Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Nalepovací mechovka proti oděru.

Zdenda (Člen)
21.02.2008 13:26:55

Nalepovací mechovka proti oděru.

Ahoj,

nevíte někdo kde seženu takovou tu nalepovací mechovku, co se lepí když se chce zabránit oděru? Nevím jak to mám přibližně nazvat, ale je to něco podobnýho jako se balej roury plastový do vodovodu do takovýho toho bazmegu polyesterovýho nebo co to je, tohle je něco podobnýho, akorát je to hustší a neklouže to a dá se to nalepit. help

Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Antihero (Člen)
21.02.2008 13:56:22

Re: Nalepovací mechovka proti oděru.

...roury se balí do mirelonu.
...taková ta měkoučká guma protiskluzová je mikroporézní pryž.
mají to v Řempu, ale ne samolepící.

...proti odřeninám na bajku je myslím lepčí folie z reklamky.

There's a pie in the sky when you die.
Zdenda (Člen)
21.02.2008 14:00:33

Mám padáky, které se stahují k rámu. Chtěl bych to nalepit sem. Folie je v tomto případě k hovnu.

Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
K.a.s.y.m. (Člen)
21.02.2008 14:10:25

Zdenda psal:

Mám padáky, které se stahují k rámu. Chtěl bych to nalepit sem. Folie je v tomto případě k hovnu.

tak někomu ustřihni kus neoprenu.to vyjde na stejno :)

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Filous (Člen)
21.02.2008 14:32:35

...ty voe, nedávno sem ďál ňákou krosku a vyhazoval z ní takový ty neoprénový návleky na kluzáky...sem si řikal, esi to mam skovávat...neskovalsmile2

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Zdenda (Člen)
22.02.2008 12:44:58

tóhle je přesně jako neopren, tenký ale a hlavně nalepovací. Nikdo nic?

PALOUS (Člen)
22.02.2008 13:12:02

Zdenda psal:

Ahoj,

nevíte někdo kde seženu takovou tu nalepovací mechovku, co se lepí když se chce zabránit oděru? Nevím jak to mám přibližně nazvat, ale je to něco podobnýho jako se balej roury plastový do vodovodu do takovýho toho bazmegu polyesterovýho nebo co to je, tohle je něco podobnýho, akorát je to hustší a neklouže to a dá se to nalepit. help

Jesi scháníš mechofku jako mechofku z jednej strany nalepovací tak to je věc pro sádrokartonářebigsmilelepí se to na obvodový plechy kvůli tomu aby to nepřenášelo hluk ale ruku na srdce kdo ta tam dává že?já aspoň do dřevostaveb.je to v rulích po 50ti metrech a tam kde prodávaj sádrokartony to maj ale jen rule a to ti je k hofnu že?bad

Jebat motorky :-)
Zdenda (Člen)
22.02.2008 14:09:32

Zeptám se kámoše co dělá sádráče, dyžtak by mi kus upálil. Jestli to teda bude ono. To co myslim je vyloženě jake tenkej neopren.

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS