Nejsi přihlášen
Jeník pičo
Zdravím Jeníka. Konečně ses rozhoupal a našel ty svý Tady se ti bude líbit jeden úchyl větší než druhej Omluva těm pár vyjímkám Co nohy? Šrouby venku? Fšechno funguje jag má? Na jaře to rozjedem Ze západu je fšude blízko
Built to win. Kdo nepadá, jezdí pod hranice svých možností.
Re: Jeník pičo
milda psal:Zdravím Jeníka. Konečně ses rozhoupal a našel ty svý Tady se ti bude líbit jeden úchyl větší než druhej Omluva těm pár vyjímkám Co nohy? Šrouby venku? Fšechno funguje jag má? Na jaře to rozjedem Ze západu je fšude blízko
zdravim Mildu,jojo konecne jsem se zaevidoval mezi loupezniky(bandity).moc se tu jeste neorientuju,ale vsechno chce cas.nohy jsou o.k. jak me smontovali tak me zas po letech rozmotnovali.funguju jajo driv.mimochodem velke diky karlovarskejm doktorum,je to dobrej servis a opravdu umi jinak R6 jsem s tezkym srdcem pustil do sveta,stejne jako ty stihacku gsx-r 1000 vid a to co jsme do ted videli rozmazane a cernobile si budem moc prohlidnout pomalu a v klidu na B6 pičo.uz se tesim az se nam od vyvracenyho zápěsti zakouri z komina
"plná čára neni zed,horyzont neni konec sveta"
milda psal:Jasan. Změna je život. Místo stíhače cestovatel. Ani mě to ňák nemrzí (zatim) Se těšim na srazy
jj,taky se moc tesim,hlavne at jsme zdravy a pocasi kloudny. na srazech to rozjedeme jako driv
milda psal:Jeník v SO u mě Propláchnem volátka a dáme hlavy dohromady teda esli z nich něco zbyde. Jo a necpi se, ugrilujem ňáký mrtvý zvíře, ráno ho jdu ulovit do masny
o.k.beru te za slovo,budu celej den sluzebne v regensburgu,ale hnedle jak prijedu tak se zastavym skonzumovat nejakou grilovanou vzdechlinu vypit par veselejch kalisku a radne zkonzultovat ty nase loupezniky.v ne jdu na denni,ale ja se s tim nejak vyporadam.
vOjTaB6 psal:Taktak, vítej, koukám, že ty a milda jste z Mariánek, to jsme skoro sousedi
jojo z laznich marianskych no mame to k sobe kousek tak az bude pocasi tak si muzem spolecne vyrazit,co ty na to?
Stránky: 1