřed zamluvit a dát to vědět... Prostě soboty máme většinou rodinné povinosti no... A o bowlingu nevím že by se někdy o něm mluvilo (ale je možné že mi to uniklo) spíš jde o to že na to momentálně opravdu nemáme... Jsme socky no...
Tak si to zítra užijte...
Progear 650 (Člen) 17.02.2008 12:58:07 Offline |
za to já jo, a nervózní sem, pač mi je zas blbě.....
priste se uz budu ucastnit... omlouvám se...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Stránky: 1