Nejsi přihlášen
inkvizitorr (Administrator) 15.02.2008 08:18:16 Offline |
Re: KRUCIPUSK..nemáte?
můžeš si ho koupit na www.krucipusk.cz pálit českou muziku je fakt ostuda
doba je temná...
inkvizitorr psal:můžeš si ho koupit na www.krucipusk.cz pálit českou muziku je fakt ostuda
Pro mě je zas ostuda pálit muziku kterou poslouchám.To myslím cizý.Takže to je jedno.Navíc to nemám pro sebe takže si to kupovat nebudu ani tomu dotyčnýmu.Ten by si to koupil ale u nás není jaksi k dostání.Tak proto to sháním takhle.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
inkvizitorr (Administrator) 15.02.2008 09:25:08 Offline |
marcoo psal:inkvizitorr psal:můžeš si ho koupit na www.krucipusk.cz pálit českou muziku je fakt ostuda
Pro mě je zas ostuda pálit muziku kterou poslouchám.To myslím cizý.Takže to je jedno.Navíc to nemám pro sebe takže si to kupovat nebudu ani tomu dotyčnýmu.Ten by si to koupil ale u nás není jaksi k dostání.Tak proto to sháním takhle.
jestli by si to dotyčnej koupil, tak mu to vobjednej na netu a nežvaň tady takovýhle nesmysly, né tati, to neni moje cigáro, já ho jenom držim kamarádovi
doba je temná...
inkvizitorr psal:marcoo psal:inkvizitorr psal:můžeš si ho koupit na www.krucipusk.cz pálit českou muziku je fakt ostuda
jestli by si to dotyčnej koupil, tak mu to vobjednej na netu a nežvaň tady takovýhle nesmysly, né tati, to neni moje cigáro, já ho jenom držim kamarádovi
No je to tak TATI. to nemám pro sebe.Pokud ten dotyčnej nemá možnost se dostat na net tak jak to má asi udělat že? Už sem mu ho obědnal tak buď v klidu.Nikde to stahovat nebudu TATI.
marcoo psal:inkvizitorr psal:marcoo psal:
Pro mě je zas ostuda pálit muziku kterou poslouchám.To myslím cizý.Takže to je jedno.Navíc to nemám pro sebe takže si to kupovat nebudu ani tomu dotyčnýmu.Ten by si to koupil ale u nás není jaksi k dostání.Tak proto to sháním takhle.jestli by si to dotyčnej koupil, tak mu to vobjednej na netu a nežvaň tady takovýhle nesmysly, né tati, to neni moje cigáro, já ho jenom držim kamarádovi
No je to tak TATI. to nemám pro sebe.Pokud ten dotyčnej nemá možnost se dostat na net tak jak to má asi udělat že? Už sem mu ho obědnal tak buď v klidu.Nikde to stahovat nebudu TATI.
nevím co je na tom nepochopitelnýho, inkviz ti jasně řek, kde se to dá pořídit, jestli dotyčný nemá přístup na net, tak mu to objednáš ty a necháš to poslat buď sobě nebo mu a on ti to zaplatí, tak si můžeš odpustit tyhle kecy
S úsměvem jde všechno líp :o)
Eremi psal:marcoo psal:inkvizitorr psal:
jestli by si to dotyčnej koupil, tak mu to vobjednej na netu a nežvaň tady takovýhle nesmysly, né tati, to neni moje cigáro, já ho jenom držim kamarádoviNo je to tak TATI. to nemám pro sebe.Pokud ten dotyčnej nemá možnost se dostat na net tak jak to má asi udělat že? Už sem mu ho obědnal tak buď v klidu.Nikde to stahovat nebudu TATI.
nevím co je na tom nepochopitelnýho, inkviz ti jasně řek, kde se to dá pořídit, jestli dotyčný nemá přístup na net, tak mu to objednáš ty a necháš to poslat buď sobě nebo mu a on ti to zaplatí, tak si můžeš odpustit tyhle kecy
hoši, já teda čumím. To jsou rady, jak kdyby jste tu kapelu zastupovali. Pokud si to chce stáhnout z netu, tak je to jeho "krádež" a hotovo.
