Nejsi přihlášen
Martin B12 (Člen) 19.02.2008 21:10:07 Offline |
Re: Dunlop -uvidime co ztoho vyleze
hlavně aby to nebyl povedenej model jak D220
street triple picco
Kelly01 psal:duff
kolik dals?
mám je odložený za 7000,-,ale váhám jestli nezůstat u Qalifajrů za 6 litrů
6500.- , po zkusenostech s obyc powerama na B6 nemam duvod menit typ a uz vubec ne znacku..
SP&JK = Fuck of HP
duffe, těch šestpůl je moc fešácká cenovka, byla to jednorázovka, nebo máš stabilní zdroj?Sadu pilot powerů jsem odjel na mesršmitu a pocit na jedničku.
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
inkvizitorr (Administrator) 20.02.2008 14:01:34 Offline |
moje zkušenost s pilot sportama odjel sem jednu sadu a guma se sjela v tom vrcholu toho šípu v dezénu v půlce životnosti úplně do mrtě a celý to začlo děsně vibrovat, takže letěly pryč a už sem je tam nikdy nedal, zkusim k tomu najít eště fotku jak to vypadalo
doba je temná...
Kelly01 psal:duff
kolik dals?
mám je odložený za 7000,-,ale váhám jestli nezůstat u Qalifajrů za 6 litrů
slevovej břídile, mám qalifajry díky kolegovi z Pákistánu z 5200
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Kelly01 psal:powery jsou za pár šupů
A kde?Si to motáš s Pilot Sport-ama, ty jsou všude za pusu, taky´s je tu prezentoval...Ale lacinej Pilot Power jsem nezahlídl, ať už jedno, nebo dvousměsovej
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
Americkej psal:Kelly01 psal:powery jsou za pár šupů
A kde?Si to motáš s Pilot Sport-ama, ty jsou všude za pusu, taky´s je tu prezentoval...Ale lacinej Pilot Power jsem nezahlídl, ať už jedno, nebo dvousměsovej
tak tak, obyc power je o cca 100kc levnejsi.. takze se neda rict ze by byl za par supu
SP&JK = Fuck of HP
Martin B12 psal:hlavně aby to nebyl povedenej model jak D220
Já osobně si nestěžuju na ST220
Super pilu nejezdim, stupačku jsem taky dal a pocit dobrej. V předu mám 208 a ta mě dvakrát pěkně vyplašila...
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Kelly01 psal:Koldan
Q je všude plná prdel a s vaším Dotem je to cena běžná až přehnaná
Pruda se nezapře Měl jsem 4 sady, tudíž jsme si vybrali a ven jsem dal to, co mi zbylo. Takže máme 06 a 07 A ani gumě 5105 nic nemůže být. Šetřílku
Kelly01 psal:Abik
běžná cena je 5800,když odečtu DPH jsem na 4900,-.Takže výhodu v té vaší ceně nevidím
pokud ovšem je s dokladem a DPH tak smekám
Na doklad kašlu Nakupuju jako běžný smrtelník Kup ty 2CT a dej vědět jak se na tom jezdí. Po Q o tom taky přemýšlím.
Kucíííííííííí, dělá sa vůbec eště D205? Sem ji vůbec v novém ceníku, co mě došel, nenašel
Tak jsem se rozhod že zítra tu sadu 2CT za brutálních 7 litrů vezmu a udělám test
Doufám že si zas hned v dubnu nezlomím pánev a ostatní kosti podpořeno lehkým vnitřním krvácením což by testu jako vždy dočasně zabránilo
A Buchlákama nejedu bez předjezdců,rozmístěných sanitek a Koldana s připojeným vozíkem čekajícího u Trampa na telefon
God Save The Queen!
Kelly01 psal:Tak jsem se rozhod že zítra tu sadu 2CT za brutálních 7 litrů vezmu a udělám test
Doufám že si zas hned v dubnu nezlomím pánev a ostatní kosti podpořeno lehkým vnitřním krvácením což by testu jako vždy dočasně zabránilo
A Buchlákama nejedu bez předjezdců,rozmístěných sanitek a Koldana s připojeným vozíkem čekajícího u Trampa na telefon
.. ja zacnu s testem snad uz o vykendu
SP&JK = Fuck of HP
K.a.s.y.m. (Člen) 22.02.2008 09:45:46 Offline |
Kelly01 psal:Taky vina kupovat gumy a mít u sebe prachy
skončil jsem i s novou sadou Michelinů na Pašíka
teď jsem socka nejsockovatější a navíc
zapadnul do normálního průměru lidí po škole a bez prostředků ve svém věku by jsi se měl stydět
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Stránky: 1