Nejsi přihlášen
Koupit Euro teď nebo ještě počkat?
V létě se chystám na motorce na skoro měsíční cestu do Porgugalska.Zajímalo by mě,jestli se teď vyplatí koupit Euro,které je za nějakých cca 25-26 Korun.Nebo se vyplatí ještě počkat s tím,že by kurz Eura vůči koruně mohl jít ještě dolů.Nejsem žádný odborník.Jen by mě zajímaly vaše názory.Díkes Tomy
Re: Koupit Euro teď nebo ještě počkat?
Tomy psal:V létě se chystám na motorce na skoro měsíční cestu do Porgugalska.Zajímalo by mě,jestli se teď vyplatí koupit Euro,které je za nějakých cca 25-26 Korun.Nebo se vyplatí ještě počkat s tím,že by kurz Eura vůči koruně mohl jít ještě dolů.Nejsem žádný odborník.Jen by mě zajímaly vaše názory.Díkes Tomy
vogo ty jsi snad spadl z jinýho světa!!! Na tohle mám pouze tři teorie:
a) nejsi zaměstnanej u české, ale bangladéšské armády, že řešíš padesátník na euru půl roku dopředu, ještě se zeptej, jestli se nevyplatí koupit cisternu benálu, protože ten půjde taky pěkně nahoru a takovou PAVku nikdo nemá
b) v armádě máte zakázáno sledovat jakýkoliv zprávy a čtete jen časopis Mladý průzkumník, protože kdyby sisi někdy přečet ekonomiku v jakýchkoliv novinách tak se talkhle debilně nebudeš ptát
c) jsi fakt vůl
Panebože už se zamysli než sem vlepíš takovou vinu, dyť si pak z tebe každej dělá prdel a jsi za trotla. Taky se tady všech lidí neptám, jestli si myslej, že je lepší si vytírat prdel pravou nebo levou!!!
S úsměvem jde všechno líp :o)
K.a.s.y.m. (Člen) 22.02.2008 09:56:41 Offline |
Eremi psal:Tomy psal:V létě se chystám na motorce na skoro měsíční cestu do Porgugalska.Zajímalo by mě,jestli se teď vyplatí koupit Euro,které je za nějakých cca 25-26 Korun.Nebo se vyplatí ještě počkat s tím,že by kurz Eura vůči koruně mohl jít ještě dolů.Nejsem žádný odborník.Jen by mě zajímaly vaše názory.Díkes Tomy
vogo ty jsi snad spadl z jinýho světa!!! Na tohle mám pouze tři teorie:
a) nejsi zaměstnanej u české, ale bangladéšské armády, že řešíš padesátník na euru půl roku dopředu, ještě se zeptej, jestli se nevyplatí koupit cisternu benálu, protože ten půjde taky pěkně nahoru a takovou PAVku nikdo nemá
b) v armádě máte zakázáno sledovat jakýkoliv zprávy a čtete jen časopis Mladý průzkumník, protože kdyby sisi někdy přečet ekonomiku v jakýchkoliv novinách tak se talkhle debilně nebudeš ptát
c) jsi fakt vůl
Panebože už se zamysli než sem vlepíš takovou vinu, dyť si pak z tebe každej dělá prdel a jsi za trotla. Taky se tady všech lidí neptám, jestli si myslej, že je lepší si vytírat prdel pravou nebo levou!!!
....a jakou si jí vytíráš?
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Minulej tejden v Hospodářkách psali, že Portugalsko má dost silný hospodářský problémy a Měnová Unie ho zřejmě do června dotlačí k tomu, aby nejmíň na 2 roky zavedli zpět Escudo. Pak si znovu budou muset absolvovat to schvalovací kolečko s deficitem státního rozpočtu, kontrolou HDP a dalšíma vinama a když se to zlepší, budou moct znovu zavést Euro. Takže bejt tebou bych byl opatrnej, v létě to tam s placenim asi bude dost zajímavý.
mr.BSE psal:Mirek D psal:huskyb12 psal:putovní trofej imbecila Bandit page o5 pevně svírá Tomy :)))
Popátý? To se už titul přiděluje nafurt.... .
o5=o[pět]
myslím že v téhle disciplíně ted zabodoval mirek ...
