Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 20.02.2008 19:20:36 Offline |
co na řetěz?
Přátele kamaradi jelikož je těch serepetiček na udržování čistýho a namazanáho řetízku tři tak nevim co potřeboval bych nějaké doporučení rozumná cena dobrá lepší nejlepší kvalita mám valvoline a ten stojí za
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Re: co na řetěz?
Banditatom psal:Přátele kamaradi jelikož je těch serepetiček na udržování čistýho a namazanáho řetízku tři tak nevim co potřeboval bych nějaké doporučení rozumná cena dobrá lepší nejlepší kvalita mám valvoline a ten stojí za
Na čištění petrolej a kartáček na zuby (ten už použitej) a na mazání od Motulu nějakej sprej-po zaschnutí bílý, nelepí.
Don´t worry, be Bandit!
Martin B12 (Člen) 20.02.2008 21:21:48 Offline |
sprej na řetězy vod Castrolu
a nebo scottojler /nic pro socky/
street triple picco
Pred dvěma dyn jsem koupil Motorex a vypadá to dobře natorzíl od ty předchozí sračky co jsme měl od agipu to byl humu drželo to všude jen ne na řetězu...
ten motorex se po odvětrání tváří velice pevně...
je to motorex Racing tak se uvidí půl litru za 330...
zzzmrzlinar (Člen) 21.02.2008 09:37:52 Offline |
tož já souhlasím s tým Motorexem Racing, fakt moc pjekný skoro nedělá bordel na kyfce a aj docela dlůho vydrží, teda když moc neprší. Předtím jsem měl z Bajkrskraunu jakási Ma-Fra superextramegabombaCattenoil a to byla fuct hrůza, chůdák spolujezdkyně ty hadry co měla na sobě už asi nikdy neodmastí
Nejlepší je to pořádně namastit vazelínů s grafitem, páč ta je, ogaro, nejechtovnější ze všeckých. Normálně to naper na řetaz velikým šrubovákem a hotovo. A možeš trochu nacpat aj do motoru, kdyby ti tékl olej, tak ať nezadřeš. A kotůče s tým namasti, brzdy nebudů pískat a kotůče rezivět. Pak s tým namasti eště šecky ložiska, protože to, co tam cpů ti rákosníci v Suzuki stojí za hovno. No, až skončíš, tak tů hadrů od vazelíny opucuj gumy, budů sa krásně lesknůt jak psovi vajca
K.a.s.y.m. (Člen) 21.02.2008 10:59:05 Offline |
Georges psal:používám dlouhodobě Motul a spokojenost
po tom co tu čtu skusím ten motorex....jinak agip, valvoline, denicol atd. nebrat
Já jsem s motulem taky spokojenej a pixla stojí nějakých 180 mylsím.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
hale já nedám dopustit na suchý mazivo...řetězovka se tváří jak nová.nikde žádná sračka..motorex používa bratránek na svčku a jasně, že si časem vychztáš, aby to co nejmín zasrávalo,ale proč to dělat když vychytávat nic nemusiš...když jsem za mokra projel alpy, čuměl jsem, co jsem měl všude na kyvce a na motoru za jemnej písek..ject tam s nějakým lepidlem tak asi nedojedu..
Když nejezdím,tak tvořím...
jo tady jsem zapoměl..mám to levnějši a supr,ale nevydrží moc mokra...letos jdu do toho druhýho http://www.novelmoto.cz/katalog_PR-drylube.htm
Když nejezdím,tak tvořím...
Miras psal:http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … spreje.jpg
tak asi tak
Fotku jsem ti spravil musíš mít napsano doslaovně i velikosti přípon spreje.JPg a spreje.jpg je pro počítač rozdíl
Stránky: 1