Nejsi přihlášen
Zadní LED světlo B6N 2001
Zdar,
tak sem pořídil zadní LED světlo od Louise (dovezli mi ho z NOVELmota za 1.711,- Kč vč. poštovnýho) a dneska sem ho namontoval na moto, tak se s váma chci podělit o to, jak to vypadá - no a vyslechnout si trochu kritiky...
Takže tady je foto:
a tady video:
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … svetlo.wmv
Jinak mám trochu problémek (je to na tom videu vidět), že když zmáčknu přední przdu, tak se občas nerozsvítí světlo tak jak má, ale tak jako poblikne. U zadní brzdy to nedělá, tak mám podezření na spínač přední brzdy jestli neni nějak v .
Co myslíte? Nemáte s tim někdo zkušenost? Nestačilo by ten spínač nějak vyčistit, pokud to jde?
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
K.a.s.y.m. (Člen) 19.02.2008 14:17:54 Offline |
Re: Zadní LED světlo B6N 2001
spidys psal:Zdar,
tak sem pořídil zadní LED světlo od Louise (dovezli mi ho z NOVELmota za 1.711,- Kč vč. poštovnýho) a dneska sem ho namontoval na moto, tak se s váma chci podělit o to, jak to vypadá - no a vyslechnout si trochu kritiky...
Takže tady je foto:
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … svetlo.jpg
a tady video:
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … svetlo.wmv
Jinak mám trochu problémek (je to na tom videu vidět), že když zmáčknu přední przdu, tak se občas nerozsvítí světlo tak jak má, ale tak jako poblikne. U zadní brzdy to nedělá, tak mám podezření na spínač přední brzdy jestli neni nějak v .
Co myslíte? Nemáte s tim někdo zkušenost? Nestačilo by ten spínač nějak vyčistit, pokud to jde?
Tak video jsme zatim neviděl,ale jak píšeš ,že to občas problikne tak mě to dělalo taky.několikrát jsem prostříkal ten spínač pod páčkou kontaktolem a nakonec jsem zjistil,že to dělá něco uplně jinýho.Mám vymačkaný futro na páčce a jak se ta páčka klepe tak to občas sepnulo brzdový i když jsem nebrzil...Zatím jsem dal na páčku bužirku aby to ten snímač víc zamáčklo v klidový poloze a časem musím přefutrovat
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Tak video jsme zatim neviděl,ale jak píšeš ,že to občas problikne tak mě to dělalo taky.několikrát jsem prostříkal ten spínač pod páčkou kontaktolem a nakonec jsem zjistil,že to dělá něco uplně jinýho.Mám vymačkaný futro na páčce a jak se ta páčka klepe tak to občas sepnulo brzdový i když jsem nebrzil...Zatím jsem dal na páčku bužirku aby to ten snímač víc zamáčklo v klidový poloze a časem musím přefutrovat
Tak mně to nespíná brzdový světlo aniž bych nebrzdil. Spíš, když brzdim, tak jakoby ten spínač blbě spíná, že se to světlo rozsvítí míň nebo poblikává (je to dost dobře viditelný na tom videu - má jen 1.7MB, tak se dá stáhnout i na horšim připojení) - reaguje to na to, když s tou páčkou trochu zahejbu (jakoby zavyklám), ale je možný že je to jen můj dojem - každopádně na zadní brzdě to nedělá, takže nevypadá, že by chybka byla ve světle nebo například v konektoru.
K.a.s.y.m. (Člen) 19.02.2008 14:33:17 Offline |
Jo už jsem to viděl....to je jen zaoxidovanej ten spínač....ho vyndej drží na jednom šroubku na křížák a pořádně ho proper Contactolem a bude to dobrý.
Progear 650 (Člen) 19.02.2008 17:02:50 Offline |
pěný woe... nejspíš to bude to čidlo, na monsteru to kámošovi zase svítilo pořád.. prostříknout a bude to gut....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Martin B12 (Člen) 19.02.2008 17:30:33 Offline |
mehari psal:no každopádně to prostříkej WéDéčkem,pokud ti nějaký zbylo
modří vědí
street triple picco
K.a.s.y.m. (Člen) 19.02.2008 18:19:57 Offline |
Martin B12 psal:mehari psal:no každopádně to prostříkej WéDéčkem,pokud ti nějaký zbylo
modří vědí
jo jo....podzimní konzervace na 2 století
spidys psal:duff psal:jeste vymen sklicka blinkru.. se ti to tam hada a neni to háj tech
Jj uvažuju o clejch diodovejch
diodove blinkry jsou uz moc háj tech
me se libi original pruzne blinkry s bilyma sklickama
SP&JK = Fuck of HP
duff psal:spidys psal:duff psal:jeste vymen sklicka blinkru.. se ti to tam hada a neni to háj tech
Jj uvažuju o clejch diodovejch
me se libi original pruzne blinkry s bilyma sklickama
Když k tomu diodovýmu světlu se víc hoděj diodový blinkry - já nevim no, taky sem uvažoval jen o sklíčkách, ale aby to zas nevypadalo blbě...
