Nejsi přihlášen
kukla ano nebo ne ?
Cau chci se vas zeptat je nejaky rozdil v kukle na zimu a na leto?nikdy jsem ji nemel chci si ji ted koupit protoze jsem v sobotu jezdil a pekne tahlo na krk,ale vidim i v lete nekoho jezdit v kukle.tak nevim.doporucte znacku nebo typ chci se mrknout k Pavelkovi do Olmika.dikas.
Banditatom (Člen) 12.02.2008 18:05:15 Offline |
Re: kukla ano nebo ne ?
bez kukly už ani ránu (saje pot a nemáš tak zasra.... polstrovaní v helmě)
a v zimě ti asi moc nepomůže vem si šálu
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:bez kukly už ani ránu (saje pot a nemáš tak zasra.... polstrovaní v helmě)
a v zimě ti asi moc nepomůže vem si šálu
Moje řeč, celkem dost se mi potí hlava a co mám helmu (2 sezony) tak sem do ni nikdy nevlez bez kukly a i po tý době je v pohodě. Mám zkušenost s pujčenou helmou která byla jetá bez kukly a je to síla, natáhnout na hlavu a se...
Ne asi
to máte dost blbý s těma hlavama
normálně vezmu v garáži kteroukoliv 3roky přilbu a nesmrdí tam nic
to samý u kámoše když si beru jeho
asi se nepotíme jak prasata a jednou za rok umytej vnitřek stačí
akorát to týden schne
God Save The Queen!
Banditatom (Člen) 12.02.2008 18:21:59 Offline |
už vím co myslí tou zimní kuklou ma jí urna takovou hustou vlněnou
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
hh tu pletenou mam na praci kdyz delame v zime v terenu
jinak pres leto ji zacnu pouzivat protoze to poceni je na nic ale pokazdy ji asi pouzivat nebudu zalezi na pocasi
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Já teda jezdím jednoznačně v kukle, už jenom kvůli tomu zmíněnýmu potu, ale hlavně díky dlouhejm pačesům, kdo to má potom rozčesávat No a dneska je kadeřník drahej jako kráva tak to vyhrála kukla za kilo
žiješ jenom jednou, záleží na tobě jak dlouho!!!
Fulltank psal:Honzik1 psal:Kukla je ted fajn, jak je víc jak 15°C tak na ní seru. Jinak jestli ti táhne na krk, tak kup ještě nákrčník. S tím jezdím i v létě páč je dobrej proti vosám
jj taky ho mam
ja též
Lepší chodit do školy, než pracovat na poli.
Kotlas psal:Já teda jezdím jednoznačně v kukle, už jenom kvůli tomu zmíněnýmu potu, ale hlavně díky dlouhejm pačesům, kdo to má potom rozčesávat No a dneska je kadeřník drahej jako kráva tak to vyhrála kukla za kilo
...no jisteeee
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
Jedině bez kukly, nesedí mi to a kouše mě. Jakákoliv.
To se tolik potíte a smrdí vám řepy nebo co? Mě po dvou letech helma voní. To smé helma na cross, a že do té se něco vypotilo.
Helmu nikomu nepučuju a cizí sobě už vůbec ne.
Někomu to vyhovuje tak někomu zas tak.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Kotlas psal:Já teda jezdím jednoznačně v kukle, už jenom kvůli tomu zmíněnýmu potu, ale hlavně díky dlouhejm pačesům, kdo to má potom rozčesávat No a dneska je kadeřník drahej jako kráva tak to vyhrála kukla za kilo
kotlas voe, kde si přišel k tomu jménu
Shaft psal:Kotlas psal:Já teda jezdím jednoznačně v kukle, už jenom kvůli tomu zmíněnýmu potu, ale hlavně díky dlouhejm pačesům, kdo to má potom rozčesávat No a dneska je kadeřník drahej jako kráva tak to vyhrála kukla za kilo
ty voe jmenovec to musíme někdy
žiješ jenom jednou, záleží na tobě jak dlouho!!!
Kotlas psal:Shaft psal:Kotlas psal:Já teda jezdím jednoznačně v kukle, už jenom kvůli tomu zmíněnýmu potu, ale hlavně díky dlouhejm pačesům, kdo to má potom rozčesávat No a dneska je kadeřník drahej jako kráva tak to vyhrála kukla za kilo
ty voe jmenovec to musíme někdy
Bych kuklu používal, ale mám problém, že jak nemám vlasy, tak mě tlačí šev a to je pak bolest, když vám helma tlačí na šev a šev tlačí na holou palici
Takže jezdim bez kukly neb sem za celou sezonu nesehnal bezešvou kuklu
Ale uvažuju o týdle:
http://www.yshop.cz/default.asp?cls=sto … stiid=5565
nemáte s ní někdo zkušenost?
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Kukla jinak to nejde
Jelikož můj vlasový porost je hustý a délka se pohybuje od 0,1mm do 1,5mm tak je problém si bez kukly vůbec sundat helmu. Kdo měl někdy opravdu krátký vlasy ví, očem mluvím
Kupuji si ty levný vod Louise za jednou éčko, protože ty vlasy jsou jak struhadlo a jedna vydrží sotva půl sezóny.
Se švy nemám problém.
Jo a ještě se mi nikdy nepovedlo nandat si helmu bez kukly, abych si nezmuchlal uši. (To asi těma zabudovanejma reprákama na interkom)
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
spidys psal:Tů Bedřich:
A víš jakej je problém nandat si kuklu, když máš vlasy dlouhý cca 0,05mm? Takovej ten jemnej šmrgl papír? To je pak žůžo - jak nandat kuklu, tak jí pak sundavat
máme holt stejnej trábl
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Kuklu určitě. V létě se potíš ať ji máš nebo ne. Kukla uschne, ale mokrý blembák na hlavu je na.Osobně raději dražší a kvalitnější než tu od Louise. Dvakrát ji dáš na hlavu a máš z ní pytel na brambory. Používám Restless a jsem maximálně spokojený
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
spidys psal:Bych kuklu používal, ale mám problém, že jak nemám vlasy, tak mě tlačí šev a to je pak bolest, když vám helma tlačí na šev a šev tlačí na holou palici
Takže jezdim bez kukly neb sem za celou sezonu nesehnal bezešvou kuklu
Ale uvažuju o týdle:
http://www.yshop.cz/default.asp?cls=sto … stiid=5565
nemáte s ní někdo zkušenost?
ta kukla je vcetne interieru s tim bilim tilkem??? to bych si vzal dve ve velikosti M
jinak kuklu nepouzivam, jsem cune
Kelly01 psal:kdo si občas myje hlavu tak to nepotřebuje
čuňatům co kape pot z dredů v podpaží kukla nepomůže
v zimě to má ovšem logiku
ovšem i tak mám raději šátek a zmrzlou bradu
Kelly, slyšel jsi někdy pojem mikrobiologie?
I pot z umyté a vyholené hlavy časem začne smrdět. Jen o něco později, než ze špinavých dredů
Ani melír to nezachrání
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Stránky: 1