Nejsi přihlášen
Elektro závada (nestartuje)
Ahoj, dnes na projíždce mi najednou Baňdour (1200/2001) chcíp, zhasli budíky a nešel nastartovat.
Prošel jsem konektory, pojistky, baterku a nic. Musel jsem zavolat pomoc a nechat se odvízt. Myslím si, že by to mohla být spínací skříňka nebo v nejhorším případě řídící jednotka. Nemáte s tím někdo zkušenost čím by to mohlo být? Dík za radu.
Editoval osiris (24.02.2008 23:13:47)
K.a.s.y.m. (Člen) 25.02.2008 07:16:07 Offline |
Re: Elektro závada (nestartuje)
pavelh53 psal:Ahoj, dnes na projíždce mi najednou Baňdour (1200/2001) chcíp, zhasli budíky a nešel nastartovat.
Prošel jsem konektory, pojistky, baterku a nic. Musel jsem zavolat pomoc a nechat se odvízt. Myslím si, že by to mohla být spínací skříňka nebo v nejhorším případě řídící jednotka. Nemáte s tím někdo zkušenost čím by to mohlo být? Dík za radu.
čau chlape tak to jsi byl ty?Tak koukám konektory to taky nebyli....Tak to je blbý..snad to nebude nic vážnýho.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Se mi to stalo na B6 a byla v řiti baterka dal jsem novou a šup hned to jelo, strkal jsem to domů asi 2 km v 35 stupních, pak jsem vylil kombinézu a pad jsem za vlast
The father of the little princess of the dawn
inkvizitorr (Administrator) 25.02.2008 09:03:16 Offline |
Baltazar psal:Se mi to stalo na B6 a byla v řiti baterka dal jsem novou a šup hned to jelo, strkal jsem to domů asi 2 km v 35 stupních, pak jsem vylil kombinézu a pad jsem za vlast
tak tak, taky bych nejdříf testnul tu baterku
doba je temná...
K.a.s.y.m. (Člen) 25.02.2008 09:19:08 Offline |
Když jsem tam na ně včera chvíli koukal tak myslím,že baterku zkoušeli z toho VTR vedle..jak připojil baterku tak mu projeli budíky a pak se to vyplo.Mě tohle dělal konektor na kabelu co asi ty budíky a spínačku napájí..jeden kabel tam byl uplně vypalenej.tak jsem opravil a jezdí to do teď.
inkvizitorr (Administrator) 25.02.2008 09:23:02 Offline |
no to je ta horší varianta,takpak začít od svazků kabeláže ve světle a pokračovat dál
doba je temná...
K.a.s.y.m. (Člen) 25.02.2008 09:39:23 Offline |
inkvizitorr psal:no to je ta horší varianta,takpak začít od svazků kabeláže ve světle a pokračovat dál
to jsem mu říkal taky,ale chvátali jsem dom tak jsem se víc nezdržel.
Vypadá, že to bude zablokováno imobilizérem (mám tam namontován Motoalarm CS-Mca-100s Systém CS-MCA 100S sdružuje funkce alarmu, imobilizéru a dálkového startu motocyklu).
Dnes jsem si s tím chvilku hrál a když jsem to skusil dát pod alarm a zpět, pak jsem to zkusil natočit na dálku (je to tam po předchozím majiteli) a budíky naběhli ale motor netočil, tak jsem to spustil normálně a naskočil. Ale když jsem to vypnul a zkusil to znovu jenom přes klíč a startér tak to bylo znovu mrtvé. Podle mě to zablokovalo pohybové čidlo alarmu a nejde šťáva z baterky dál. Nemáte někdo zkušenost jak to odblokovat
Takže to vypadá o trochu líp než včera
Ale furt jsem dopadl líp, než kamoš, kterej s náma nejel na letiště Kámen, zůstal doma
a projel to po Jihlavě, tam ho nějakej idiot sestřelil plechovkou a zrušil mu R6.
On to přestál relativně dobře.
Pokud někdo zná ten alarm
SuJazuwaki (Člen) 26.02.2008 06:32:21 Offline |
K.a.s.y.m. (Člen) 26.02.2008 06:58:35 Offline |
pokud se to nepodaří odstranit tak ho budeš muset odpojit....aspoň ,že víš čím to je.
Jinak kamoše je mi líto,ale hlavně ,že je v pořádku.
K.a.s.y.m. (Člen) 02.04.2008 07:59:42 Offline |
Hlavně ,že závada odstráněna.....třeba se na tý Jettce zase potkáme,ale za jinech okolností
Stránky: 1