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
inkvizitorr (Administrator) 15.02.2008 11:13:45 Offline |
marcoo psal:No je to tak TATI. to nemám pro sebe.Pokud ten dotyčnej nemá možnost se dostat na net tak jak to má asi udělat že? Už sem mu ho obědnal tak buď v klidu.Nikde to stahovat nebudu TATI.
no jasně a co poštovný, je zadarmo nebo se taky musí připlatit. pani, to je peněz a toho fakáče si posílej někomu jinýmu nic sem ti neproved
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 15.02.2008 11:17:38 Offline |
ross psal:hoši, já teda čumím. To jsou rady, jak kdyby jste tu kapelu zastupovali. Pokud si to chce stáhnout z netu, tak je to jeho "krádež" a hotovo.
hele pokud to bude anglicky zpívající kapela prodávající muziku po celým světě, hovno zle i když co posloucham, tak taky kupuju, ale českou a česky zpívanou muziku prodejnou jenom tady a eště za tři stovky, to už mi připadne jako opravdu zbytečná krádež.... netvrdim že sem nikdy nic neukrad, ale sou jistý mantinely kde už by člověk měl pocítit že tady už asi ne... řek bych
doba je temná...
Tak na tohle taky seru..abych kupoval provařenou a prodávanou českou kapelu-to se na mě nezlobte..
300,- za originál bych bral tak možná u zahraničních,těžko sehna´telných titulů-který si tu cenovku vzhledem k velikosti nákladu obhájí..(tj.limitovaný edice,bootlegy apod..)
Z těch tří kil vidí skupina asi 15-35% ceny-podle toho,jakou mají smlouvu s vydavatelem,distributorem atd atd..takže žádná extra krádež..
Navíc,jak známo-výdělek se, zejména u českých kapel a u souborů neprodávajících alba po statisících či milionech, odvíjí od počtu odehraných koncertů...to jest hlavní příjem skupin..které i počítají s tím,že se u nás pálí v větší míře,než malé..
Ale na druhou stranu-třeba českou (a podotýkám,že velmi kvalitní) skupinu Ador Dorath a jejich album "Adon nin edeleth Ador dorath" jsem si obědnal okamžitě a za cenu odpovídající kvalitě/vlastní distribuci/s přihlédnutím k tomu,že jde o nadšence,kteří ovšem mají tu smůlu,že se nachází v naší zemi....v Norsku například už by z nich byly si myslím ikony daného žánru..
Takže tam tu cenu 500-600,- za CD považuju za naprosto adekvátní
Krucipusk apod. zajeté popovky mi jsou u -nijak jim to neublíží..Mladé a talentované jest třeba podpořit!
PURE NAKED BIKE!
inkvizitorr (Administrator) 15.02.2008 11:48:49 Offline |
meloun: nikdo tě nenutí nic kupovat, jestli se ti to nelíbí tak to neposlouchej, nejde tady vo chytrý řeči vo tom kdo jak je dobrej až se z ňáký neznámý kapely stane hvězda, začnou zas všichni blít jaká je to komerce, ale bez prodejů by se nikdy nikam nedostali a kecy vo tom co a jak jim zbyde.... máš možnost, jdi to dělat jinak, nech si míň a jim dej víc, ale snažim se obecně podporovat kvalitní český výrobky ať de vo cokoliv, tohle nevyjímaje
doba je temná...
inkvizitorr psal:meloun: nikdo tě nenutí nic kupovat, jestli se ti to nelíbí tak to neposlouchej, nejde tady vo chytrý řeči vo tom kdo jak je dobrej až se z ňáký neznámý kapely stane hvězda, začnou zas všichni blít jaká je to komerce, ale bez prodejů by se nikdy nikam nedostali a kecy vo tom co a jak jim zbyde.... máš možnost, jdi to dělat jinak, nech si míň a jim dej víc, ale snažim se obecně podporovat kvalitní český výrobky ať de vo cokoliv, tohle nevyjímaje
souhlas gdyš koupim český vírobek podporuju českou ekonomiku a to je dobře. teda asi
svět je cirkusovej stan
Samej Dušín Je to stejný,jako by ste chtěli aby si lidi kupovali origo CD Kabátů Kua,vždyť většina českejch kapel se pouští na chlastačkách,kopírujou se vot jakživa a nikdo jim nevodvádí žádný poplatky. Vopravdu bych řekl že je živí ty koncerty a za to mě není líto dat nějakou kačku.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Meloun psal:Tak na tohle taky seru..abych kupoval provařenou a prodávanou českou kapelu-to se na mě nezlobte..
