Nejsi přihlášen
inkvizitorr (Administrator) 14.02.2008 21:55:22 Offline |
Re: Manuály ke stáhnutí
honzo, přečti si manuál jak vkládat fotky, je to s tebou furt dokola jináč je to fešák manuál je v sekci "odkazy" na úvodní stránce...
doba je temná...
Martin B12 (Člen) 14.02.2008 22:00:40 Offline |
závidím
a jestli je to ta od PK cars tak i cena
ale chce to ten origo.stítek nad světlo
street triple picco
inkvizitorr (Administrator) 14.02.2008 22:00:54 Offline |
Honza B12 psal:inkvizitorr psal:honzo, přečti si manuál jak vkládat fotky, je to s tebou furt dokola jináč je to fešák manuál je v sekci "odkazy" na úvodní stránce...
Velká omluva, učit se mi nikdy nešlo:
na ftp to kopíruješ správně, ale při vkládání fotky jenom kliknout na "obrázek" a pak dopsat honzab12/nazevfotky.jpg ještě tam nesmíš dělat mezery a musíš rozlišovat malý a velký písmenka!!! (založil sem ti novej adresář honzab12, ten původní už nepoužívej)
doba je temná...
inkvizitorr psal:Honza B12 psal:inkvizitorr psal:honzo, přečti si manuál jak vkládat fotky, je to s tebou furt dokola jináč je to fešák manuál je v sekci "odkazy" na úvodní stránce...
Velká omluva, učit se mi nikdy nešlo:
na ftp to kopíruješ správně, ale při vkládání fotky jenom kliknout na "obrázek" a pak dopsat honzab12/nazevfotky.jpg ještě tam nesmíš dělat mezery a musíš rozlišovat malý a velký písmenka!!! (založil sem ti novej adresář honzab12, ten původní už nepoužívej)
Dík
KOVAL psal:akorát nevim jak tam pověsíš ty svý tři nosiče..
jo a moje paní tady pláče a prej s tebou nemluví když to viděla..
Cena byla ještě podstatně luxusnější. PK Cars můžu doporučit, brácha od nich měl moc pěkný GSX a taky za supr peníze a dohoda taky dobrá (klepu na dřevo).
Nosič spíchne Kulhoš, to bude brnkačka , spíš se zapotí s tím fejfukem alá ZARD.
Jo, s paní mě to mrzí
inkvizitorr (Administrator) 15.02.2008 09:34:50 Offline |
a ten chraplák jakej to vyluzuje
doba je temná...
Stránky: 1