Nejsi přihlášen
Re: Akvaristi, hlašte se
roman.v psal:Čůs, je tu někdo přes rybičky? Potřeboval bych se zbavit cca 30 ancistrusů, délka od 2-5 cm, prakticky za odvoz. Ty mrchy se chovaj jak menšina...samý mladý a bydlení žádný..
posli mi je postou a nezapomen udelat diry na vzduch ..
Fulltank psal:roman.v psal:Čůs, je tu někdo přes rybičky? Potřeboval bych se zbavit cca 30 ancistrusů, délka od 2-5 cm, prakticky za odvoz. Ty mrchy se chovaj jak menšina...samý mladý a bydlení žádný..
posli mi je postou a nezapomen udelat diry na vzduch ..
Volové, psovi bych to moh dát vlastnímu a ty díry...Darmo mluvit...Jsou jako moje děti, takže do dobrých rukou (krále miroslava pochopitelně)
Don´t worry, be Bandit!
To neni žádná prdel rozmnožit Ancistruse,aby přežili dětství (kolem těch 3cm)
Zřejmě tam nemáš potvory,který maj rádi živou potravu-to by ti je slupli jen co by vypluli z úkrytu
V akvaristice to berou-nedostatek(nebo byl tak před pěti lety..)
Můj největší chovatelskej úspěch byly závojnatky
Piplačka neskutečná,6 akvárek po zemi,pěstování živý potravy,rozdělování atd atd..ufff
Ale jsou nááádherný-no néé??
Ukázkovej samec-děsnej fešák-i z ruky žere
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:To neni žádná prdel rozmnožit Ancistruse,aby přežili dětství (kolem těch 3cm)
Zřejmě tam nemáš potvory,který maj rádi živou potravu-to by ti je slupli jen co by vypluli z úkrytu
V akvaristice to berou-nedostatek(nebo byl tak před pěti lety..)
Můj největší chovatelskej úspěch byly závojnatky
Piplačka neskutečná,6 akvárek po zemi,pěstování živý potravy,rozdělování atd atd..ufff
Ale jsou nááádherný-no néé??
Ukázkovej samec-děsnej fešák-i z ruky žerehttp://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … 010007.jpg
muj nejvetsi uspech byli zivorodky
ja mam co chvilu jikry vod skalar,ale nikda nevim co s nima, jestli vodlovit a dat jinam ... a kdyz tak co tam s nima? topit? svitit?filtrovat?vzduchovat?...
kdyz tam ty jikry necham,tak je ta mrdka (samice) sezere do druhyho dna....
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Čéče,studovat se mi to nechce a nemám tady s sebou literaturu..ale tušim,že u některejch druhů se musej dát pryč...jsou to takový záludný svině
Pro mě teda úplně blbá ryba..taková přitroublá
Je pravda,že píchaj dost často,to jo,ale s tim odchovem už to je horší..
Najdi si to někde na netu..je tam toho určitě mrtě
Počítej ale s tím,že je to pak pakárna děsná
PURE NAKED BIKE!
roman.v psal:Čůs, je tu někdo přes rybičky? Potřeboval bych se zbavit cca 30 ancistrusů, délka od 2-5 cm, prakticky za odvoz. Ty mrchy se chovaj jak menšina...samý mladý a bydlení žádný..
rozmnožovat vozit do výkupu když se ti tak množej je po nich poptávka
Meloun psal:Čéče,studovat se mi to nechce a nemám tady s sebou literaturu..ale tušim,že u některejch druhů se musej dát pryč...jsou to takový záludný svině
Pro mě teda úplně blbá ryba..taková přitroublá
Je pravda,že píchaj dost často,to jo,ale s tim odchovem už to je horší..
Najdi si to někde na netu..je tam toho určitě mrtě
Počítej ale s tím,že je to pak pakárna děsná
no ja sem cetl,ze kdyz se o ne jako samice stara, tak je tam nechat...jenze vona je ta den chrani a pres noc sezere
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Stránky: 1