300,- za originál bych bral tak možná u zahraničních,těžko sehna´telných titulů-který si tu cenovku vzhledem k velikosti nákladu obhájí..(tj.limitovaný edice,bootlegy apod..)
Z těch tří kil vidí skupina asi 15-35% ceny-podle toho,jakou mají smlouvu s vydavatelem,distributorem atd atd..takže žádná extra krádež..
Navíc,jak známo-výdělek se, zejména u českých kapel a u souborů neprodávajících alba po statisících či milionech, odvíjí od počtu odehraných koncertů...to jest hlavní příjem skupin..které i počítají s tím,že se u nás pálí v větší míře,než malé..
Ale na druhou stranu-třeba českou (a podotýkám,že velmi kvalitní) skupinu Ador Dorath a jejich album "Adon nin edeleth Ador dorath" jsem si obědnal okamžitě a za cenu odpovídající kvalitě/vlastní distribuci/s přihlédnutím k tomu,že jde o nadšence,kteří ovšem mají tu smůlu,že se nachází v naší zemi....v Norsku například už by z nich byly si myslím ikony daného žánru..
Takže tam tu cenu 500-600,- za CD považuju za naprosto adekvátní
Krucipusk apod. zajeté popovky mi jsou u -nijak jim to neublíží..Mladé a talentované jest třeba podpořit!
prosímtě, co to tady vykládáš, to jako, že když si vypálíš cd české kapely, tak se vlastně hovno stane, protože z toho stejně skoro nic nemaj, takže jim tím vlastně skoro neublížíš, protože si vydělaj na koncertech?
tohle jsou přesně kecy zlodejíčků typu, přece se zase tolik nestalo, vždyť toho maj dost, tak když si jednu vezmu, tak se tolik neděje!!! A věř mi, vím o čem mluvím, protože s grázlama přicházím do styku dnes a denně!
inkvizitorr (Administrator) 15.02.2008 12:08:48 Offline |
VikecB12 psal:Samej Dušín Je to stejný,jako by ste chtěli aby si lidi kupovali origo CD Kabátů Kua,vždyť většina českejch kapel se pouští na chlastačkách,kopírujou se vot jakživa a nikdo jim nevodvádí žádný poplatky. Vopravdu bych řekl že je živí ty koncerty a za to mě není líto dat nějakou kačku.
čéče nejsem v tom odborník, ale obávám se, že je koncerty určitě neživí. koncerty sou obecně záležitostí na podporu prodeje desky...
doba je temná...
VikecB12 psal:Samej Dušín Je to stejný,jako by ste chtěli aby si lidi kupovali origo CD Kabátů Kua,vždyť většina českejch kapel se pouští na chlastačkách,kopírujou se vot jakživa a nikdo jim nevodvádí žádný poplatky. Vopravdu bych řekl že je živí ty koncerty a za to mě není líto dat nějakou kačku.
po nikom nechci, aby si kupoval origo cd, pokud nechce, ale potom taky nechci od těch lidí slyšet kecy, jak je to tu hrozný a jak ta pakáž na hradě neumí zvolit ani prezidenta atd., když tímhle myšlením tihle lidi přispívají ke stavu společnosti jakej je.
Tak jim hold nezbyvá nic jinýho než chodit do práce jako ostatní,nebo začít točit estrády f TV Kamarád hraje dlouhý roky v kapele,natočili dvě CD,zaplatili to ze svího a rozdali to po kamoších.Při tom fšem chodí do práce a muziku má jako koníčka.Tuším že takhle začínají fšichni,akorát někteří na tom pak chcou vyrejžovat.
Inkvizitor,Eremi:
Vy jste, pánové, nikdy nic nestahovali??He?
Pokrytectví??
Aspoň to řeknu narovinu!
Nebudu ze sebe dělat svatouška..
Kecy o podpoře českých výrobků jsou fajn..až na to,že že drtivá většina produkcí a distributorů už jsou dávno zahraniční společnosti..
Vy do toho snad nějak blíž vidíte??Vy někde hrajete??
Dovolím si tvrdit,že do toho vidím asi o chloupek víc,než průměrný občan...a tak vím,že koncerty jsou hlavním příjmem skupin!!Především u nás..Pokud pochopitelně splní tu normu,že na ně přijde aspoň 200-300 lidí..což si myslím,že zmiňovanej Krucipusk splní s přehledem..
A proč bych si nestáhl něco,co si poslechnu jednou ze zvědavosti a pak už třeba ne??
A poznámka o tom,že hvězdy z neznámých skupin dělají prodeje-NESMYSL!!
Za prvé jsem o hvězdách nemluvil...za druhé samotným prodejem se hvězda neudělá-ta se právě udělá tím,že hraje naživo-všude,kde to jen jde,třeba i za to pivo a párek..až si jich začnou lidi všímat a kupovat CD..ne naopak.
A další věc je ta,že pro mě zkrátka kvalitní hudba znamená ta,kterou neni 99% lidí schopna strávit..a´t už jde o nějakej metloš,jazz nebo alternativu..tím pádem nikdy nebude prodávána jako třeba Eminem..
A tím,že si to jejich album koupím,jím dám najevo,že chci,aby dál hráli a dál se mohl z jejich hudby těšit-ne proto,že si na tom nahrabe celá ta mašinérie a skupina je až ta poslední,která pocítí,kolik se jejich alb prodalo..
Jestli jste ovšem svatí nebo jste se blbě vyspali a chcete mi i nadále pět ódy na morálku-tak prosím..
Já jsem sráč,grázl a zlodějíček..ale pořád lepší,než ze sebe dělat svatýho!
Hádka zase naprosto o hovně..
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:Inkvizitor,Eremi:
Vy jste, pánové, nikdy nic nestahovali??He?
Pokrytectví??
Aspoň to řeknu narovinu!
Nebudu ze sebe dělat svatouška..
Kecy o podpoře českých výrobků jsou fajn..až na to,že že drtivá většina produkcí a distributorů už jsou dávno zahraniční společnosti..
Vy do toho snad nějak blíž vidíte??Vy někde hrajete??
Dovolím si tvrdit,že do toho vidím asi o chloupek víc,než průměrný občan...a tak vím,že koncerty jsou hlavním příjmem skupin!!Především u nás..Pokud pochopitelně splní tu normu,že na ně přijde aspoň 200-300 lidí..což si myslím,že zmiňovanej Krucipusk splní s přehledem..
A proč bych si nestáhl něco,co si poslechnu jednou ze zvědavosti a pak už třeba ne??
A poznámka o tom,že hvězdy z neznámých skupin dělají prodeje-NESMYSL!!
Za prvé jsem o hvězdách nemluvil...za druhé samotným prodejem se hvězda neudělá-ta se právě udělá tím,že hraje naživo-všude,kde to jen jde,třeba i za to pivo a párek..až si jich začnou lidi všímat a kupovat CD..ne naopak.
A další věc je ta,že pro mě zkrátka kvalitní hudba znamená ta,kterou neni 99% lidí schopna strávit..a´t už jde o nějakej metloš,jazz nebo alternativu..tím pádem nikdy nebude prodávána jako třeba Eminem..
A tím,že si to jejich album koupím,jím dám najevo,že chci,aby dál hráli a dál se mohl z jejich hudby těšit-ne proto,že si na tom nahrabe celá ta mašinérie a skupina je až ta poslední,která pocítí,kolik se jejich alb prodalo..
Jestli jste ovšem svatí nebo jste se blbě vyspali a chcete mi i nadále pět ódy na morálku-tak prosím..
Já jsem sráč,grázl a zlodějíček..ale pořád lepší,než ze sebe dělat svatýho!
Hádka zase naprosto o hovně..
sorry asi tě zklamu, ale hudbu si načerno fakt nestahuju, když se mi něco líbí, tak si to koupím.
