![Suzuki Bandit Forum](/openforum/img/napis-forum.jpg)
Nejsi přihlášen
Re: Dotažení mašiny
Pokud myslíš dovoz jako takovej tak to nevim ale moje zkušenost s dovozem Italskýho Bandita - první registrace ale koupenej v ČR byla 500 klasická registrace + 1500 registrace dovozu nebo jak to nazvat. K tomu připočti STK (u mě 1100) a pojištění (+-2500). Celkem +-5500 káčé
Ne asi
AKTUÁLNĚ. Fčera jsem si byl pro numera. Je to přesně jak píše Luig. Akorát STK si musíš oběhat protože to hází rozdíl až 1500,-Kč. Někde 1100,- jinde až 26OO,- Dobrý je že v Dovoz STK už registrační prohlídka f ceně.
Built to win. Kdo nepadá, jezdí pod hranice svých možností.
rungy psal:Chlapi, to povinné ručení máte hrozně drahé. Já ho mám za 1480,- Kč/rok.
Tak to by mě zajímalo jak se ti to podařilo. Na www.povinne-ruceni.com je kalkulátor cen a v mým případě to děla min. 2294,- při sjednání online u Triglavu. Ale záleží na věku, bydlišti... Některý pojišťovny tohle zajímá.
Ne asi
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 22.02.2008 08:54:34 Offline |
Já platím asi 1700,- u podnikatelský samo,že se všema bonusama.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 22.02.2008 09:00:28 Offline |
luig psal:K.a.s.y.m. psal:Já platím asi 1700,- u podnikatelský samo,že se všema bonusama.
Tak s bonusama jo, to mi nedošlo
Já mam zatim 5% páč sem relativně čerstvej motorkář
Já je dostal rovnou...s pojištovákem byla dobrá dohoda
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
rungy psal:Prostě to umím, protože to dělám. Neřeším žádné bydliště ani věk. Mám otevřenou svoji flotilu u ČPP. Zasvěcení vědí co to je.
Tak nás zasvěť taky, pleas, ať aj mi nezasvecení ušetříme nejaký ten dukát na šprcky a benál a tak...
Kurva chlapy ty vaše keci s tím levným pojištěním mě serou. Já byl rok u ČP, pak přešel k ČSOB. 2 roky bez nehody, teď u té ČSOB po mě chtějí ještě více než ten první rok u nich.
Žádné zvíhodnění, levnější pojistka, prostě nic.
Fuck.
Bandit
GSX1250FA
LukinB6 psal:Kurva chlapy ty vaše keci s tím levným pojištěním mě serou.
Já byl rok u ČP, pak přešel k ČSOB. 2 roky bez nehody, teď u té ČSOB po mě chtějí ještě více než ten první rok u nich.
Žádné zvíhodnění, levnější pojistka, prostě nic.
Fuck.
Bandit
Neztrácej hlavu, opravdu to umím pojistit za 1480,- Kč/rok.
Jo "lori" těch 1370,- není to náhodou poměrná část do 31.12.?
Protože se to platí vždy do 31.12.. To znamená, že když Ti to pojistím třeba od 1.2., tak neplatíš celých 1480,-, ale jen za 11 měsíců.
Nejhorší smrt je z vyděšení.
luig psal:K.a.s.y.m. psal:Já platím asi 1700,- u podnikatelský samo,že se všema bonusama.
mladej , ale banditař, ne? bonusy přijdou a pak budeš stejně spokojenej jako tvuj plnotučnej kollege.
BTW já to mám za necelou dvojku (1700 nebo tak nějak na B12) na rok
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:luig psal:K.a.s.y.m. psal:Já platím asi 1700,- u podnikatelský samo,že se všema bonusama.
mladej
, ale banditař, ne? bonusy přijdou a pak budeš stejně spokojenej jako tvuj plnotučnej kollege.
BTW já to mám za necelou dvojku (1700 nebo tak nějak na B12) na rok
Ano tati
Ne asi
Stránky: 1