Nejsi přihlášen
Re: Sháním B6N
Pravidelně koukej na www.motoinzerce.cz a http://bazar.motorkari.cz a kažkou chvíli se tam něco objeví. Je tam asi největší nabídka. Já takhle taky číhal až se podařilo. A ještě jeden tip, když hledáš fulltextem "bandit" tak pak dej hledat i "GSF", né každej zadá inzerát jako "Bandit"
Ne asi
luig: jj díky, taky jsem tam koukala, ale myslela sem že když je tady domácí, tak by někdo mohl zrovna prodávat a mohla bych mít větší jistotu že je všechno ok tak jak tvrdí...
tak se ptám napřed tady...
Jaký si to uděláš, takový to máš...
Hele a co tohle ??? http://www.ajuty.cz/shop/detska-elektri … l.583.html ..... je to celkem levné,možná to i pojede a máš k tomu i profi kufr
Traktor patří na pole !!!
Peťa psal:Tak když už bude řidičák, tak sháním i motorku... Nejlépe Bandita 600 N a nejlépe černého :o) Koukala jsem do bazaru že Svatej takového prodává... Nebo nemáte někdo nějaký typ?
Péťo jesi to Zdenek fakt jako bere vážně že prodá tak neváhej ale vem si sebou hadry vot doktorů páč něco tak úžasně udržovanýho sem v životě nevidělvždy když to vidím tak nevěřím že na tom vůbec jezdífakt super kousek prostě mazel
Jebat motorky :-)
Já mám na prodej. Když si ho stříkneš na černo, bude vypdat líp jak teď. Je totiž trochu pojebanej od tašek a různejch kravin na cestování. Dáš bůra za lak a máš krásneho Bandita
ZÍTRA V 6 RÁNO JDU NA POPRAVU. PŮVODNĚ TO MĚLO BÝT V 5, ALE MÁM ŠIKOVNÉHO PRÁVNÍKA...
K.a.s.y.m. (Člen) 22.02.2008 07:10:31 Offline |
PALOUS psal:Peťa psal:Tak když už bude řidičák, tak sháním i motorku... Nejlépe Bandita 600 N a nejlépe černého :o) Koukala jsem do bazaru že Svatej takového prodává... Nebo nemáte někdo nějaký typ?
Péťo jesi to Zdenek fakt jako bere vážně že prodá tak neváhej ale vem si sebou hadry vot doktorů páč něco tak úžasně udržovanýho sem v životě nevidělvždy když to vidím tak nevěřím že na tom vůbec jezdífakt super kousek prostě mazel
starej pán si ho hejčká místo dětí tak se nediv jinak jestli je v takovým stavu jak říkáš tak bejt tebou Péťo tak fakt nečekám.....a máš jistej původ
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 22.02.2008 07:11:38 Offline |
Peťa psal:Hale, neza mi tady diskuzi jo (Kasym vidíš jak sem se poučila z tvé diskuze se Šárkou o používání obrázků)
No to je dobře....od toho tu jsou
...potvrzuju Palousovo slova, páč Zdendůf Bandit je snat víc naleštěnej a udržovanej, že takle nebyl ani dyš sjel f dalekym Japoncku z linky...Peťo, bejt tebou, tag voželim barvu, páč takovej egzemplář budeš těško hledat...navíc modrá je dobrá
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...potvrzuju Palousovo slova, páč Zdendůf Bandit je snat víc naleštěnej a udržovanej, že takle nebyl ani dyš sjel f dalekym Japoncku z linky...Peťo, bejt tebou, tag voželim barvu, páč takovej egzemplář budeš těško hledat...navíc modrá je dobrá
Jj vzhledem ke všem doporučením už se na tom pracuje
Peťa psal:Filous psal:...potvrzuju Palousovo slova, páč Zdendůf Bandit je snat víc naleštěnej a udržovanej, že takle nebyl ani dyš sjel f dalekym Japoncku z linky...Peťo, bejt tebou, tag voželim barvu, páč takovej egzemplář budeš těško hledat...navíc modrá je dobrá
...děláš dobře Jaromíre ...ehmmm ...Peťo ...esi si plácnete, tag ať ti Zdenda nezapomene dát pytlik moliky na řetěs
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 22.02.2008 08:18:59 Offline |
Peťa psal:Filous psal:...potvrzuju Palousovo slova, páč Zdendůf Bandit je snat víc naleštěnej a udržovanej, že takle nebyl ani dyš sjel f dalekym Japoncku z linky...Peťo, bejt tebou, tag voželim barvu, páč takovej egzemplář budeš těško hledat...navíc modrá je dobrá
Modrá je dobrá....
K.a.s.y.m. (Člen) 22.02.2008 08:27:36 Offline |
časem to sladíš jak moje polovička...komplet oblečení pak nehty atd.....
K.a.s.y.m. psal:časem to sladíš jak moje polovička...komplet oblečení pak nehty atd.....
Mno s oblečením asi už u černé zůstanu a nehty... na to já nejsem :o) Ale mám modrou kočku, tak bych jí mohla vozit sebou
K.a.s.y.m. (Člen) 22.02.2008 08:40:51 Offline |
Peťa psal:K.a.s.y.m. psal:časem to sladíš jak moje polovička...komplet oblečení pak nehty atd.....
Mno s oblečením asi už u černé zůstanu a nehty... na to já nejsem :o) Ale mám modrou kočku, tak bych jí mohla vozit sebou
třeba nacpanou pod sedlemna barvě nezáleží hlavně když budeš spokojená
Progear 650 (Člen) 22.02.2008 09:32:27 Offline |
přeju aby joo...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Stránky: 1