A co jako je za argument, jestli někde hraju? Já se bavím o tom, že nechápu argumentaci, že kapelu, která je neznámá finančně podpořím tím, že si koupím cd, aby nezanikla, ovšem známou kapelu klidně můžou lidi okrádat, protože pro ni už to není nijak důležitý zdroj příjmu a stejně žijou z koncertů, trošku schizofrení, ne?
A jako už asi všichni pochopili, že jsi velkej znalec muziky a že dobrá hudba se pozná podle toho, že ji nikdo neposlouchá.
A jestli jsi sráč nebo grázl, to ať posoudí ten, kdo tě zná....
Ke grázlovi jsi mě přirovnal ty...
Na prodeji CD skupina vydělává tehdy,když je vydává vlastními prostředky nebo založí vlastní společnost(stále častější..)
Pokud je v područí firmy,jsou zkrátka zisky z prodeje komické-tak to je-pokud nevěříš,zjisti od někoho erudovaného v oboru více informací..(k tomu se stahuje i argument,jestli někde hraješ..měl bys to z první ruky..)
Nic schizofrenního na tom nevidim...podporuju to,co se mi líbí..ano..a jsou to skupiny,které mají svůj úzký okruh fanoušků..a a přístup k nim bývá více "rodinný"..a často to dělají pouze pro radost..
..a když ty avizované prodeje vezmem tedy v okruhu našeho státu a domácího trhu(zahraniční možná Gott apod..)..tak kolik těch CD prodá u nás slavná skupina??
Dejme tomu,že 100 000..(a to už je sakra dost na naše poměry)..100 000 x ikdyby po 200,- pro skupinu, a´t nežeru- je nějakých 2 000 000,-..: 5 členů skupiny,veškeří manažeři,vybavení,nástroje,studio,propagace a vlastní živobytí.. album za rok..a pořád mám pocit,že by neměli co do huby...takže na těch koncertech zřejmě něco bude...A myslím,že zrovna Krucipusk(když už to s ním začlo) si říká nějakých 50-70 tis/vystoupení,ale nerad bych kecal...
U Kabátů se mluvilo o +-800tisících..Skorpions- v podstatě za zenitem na Benátský noci přes milion...
Sami členové skupin v mnoha případech přiznávají,že vidí v neleg. vypalování problém..ale,že to není až tak tragické..snaží se to řešit např. tím,že sami dávají své mp
na internet nebo k CD přidají bonusy apod...
Další nezanedbatelná věc(zejména pro ČR)-kupní sílu dnes tvoří mladí lidé..a při ceně 300-600/CD si to zkrátka raději vypálí..oproti třeba Německu,kde je cena za CD zlomek ceny české..
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:Další nezanedbatelná věc(zejména pro ČR)-kupní sílu dnes tvoří mladí lidé..a při ceně 300-600/CD si to zkrátka raději vypálí..oproti třeba Německu,kde je cena za CD zlomek ceny české..
Ty už jsi asi dlouho nekupoval CD v Německu, že jo?
Bandit rulezz!!!
mi psal:Americkej psal:ptačí chřipka...
jasně kuřata a jiný zvjeřinec je hold ryziko fubec koupit ale furt lepší neš nemecky chciplí a nekolik let skladnení maso na turkiš kbab
no to mi neřikej germánckej prošlej šiškebab je nejvíc
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
vOjTaB6 psal:Meloun psal:Další nezanedbatelná věc(zejména pro ČR)-kupní sílu dnes tvoří mladí lidé..a při ceně 300-600/CD si to zkrátka raději vypálí..oproti třeba Německu,kde je cena za CD zlomek ceny české..
Ty už jsi asi dlouho nekupoval CD v Německu, že jo?
Hmmm-dlouho no..před 4mi lety mě vyšly tři blbě sehnatelný CD i s poštovným asi na 8 stovek..
Přepočítej to na tamní plat..pořád bych řek,že jsou na tom o dost líp..
PURE NAKED BIKE!
mi psal:tamní plat v podhuří edelstahl witten krefeld 1600ejro čistýho po zaplacení všech íčovin si ten helmut CD taky nekoupí páč šetří na dofolenou na lipně
Hm,ale kolik lidí v ČR má 1600€ za metr... Ceny sou stejný,v mnoha případech nižší než u nás. Já na to nemám,abych si tady koupil 1-2 CD měsíčně.