Progear 650 (Člen) 20.02.2008 13:48:39 Offline |
kua samej tuning... a ja dal jenm gripy
"44 HONDA CBR 600RR 44"
spidys psal:duff psal:spidys psal:Jj uvažuju o clejch diodovejch
me se libi original pruzne blinkry s bilyma sklickamaKdyž k tomu diodovýmu světlu se víc hoděj diodový blinkry - já nevim no, taky sem uvažoval jen o sklíčkách, ale aby to zas nevypadalo blbě...
mrkni se do meho profilu, dal jsem tam fotku zezadu..
SP&JK = Fuck of HP
barynek psal:Lampa mooc hezká, taky takovou chci, ale jen to sklíčko, ale KUWA ho nemužu nikde sehnat
koukni na www.motolights.cz tam prodávaj i samostatně sklíčka, ale chtěj za to skoro totéž co sem dal za celý LED světlo
spidys psal:barynek psal:Lampa mooc hezká, taky takovou chci, ale jen to sklíčko, ale KUWA ho nemužu nikde sehnat
koukni na www.motolights.cz tam prodávaj i samostatně sklíčka, ale chtěj za to skoro totéž co sem dal za celý LED světlo
no to vim, tam jsem koukal jako první, ale za ty prachy, spíš jsem měl na mysli jestli někdo to sklo nemá samotný, třeba za 500, nebo tak. Koupil jsem panel a tudíž to nedomyslel bral bych i jetý ale to asi nikdo mít nebude..
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:no to vim, tam jsem koukal jako první, ale za ty prachy, spíš jsem měl na mysli jestli někdo to sklo nemá samotný, třeba za 500, nebo tak. Koupil jsem panel a tudíž to nedomyslel bral bych i jetý ale to asi nikdo mít nebude..
seš nějaká socka? Jo? No ne!!! Tak už se na to vyser a kup to. Však si to ta tvoje holka zaslouží ne?
Ne asi
barynek psal:spidys psal:barynek psal:Lampa mooc hezká, taky takovou chci, ale jen to sklíčko, ale KUWA ho nemužu nikde sehnat
no to vim, tam jsem koukal jako první, ale za ty prachy, spíš jsem měl na mysli jestli někdo to sklo nemá samotný, třeba za 500, nebo tak. Koupil jsem panel a tudíž to nedomyslel bral bych i jetý ale to asi nikdo mít nebude..
tezko nekdo bude prodavat ojete cire sklicko.. no nedomyslels to, komplet cira lampa je za par korun a ty vymyslis ruzne strategie jak usetrit
SP&JK = Fuck of HP
Ještě se vrátím zpět k tomu mýmu problému s poblikáváním brzdovýho světla.
Dneska sem sundal ten mikrospínač, prostřík Kontaktolem, očistil kontakty pro konektor a zdá se, že je po problému
duff psal:barynek psal:spidys psal:
koukni na www.motolights.cz tam prodávaj i samostatně sklíčka, ale chtěj za to skoro totéž co sem dal za celý LED světlono to vim, tam jsem koukal jako první, ale za ty prachy, spíš jsem měl na mysli jestli někdo to sklo nemá samotný, třeba za 500, nebo tak. Koupil jsem panel a tudíž to nedomyslel bral bych i jetý ale to asi nikdo mít nebude..
tezko nekdo bude prodavat ojete cire sklicko.. no nedomyslels to, komplet cira lampa je za par korun a ty vymyslis ruzne strategie jak usetrit
ale prdlajs, ale naskytla se nabidka LED panelu a tak jsem to vzal, no a pak jsem nevychytal to sklicko no, na masine zrovna moc nesetrim, proste blba shoda nahod, no
Bandit 4EVER!!!
Progear 650 (Člen) 22.02.2008 09:11:59 Offline |
spidys psal:Ještě se vrátím zpět k tomu mýmu problému s poblikáváním brzdovýho světla.
Dneska sem sundal ten mikrospínač, prostřík Kontaktolem, očistil kontakty pro konektor a zdá se, že je po problému
no vidis jakej si sikulka...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
spidys psal:Ještě se vrátím zpět k tomu mýmu problému s poblikáváním brzdovýho světla.
hlavne....PROMAZAL JSI TO ŘÁDNĚ VÉDÉČKEM??
Taky jsem si koupil led panel a mel ten samy problem s probliknutim ale po delsim cviceni s brzdou spinac zacal fachat normalne.Jeste ho radeji promaznu WDckem.V Motolights ho maji teda za peknou palku,na Yacomi ho maji za 820,- Cire sklo bych chtel taky ale za ty kachle...
Jawa 50,350,Bandit 1200N 02,SV 1000S K3.
To diodovy svetlo je fakt hezky...
Taky jsem ho chtel.
Ale tim ta parada i konci...
Za slunecneho dne je videt velkej hovnajz,takze riskujes,ze te nekdo zezadu sejme,pac to brzdovy,nebo odbocovani proste neuvidi.
...che palle !!!
Ne Osi,fakt si rikej co chces,ale jak je to hezky,tak to blbe sviti.
Jak rikam,taky jsem o nem uvazoval na B12,ale kdyz jsem to videl,tak me to preslo.Na autobus uz o tom ani neuvazuju,i kdyz jsme s Kovalem o tom mluvili.Mimo jine,taky rika,ze to zase pres den neni zadnej zazrak...
...che palle !!!
Stránky: 1