Blu one.... old one
Tommy:No pokud se nechystáš koupi na cestu 20 000€ček,tak je to celkem jedno kdy je koupíš. Nějaký razantní změny myslím že nenastanou.
Ostatní:To že je Tommy v armádě už víme fšichni,tak si myslím že je zbytečný to ke každýmu jeho dotazu nebo příspěvku psát a vomýlat furt dokola....
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 22.02.2008 15:23:20 Offline |
co je na tom špatnýho,že je v armádě to má jako znamenat ,že je to pakoto nechápu...myslím,že k profi armádě chodí většinou lidi kteří vědí do čeho jdou a co od toho mají čekat.
VikecB12 psal:Tommy:No pokud se nechystáš koupi na cestu 20 000€ček,tak je to celkem jedno kdy je koupíš. Nějaký razantní změny myslím že nenastanou.
Ostatní:To že je Tommy v armádě už víme fšichni,tak si myslím že je zbytečný to ke každýmu jeho dotazu nebo příspěvku psát a vomýlat furt dokola....
jestli ti to ještě nedošlo, tak nikdo neřeší, jestli je v armádě nebo zedník, ale ty totálně debilní dotazy. Dost lidí se pokoušel k jeho příspěvkům nevyjadřovat nebo vyjadřovat slušně, ale čeho je moc je moc!!!
S úsměvem jde všechno líp :o)
jardagsf psal:prosim vas a ten rapir do levy nebo do pravy??
a ted nebo az v lete
boze jardo kam zas to vlezls
až si budeš utírat prdel rapírem, tak dej vědět....né že bych byl ňákej úchyl, ale tohle bych rád viděl
K.a.s.y.m. (Člen) 22.02.2008 15:51:23 Offline |
hans psal:jardagsf psal:prosim vas a ten rapir do levy nebo do pravy??
a ted nebo az v lete
boze jardo kam zas to vlezlsaž si budeš utírat prdel rapírem, tak dej vědět....né že bych byl ňákej úchyl, ale tohle bych rád viděl
..ty krávo to je překlep sem si ani nevším....tak u toho bych chtěl bejt taky bude lehce pořezanej v lepším případě oholenej
vorel psal:hele Tomy, mam kámoše co jede taky v létě do Portugalska a schání parťáka. ale nevim jak za to taháš, bo von má autobus, tak nevim esli bys mu stačil. jo a ojra měnil teď
Taky vo jednom vímesi von to není ten samej
Jebat motorky :-)
vorel psal:hele Tomy, mam kámoše co jede taky v létě do Portugalska a schání parťáka. ale nevim jak za to taháš, bo von má autobus, tak nevim esli bys mu stačil. jo a ojra měnil teď
Kdyžtak,ať mi napíše do mailu,díkes...
Tomy psal:Šulaiz psal:kup těť a hodně to se vyplatí já mám doma eště dolar za 42f cizině jedině kartou
Na malých samoobslužných pumpách se nedá platit všemi platebními kartami a určitě je dobré mít sebou i hotovost.
Tak já nevim, no... Neříkám jezdit bez peněz, ale když teda máš kartu, máš prchy, tak bych možná obětoval párkrát těch 60 (nebo kolik) kč co by mě stál ten výběr z bankomatu, než furt sledovat jestli jsem těch 1000 euro někde nepotratil a když nedej satan potratil, tak bych byl v prdeli...
Kam to pojedeš, že by na dojezd rezervy (řekněme 40 km) od sebe nebyly benzínky, kde by brali tvojí kartu... Si chtěl jet na západ a ne na východ, ne? Nebo myslš, že tam je méně pump než u nás?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Tomy psal:vorel psal:hele Tomy, mam kámoše co jede taky v létě do Portugalska a schání parťáka. ale nevim jak za to taháš, bo von má autobus, tak nevim esli bys mu stačil. jo a ojra měnil teď
Kdyžtak,ať mi napíše do mailu,díkes...
