Nejsi přihlášen
Re: Upřímnou soustrast....
bobule psal:všem co dneska za jakýhokoliv důvodu nemůžou bejt venku na bajku
Že děkuju, nemám zadní šprcku, SPZ v depozitu, prostě všecko špatně, opět špatná příprava na sezonu, už si připadám, jak cestáři před zimů
bobule psal:všem co dneska za jakýhokoliv důvodu nemůžou bejt venku na bajku
Dekuji. Si takhle sedim v plechovce na svetlech na cervenou a borec co je na zelenou ji pekne popotahnul az me naskocila husi kuze.Mam dojem ze to byla Bandaska,vic sem si nevsiml pak uz me sli mzitky pred ocima (asi abstak ) Kudla taky bych rajtil
U nas dneska 16 stupnu ve stinu, jeste jsem to ale nevytahl, bralo me to kdyz sem to slysel jak to perou, asi pudu uz brzo pojistit
sice sem jezdil ale sedim dopoledne v aute cekam na babicku a najednou neco duni. dkoukam kolem sebe nikde nic, dlouho nic duneni zesiluje a frajer Na
XJR laufy jak krava to byl zvuk
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Já včera vyjel naprosto nevinně a nečekaně. Dával jsem zpátky blinkry a když jsem je zkoušel, esli neblikaj křížem, tag sem jen tak zkusil, jestli nechytne a vona chytla, tak jsem se sklouznul jen kolem baráku. ale první kiláky mám za sebou...
Bandit rulezz!!!
zdenek 1 psal:jo jo,já včera taky pár desítek kiláků směr frenštát i žena na svým svéčku(bez spz) ale nedalo ji to a jela
Kamos jel taky bez SPZ Na GSXRku Kdyz ji tlacil ven z garaze jeli nahodou kolem a jak ho zbystrili votocili to a hura za nim. Jelikoz videli odkud ji vytlaci tak se mu nechtelo ujizdet tak zastavil. Nastesti benga byl znamej tak z toho nic nebylo Ale prdel mel sevrenou fest Jen rikali ze to valili jako blazni aby ho dojeli a von na ne ze jel v klidku
Tak jsem dneska vyjel. Orgááááááááááč jak kráááááááva
Akorát ti drujdi na dopravákoch nemohli najít moju SPZ, prej že ve skladu není, tak kdesi furt telefonovali, ta už chtěla dělat novou SPZ a TP a nakonec naběhl borec v montérkách, že ju našel ve staré skříni na dvoře za barákem, že jak měnili nábytek, tak ju tam zapomněli
Upřímné díky Bobule za tvé spolucítění za všchny momentálně nemocné jako jsem stále já...seš první co sis vzpoměl a mě to moc potěšilo... protože jak jsem četl to včerejší vlákno kdo toho kolik najel tak mi bylo z lužka na Ale není všem dnům konec a až se vyléčím tak si to vynahradím
Dodo psal:Upřímné díky Bobule za tvé spolucítění za všchny momentálně nemocné jako jsem stále já...seš první co sis vzpoměl a mě to moc potěšilo... protože jak jsem četl to včerejší vlákno kdo toho kolik najel tak mi bylo z lužka na Ale není všem dnům konec a až se vyléčím tak si to vynahradím
nevím sice co ti je chlope,ale brzo se uzdrav!!!
když to jede,je to OK
Stránky: 1