VikecB12 psal:mi psal:tamní plat v podhuří edelstahl witten krefeld 1600ejro čistýho po zaplacení všech íčovin si ten helmut CD taky nekoupí páč šetří na dofolenou na lipně
Hm,ale kolik lidí v ČR má 1600€ za metr... Ceny sou stejný,v mnoha případech nižší než u nás. Já na to nemám,abych si tady koupil 1-2 CD měsíčně.
hlavně třeba ceny bydlení, služeb a třeba v restauracích jsou tam stejný nebo nižší než u nástohle jsou zrovna jedny z největších položek rozpočtu rodiny
Máte pravdu,sou to proti nám chudáčci,mají tam draho a měli by sme je politovat a třeba jím slevit elektřinu,von to tady někdo doplatí Chvilku sem dělal kousek vot Stutgartu a ti domorodci co dělali s nama si moc nestěžovali,zimní dovolený v thajsku za štětkama,letní na lipně za štětkama,vo víkendu kalby v nočních klubech ve Štutgartu,každý 3-5 let nová kára....Jo a bezdomovci to teda nebyli.
Diskuze se nám trochu ubrala jiným směrem
Taky kradu na netu
Ale u mne je to případ "krajní nouze" v tíživé ekonomické situaci
zasraná motorka
zasranej řidičák
moh jsem těm našim chudákům taky přilepšit
když vidím jak si žijí i mně neznámé "celebrity"(odírané kým se dá),tak je mi jich líto
God Save The Queen!
VikecB12 psal:Máte pravdu,sou to proti nám chudáčci,mají tam draho a měli by sme je politovat a třeba jím slevit elektřinu,von to tady někdo doplatí Chvilku sem dělal kousek vot Stutgartu a ti domorodci co dělali s nama si moc nestěžovali,zimní dovolený v thajsku za štětkama,letní na lipně za štětkama,vo víkendu kalby v nočních klubech ve Štutgartu,každý 3-5 let nová kára....Jo a bezdomovci to teda nebyli.
Diskuze se nám trochu ubrala jiným směrem
no u sttutgart sou helmuti natom zrovna nejlíp a pochibuju že bi fatr fot rodiny kerej platí auto hendi hauz a jiný sračky letel v zimě to thajska jasně nakej helmut kerej bydlí urodičú a jeho vídaje sou leasing a chlast si to jistě dovolí. prostě normální prúmněrnej helmut s familijí se ma skoro stejně jako prúměrnej čehún.
svět je cirkusovej stan
svatej psal:nestahuju,kamaradi mi to sami nosi. Co se mi libi,koupim origo,vlastnim cca.50 orig.CD,toz tak.
A mimochodem,pro novy cleny, Krucipusk je nase srdecni zalezitost!!!! Kdo nezna,nepochopi. Ze,Druide?!
Mám fšechny a origo heč sou nej
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:svatej psal:nestahuju,kamaradi mi to sami nosi. Co se mi libi,koupim origo,vlastnim cca.50 orig.CD,toz tak.
A mimochodem,pro novy cleny, Krucipusk je nase srdecni zalezitost!!!! Kdo nezna,nepochopi. Ze,Druide?!Mám fšechny a origo heč sou nej
Sem ještě teda zapoměl na toho z voperyoujéééé
PALOUS psal:svatej psal:nestahuju,kamaradi mi to sami nosi. Co se mi libi,koupim origo,vlastnim cca.50 orig.CD,toz tak.
A mimochodem,pro novy cleny, Krucipusk je nase srdecni zalezitost!!!! Kdo nezna,nepochopi. Ze,Druide?!Mám fšechny a origo heč sou nej
..no ty voe a jak si to dokazal
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
inkvizitorr (Administrator) 15.02.2008 18:53:36 Offline |
tady nejde vo to co koupit a co nekoupit, prostě krást je vostuda a krást doma mezi svejma eště větší netvrdim že sem nikdy nic nestáhnul, ale mam aspoň určitý mantinely a tahat to eště do veřejnýho fóra
doba je temná...
pro každýho není Krucipusk "doma mezi svejma"....