Se dneska s pánem drafců prafděpodobně nachmatámtak mu to připomenu aby náhodou jako že skleróza
Jebat motorky :-)
bobule psal:Kelly01 psal:pamatuju dolar za 55.....
a taky prezidenta Masaryka a Žižku s dvouma vočima
to že si přestárlej terminátor už všichni víme
To bys mu ubíral... Ten pamatuje Mrtvý moře, když ještě bylo marod.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Tomy psal:Šulaiz psal:kup těť a hodně to se vyplatí já mám doma eště dolar za 42f cizině jedině kartou
Na malých samoobslužných pumpách se nedá platit všemi platebními kartami a určitě je dobré mít sebou i hotovost.
Tak já nevim, no... Neříkám jezdit bez peněz, ale když teda máš kartu, máš prchy, tak bych možná obětoval párkrát těch 60 (nebo kolik) kč co by mě stál ten výběr z bankomatu, než furt sledovat jestli jsem těch 1000 euro někde nepotratil a když nedej satan potratil, tak bych byl v prdeli...
Kam to pojedeš, že by na dojezd rezervy (řekněme 40 km) od sebe nebyly benzínky, kde by brali tvojí kartu... Si chtěl jet na západ a ne na východ, ne? Nebo myslš, že tam je méně pump než u nás?
S tou sítí čerpaček při vedlejších silnicích je to v některých západních a jihozápadních zemích horší než u nás,přesnějí řečeno je jich dost,ale většina menších samoobslužných nebere třeba dost rozšířenou Visa kartu,takže je lepší mít sebou rozměněné bankovky.Uvidím ještě jak to udělám.
Baltazar psal:Jinak určo letos do Porugal pofrčím peníze sebou asik 100 ojro bo na všechno karta, ale nevím jestli by jsi mi stačil???Poletím jako dost rychle
Na kdy plánuješ odjezd a jak dlouho celkovou cestu?Co je to dost rychle?Já pojedu na dovolenou a ne na závody,to můžu jet závodit na Masyrykáč,až položej novej koberec
Tomy psal:Ondráš psal:Tomy psal:
Na malých samoobslužných pumpách se nedá platit všemi platebními kartami a určitě je dobré mít sebou i hotovost.Tak já nevim, no... Neříkám jezdit bez peněz, ale když teda máš kartu, máš prchy, tak bych možná obětoval párkrát těch 60 (nebo kolik) kč co by mě stál ten výběr z bankomatu, než furt sledovat jestli jsem těch 1000 euro někde nepotratil a když nedej satan potratil, tak bych byl v prdeli...
Kam to pojedeš, že by na dojezd rezervy (řekněme 40 km) od sebe nebyly benzínky, kde by brali tvojí kartu... Si chtěl jet na západ a ne na východ, ne? Nebo myslš, že tam je méně pump než u nás?S tou sítí čerpaček při vedlejších silnicích je to v některých západních a jihozápadních zemích horší než u nás,přesnějí řečeno je jich dost,ale většina menších samoobslužných nebere třeba dost rozšířenou Visa kartu,takže je lepší mít sebou rozměněné bankovky.Uvidím ještě jak to udělám.
Tak pro případ že by nebrali Visuvytáhneš ze šrajtofle MasterCard a na ně.
Tomy psal:Baltazar psal:Jinak určo letos do Porugal pofrčím peníze sebou asik 100 ojro bo na všechno karta, ale nevím jestli by jsi mi stačil???Poletím jako dost rychle
Na kdy plánuješ odjezd a jak dlouho celkovou cestu?Co je to dost rychle?Já pojedu na dovolenou a ne na závody,to můžu jet závodit na Masyrykáč,až položej novej koberec
No poletím tam v červnu mám to inklusíve
The father of the little princess of the dawn
Ondráš psal:bobule psal:Kelly01 psal:pamatuju dolar za 55.....
a taky prezidenta Masaryka a Žižku s dvouma vočima
to že si přestárlej terminátor už všichni vímeTo bys mu ubíral... Ten pamatuje Mrtvý moře, když ještě bylo marod.
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Stránky: 1