Nejsi přihlášen
Startovaní s YTX9-BS
Čau mám B6 r.v. 2003. Problémy se startováním po zimě jsou známé a proto je zde nechci již rozebírat (to jak se postupně přidávají válce atd.) Jde mi o to jak dlouho je schopná baterie YUASA YTX9-BS startovat při cca. 0 stupních celsia. Ta moje startuje tak 4 sekundy a už se začínaj vypínat budíky. Prosím napište co vydrží nová baterka. Řekněme, že bych tak 7 sekund točil a 20 čekal. Kolik takových cyklů by vydržela. Dík za odpovědi.
K.a.s.y.m. (Člen) 20.02.2008 09:45:51 Offline |
Re: Startovaní s YTX9-BS
případně startovací kabely a přes ně
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Progear 650 (Člen) 20.02.2008 11:47:21 Offline |
nabít... jestli to zas bude startovat jen chvilku, tak vyhodit... nic víc, nic míň....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Pokud je ok nebo nová tak vydrží hodně startů(točení).ta tvoje má asi dost
Nabij a vyzkoušej jakou dává jiskru.musí být viditelně velká jasná.Tak poznáš jak je natom.Já po zimě měl podobnej problém, točila ale malá jiskra, při který nemá motor šanci čapnout,spíš jí kompresí sfoukne!Dal sem novou bat., jiskra jak krává, pár otoček a čapla.
K.a.s.y.m. (Člen) 20.02.2008 12:52:50 Offline |
..hodně velkého
Luky psal:Pokud je ok nebo nová tak vydrží hodně startů(točení).ta tvoje má asi dost
Nabij a vyzkoušej jakou dává jiskru.musí být viditelně velká jasná.Tak poznáš jak je natom.Já po zimě měl podobnej problém, točila ale malá jiskra, při který nemá motor šanci čapnout,spíš jí kompresí sfoukne!Dal sem novou bat., jiskra jak krává, pár otoček a čapla.
Presne tak me taky sice tocila ale hazela malou jiskru, kabely baterka od auta, nastartovat, baterku potom vytahnout dobit a hotovo
Vzdy muze byt hur :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 20.02.2008 15:57:41 Offline |
doufám,že jsi nemyslel vyndat baterku za chodu motoru
tocil sem na baterku nevim jakou ale byla v te me 1997 asi dlouho a tocil sem 5 minut s cyklem 4 - 5 tocim 5 s nic a i po peti minutach to tocilo a chytlo. Baterka v pice mam to podobne v aute. dej nabit
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
K.a.s.y.m. (Člen) 21.02.2008 11:54:38 Offline |
Ton@l psal:K.a.s.y.m. psal:doufám,že jsi nemyslel vyndat baterku za chodu motoru
to me nenapadlo
Jen aby
Stránky: 1