Někdo to bere stejně jako jakoukoliv jinou kapelu a není to pro něho srdeční záležitost. Promě zamě ať si každej pálí a stahuje co chce,kdyš to ještě jde.
inkvizitorr (Administrator) 15.02.2008 20:15:25 Offline |
vikec: řikam český (pro ty natvrdlý i moravský) kdyby někdo ukrad tvuj nápad (jestli seš vůbec schopnej něco vlastního vyplodit) tak bys asi měl jinej postoj, ale je mi to fuck, chovejte se jak chcete...
kelly: tak vodteď budeš držet hubu až zas někdo začne prodávat ty tvoje zpajcovaný padáky nebo kvůli čemu ses to vždycky rozčiloval...
doba je temná...
inkvizitorr psal:meloun: nikdo tě nenutí nic kupovat, jestli se ti to nelíbí tak to neposlouchej, nejde tady vo chytrý řeči vo tom kdo jak je dobrej až se z ňáký neznámý kapely stane hvězda, začnou zas všichni blít jaká je to komerce, ale bez prodejů by se nikdy nikam nedostali a kecy vo tom co a jak jim zbyde.... máš možnost, jdi to dělat jinak, nech si míň a jim dej víc, ale snažim se obecně podporovat kvalitní český výrobky ať de vo cokoliv, tohle nevyjímaje
... no počkej, doufám že tím "snažim se obecně podporovat kvalitní český výrobky ať de vo cokoliv" nechceš říct že si koupíš Jawu 650 a k tomu stylovou kombu vod Hubíka
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
inkvizitorr (Administrator) 15.02.2008 20:47:57 Offline |
to je fakt diskuze na úrovni, jo slugi, chci si příští rok koupit jawu
doba je temná...
Já to beru tak,že kdybych si vobčas neposlechl něco zadarmo,tak bych se k tomu asi ani nedostal. Třeba konkrétně Krucipusk znám jenom z rádia pár provařenejch songů,nějak sem na ně zatím nenarazil na nějakým srazu,protože na moravskejch moc nehrajou a to mě prostě nedotlačí k tomu abych si šel koupit origo CD. A třeba Tři sestry sem si kdysi poslechl někde na bečce a pak sem si ve kšeftě koupil narás tři CDčka co tam měli a dodnes je můžu
inkvizitorr psal:vikec: řikam český (pro ty natvrdlý i moravský) kdyby někdo ukrad tvuj nápad (jestli seš vůbec schopnej něco vlastního vyplodit) tak bys asi měl jinej postoj, ale je mi to fuck, chovejte se jak chcete...
kelly: tak vodteď budeš držet hubu až zas někdo začne prodávat ty tvoje zpajcovaný padáky nebo kvůli čemu ses to vždycky rozčiloval...
tady už to smrdí nějakým českým nacionalismem
tohle téma bych asi hodil do
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
david psal:nevite co je to za pisen????? http://www.super.cz/stan-celebritou/208 … enosu.html
Second Class Citizen
1130 Café Racer
PALOUS psal:Jebte na toměl bych lepčí témavolba o blba webutip bych měl
Vogo a jaký sou ceny pro vítěze? Estli jako se mam snažit (že by mi Zbyněk "Harapes" Loser pomohl nacvičit taneček na volnou disciplínu) a nebo tomu nechat volnej průběh... Je mi jasný, že jsem horkej favorit.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
co se týče počáteční diskuze,si myslím,že dvokilo určo z každýho cd nedostanou,kdo ví jestli 50-sát vočí,takže že by někdo podpořil koupí originálu skupinu mi přijde trochu nepravděpodobné.Samozřejmě se můžu plést,protože se o to moc nezajímám.Ve finále já nic z netu nestahuju,bo je to na mě moc složitá operace,když něco nutně chci někoho zaúkoluju
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Ondráš psal:PALOUS psal:Jebte na toměl bych lepčí témavolba o blba webutip bych měl
Vogo a jaký sou ceny pro vítěze? Estli jako se mam snažit (že by mi Zbyněk "Harapes" Loser pomohl nacvičit taneček na volnou disciplínu) a nebo tomu nechat volnej průběh... Je mi jasný, že jsem horkej favorit.
nejseš
Stránky: 1