Nejsi přihlášen
MotoCharlie (Člen) 13.02.2008 19:11:35 Offline |
spolehlivost (B6)
Zdarek lidičky,mám dotaz-potřebuju poradit,nebo něco říct o spolehlivosti 600 bandita,mám ho od léta a zatím jsem moc na něm nenajezdil a v létě se chystám do Francie,tak na co si mám dát pozor.Díky za radu.
Editoval osiris (13.02.2008 21:44:54)
Každému co jeho jest
Bandit-Kralik (Člen) 13.02.2008 20:05:37 Offline |
Re: spolehlivost (B6)
Kelly01 psal:tak to si odvážnej
B6 je spíš taková pokojová leštěnka
O spolehlivosti Ducati Aprilie,nedejbože TNT si může nechat zdát
Tok to jsi me moc nepotesil....Ja se na nem chystam do Istanbulu....Muzes byt konkretnejsi v cem neni spolehlivy,at to prednostne skontroluji.
Kelly01 psal:tak to si odvážnej
B6 je spíš taková pokojová leštěnka
O spolehlivosti Ducati Aprilie,nedejbože TNT si může nechat zdát
Takys tam mohl dát alespoň tři vyřehtaný smajlíci, kucí mladí ti to hned sežerou a budou všude roztrubovat, že bandaska snese
Strýcfajtr !!!
MotoCharlie (Člen) 13.02.2008 20:33:40 Offline |
Tak jak to je s tou spolehlivostí,myslím,že by to zajímalo více týpků.Každý totiž tvrdí něco jiného,rád bych věděl na co dát bacha a co projít.Dík.
Každému co jeho jest
MotoCharlie (Člen) 13.02.2008 20:50:55 Offline |
díky,tak já to prubnu.Jo a pro všechny co by mněly zajém v létě dojet k nám na sever čech v červenci na 3 ročník Motogoldu,který je od 11 do 13 července,jako čekatel téhle motobandy můžu vřele doporučit.A hodně zdaru v nastávající sezoně a žádné kotrmelce ani jiné nepřirozené pohyby.
Každému co jeho jest
V klidu jeď...na to nemůžeš myslet....když to osud bude chtít pokazí se, když né tak dojedeš v klidu zase bez problému domu...Sice nemám zatím až tak velké zkušenosti jako další kolegové zde, ale s klidnou hlavou ti reknu, že za 24 tis. ujetých km mě má bandaska nesklamala ani jednou....šlape jak švýcarské hodinky a do tedˇ kein problem
MotoCharlie (Člen) 14.02.2008 12:06:20 Offline |
zdárek plantážníci,díky za povzbuzení,soupravu poseženu,vercajk mám pernamentně naložen a náladu taky.Doufám,že dorazíte na ten náš sraz,stojí za to,aspoň bychom ukázali těm koženým zadnicím,že i bandasky maj své kouzlo.
Každému co jeho jest
Stránky: 1